Wegenkaart - Landkaart Irak & Baghdad - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Irak & Baghdad - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Schaal: 1:1.2 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Irak (met Bagdad) Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Irak (met Bagdad) Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:1.750.000

Wegenkaart - Landkaart Irak Kuwait  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Irak Kuwait - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden. Koeweit.

Schaal: 1:850.000

Reisgids Iraq Irak Bradt Travel Guide

Reisgids Iraq Irak Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.   This thoroughly updated third edition of Bradt's Iraq remains the only dedicated guide to this ancient land. Up-to-date travel information is included, plus all the necessary safety deta...

Bij een bezoek aan Irak zijn er enkele historische en culturele bezienswaardigheden, zoals de oude stad Babylon, de indrukwekkende ruïnes van Hatra en het Nationaal Museum van Irak in Bagdad. Irak heeft ook natuurlijke schoonheid, zoals de Zagros-bergen en de Tigris- en Eufraat-rivieren, ideaal voor outdooractiviteiten. Echter, vanwege veiligheidsproblemen en politieke instabiliteit is reizen naar Irak momenteel riskant en wordt het afgeraden voor toerisme. Overnachtingsmogelijkheden zijn beperkt en variëren van enkele hotels in grote steden tot eenvoudige pensions. Het is van vitaal belang om recente reisadviezen te volgen en de veiligheidssituatie grondig te evalueren voordat je overweegt naar Irak te reizen.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.