Wandelkaart Pakistan Karakoram K2 - Gasherbrum - Broad Peak | TerraQuest

Wandelkaart Pakistan Karakoram K2 - Gasherbrum - Broad Peak | TerraQuest

Gedetailleerde wandelkaart met ingetekende routes, hoogtelijnen, berghutten, campsites. Water- en scheurvaste wandelkaart. TerraQuest-kaarten zijn voornamelijk ontworpen en ontwikkeld voor toeristen die zich voorbereiden op tochten naar afgelegen uithoeken van de wereld. Met onze beproefde kaartlamineringstechnologie kunt u de kaarten vrij gebruiken, zelfs in barre omstandigheden, terwijl u geniet van de duidelijke en gemakkelijk te lezen informatie die is samengesteld door ons team van gekwalificeerde cartografen. Het onderscheidende kenmerk van terraQuest gelamineerd...

Schaal: 1:175.000

17,99

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids Pakistan | Insight Guide

Reisgids Pakistan | Insight Guide

Deze internationale reisgidsenserie is gebaseerd op de driedimensionale filosofie van het reizen; het verlangen, de feitelijke beleving en de blijvende herinnering. Deze Engelstalige Insight Guide biedt een keur aan achtergrondinformatie over de geschiedenis, de economische ontwikkeling, de religieuze inzichten en de flora en fauna. Daarnaast zijn er regionale secties waar aandacht besteed wordt aan specifieke bezienswaardigheden en kenmerken. Tenslotte is er een praktische sectie opgenomen waarin een aantal aanwijzingen staan aangaande het vervoer, accomodaties en lee...

21,99

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Pakistan Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Pakistan Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:2.000.000

Wegenkaart - Landkaart Pakistan - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Pakistan - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Folded road and travel map. Color changes show elevations. Shows roads from motorw...

Schaal: 1:1.2 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Pakistan - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Pakistan - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.300.000

Bij een bezoek aan Pakistan mag een toerist zeker niet de oude stad Lahore met het Badshahi-moskee en Lahore Fort missen, de prachtige bergen van de Karakoram Highway, en de historische Mohenjo-Daro-ruïnes in de Sindhu-vallei. Geschiedenis komt tot leven in het Nationaal Museum in Karachi en het Taxila-museum. De natuurlijke schoonheid varieert van de met sneeuw bedekte toppen van de Himalaya tot de adembenemende Swat-vallei. Outdoor activiteiten omvatten trektochten, bergbeklimmen en avontuurlijke riviersporten. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe hotels in grote steden tot eenvoudige pensions in afgelegen gebieden, waardoor Pakistan een diverse en intrigerende bestemming is voor reizigers.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.