Wegenkaart - Landkaart Syrië (Damaskus) - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Syrië (Damaskus) - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:700.000

14,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Syrie & Libanon Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Syrie & Libanon Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:750.000

Wegenkaart - Landkaart Syrie Libanon  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Syrie Libanon - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:600.000

Het wordt sterk afgeraden om op dit moment Syrië te bezoeken vanwege de voortdurende conflicten en veiligheidsrisico's. Het land heeft te lijden onder een langdurige burgeroorlog en instabiliteit. Veel bezienswaardigheden en steden zijn beschadigd of verwoest, en toeristische infrastructuur is ernstig aangetast. Historische sites zoals Palmyra en de oude stad van Aleppo hebben geleden onder het conflict. Voor reizigers is het raadplegen van overheidsreisadviezen en inlichtingendiensten noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de huidige situatie. Momenteel is er zeer beperkte toegang tot informatie over Syrië als toeristische bestemming, en reizen naar het land wordt sterk afgeraden.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.