Uitgeverij Elmar

Wandelgids Nederland Rother Wandelgids

Wandelgids Nederland Rother Wandelgids | 52 wandelingen

De wandeltochten in deze Rother wandelgids voor Nederland variëren van twee uur durende wandelingen tot complete dagwandelingen. Elk van de 52 wandelingen is voorzien van een gedetailleerde wandelkaart, een informatief hoogteprofiel en levendige kleurenfoto's. Voorafgaand aan de gedetailleerde wandeltochtbeschrijving vindt u de belangrijkste informatie over heen- en terugreis, zwaarte en eet- en drinkgelegenheden onderweg. Het routeverloop is op gekleurde kaarten aangegeven. Deze wandelgids voor Nederland is ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

16,95

Wandelgids Noord-Engeland Rother Wandelgids

Wandelgids Noord-Engeland Rother Wandelgids | 60 wandelingen

De 60 mooiste wandelingen in Noord-Engeland, met het lake District, de Yorkshire Dales en Northumberland. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. met het Lake District, Yorkshire Dales, Northumberland.De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids Normandie Rother wandelgids

Wandelgids Normandie Rother wandelgids | 50 Wandelingen

De Rother wandelgids Normandië beschrijft 50 prachtige wandelingen aan de kust en in het binnenland van Normandië. Langs mooie zandstranden en wilde kliffen en door idyllische weiden en moerasgebieden. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids Oost 1 Centrale en Oostelijke Pyreneeën deel 1 Catalunya en Andorra  | Elmar Ton Joosten

Wandelgids Oost 1 Centrale en Oostelijke Pyreneeën deel 1 Catalunya en Andorra | Elmar Ton Joosten | 24 dagwandelingen

De Pyreneeën zijn een uitgelezen gebied voor wandelaars die willen genieten van een onbedorven bergwereld met zijn rijke flora en fauna en gevarieerde landschappen. Geen enkele streek is hetzelfde, elke vallei is anders. In de Pyreneeën blijf je wandelen en raak je nooit uitgekeken!

De wandelingen in dit deel betreffen Catalunya (Spanje) en Andorra.

Pyreneeënspecialist Ton Joosten selecteerde het beste van het beste. Maar de gids bevat meer dan een opsomming van wandelroutes. Tevens wordt uitgebreide informatie verstrekt over bezienswaardigheden, s...

16,95

Wandelgids Oost 2 Centrale en Oostelijke Pyreneeën deel 2 Arìege en Pyrenees Orientales | Elmar Ton Joosten

Wandelgids Oost 2 Centrale en Oostelijke Pyreneeën deel 2 Arìege en Pyrenees Orientales | Elmar Ton Joosten | 26 wandelingen

De Pyreneeën zijn een uitgelezen gebied voor wandelaars die willen genieten van een onbedorven bergwereld met zijn rijke flora en fauna en gevarieerde landschappen. Geen enkele streek is hetzelfde, elke vallei is anders. In de Pyreneeën blijf je wandelen en raak je nooit uitgekeken!

De wandelingen in dit deel betreffen Ariège en de Pyrénées Orientales (Frankrijk).

Pyreneeënspecialist Ton Joosten selecteerde het beste van het beste. Maar de gids bevat meer dan een opsomming van wandelroutes. Tevens wordt uitgebreide informa...

16,95

Wandelgids Peloponnesos | Rother Bergverlag

Wandelgids Peloponnesos | Rother Bergverlag

De Rother wandelgids Peloponnesos beschrijft 45 geselecteerde wandelingen aan de kust en in het binnenland van Bretagne - prachtige zandstranden, wilde kliffen en ongerepte bossen.

 

De 45 wandelroutes zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. Elke wandeling wordt voorafgegaan door een inleiding waarin u informatie vindt over het gebied, de bezienswaardigheden, de recreatiemogelijkheden en eet- en slaapgelegenheid. De gedetailleerde wandelkaarten met hoogteprofielen zorgen voor een goed o...

16,95

Wandelgids Picardiè Rother Wandelgids

Wandelgids Picardiè Rother Wandelgids | 50 wandelingen tussen Belgiè en Parijs

Deze gids beschrijft 50 wandelingen in Noord-Frankrijk tussen de Belgische grens, Parijs, de Atlantische Oceaan en de streek Champagne-Ardenne in een zeer gevarieerd landschap.
Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.
De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids Picos de Europa Rother Wandelgids

Wandelgids Picos de Europa Rother Wandelgids | 50 wandelingen

De Rother Wandelgids Picos de Europa bevat 50 wandelingen voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar. Alle wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen.
Met gratis downloadbare GPS Tracks.  50 wandelingen .

16,90

Wandelgids Provence Rother Wandelgids

Wandelgids Provence Rother Wandelgids | 50 wandelingen

De Rother wandelgids Provence beschrijft 50 wandelingen in de regio tussen de Ardèche en de Gorges du Verdon, de Mont Ventoux en Calanques in Zuid-Frankrijk. Er is voor ieder wat wils: van klassieke tochten die elke Provence bezoeker moet maken tot eenzame paden die je nog als geheim kunt beschouwen.
Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.
De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zor...

16,95

Wandelgids Sardinië Rother Wandelgids

Wandelgids Sardinië Rother Wandelgids | 63 Wandelingen met GPS

Het Italiaanse eiland Sardinië is perfect voor een wandelvakantie. De Rother Wandelgids Sardinië geeft je meer 60 wandelroutes die geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars. De wandelroutes voor Sardinië leiden je langs de mooiste plekjes van het eiland; van de bergtoppen van de Montiferru tot de wandelende duinen aan de kust van de Costa Verde. De Rother wandelgidsen zijn beroemd om het compacte formaat, met veel informatie over de wandelroutes en de omgeving. Alle wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wan...

17,95

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.