Reisgids Yemen Bradt Travel Guide

Reisgids Yemen Bradt Travel Guide | van 22.99 voor 7.99!

Yemen is shrugging off its image of being a country with a security issue, to reveal its stunning landscape and fascinating culture “ justifiably worth visiting by professional archaeologists, historians, the business traveller, or those making the most of Yemen's adventure sports such as hiking and scuba-diving. All will gain thrills treading on ground which is the site of the Sabaean dynasty “ the era of the fabled Queen of Sheba. Yemen is undoubtedly the choice of those interested in digging deeper into regional culture.

Wegenkaart - Landkaart Jemen & Sokotra  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Jemen & Sokotra - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:850.000

Wegenkaart - Landkaart Jemen - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Jemen - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:700.000

Reisgids Socotra Bradt Travel Guide

Reisgids Socotra Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

Bij een bezoek aan Jemen mogen toeristen zeker niet missen: de oude stad Sana'a met zijn prachtige lemen huizen, de indrukwekkende Shibam en zijn torenhoge modderhutten, en de historische stad Zabid. Ontdek de rijke geschiedenis in het Nationaal Museum van Sana'a en verken de oude stadsmuren en poorten. De natuurlijke schoonheid varieert van de Rode Zee kustlijn tot de weelderige terrasvormige velden van Ibb. Helaas, vanwege veiligheidsrisico's en conflicten is reizen naar Jemen momenteel uiterst gevaarlijk en wordt het sterk afgeraden. Overnachtingsmogelijkheden zijn beperkt, en toerisme is momenteel vrijwel niet mogelijk. Het is cruciaal om actuele reisadviezen te volgen en veiligheid prioriteit te geven.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.