Wegenkaart - Landkaart Iran - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Iran - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:1.5Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Iran  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Iran - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1: 1.5 Miljoen

Taalgids Farsi (Persian) Persisch Iraans Lonely Planet Phrasebook

Taalgids Farsi (Persian) Persisch Iraans Lonely Planet Phrasebook | Editie: 3 2014

This Farsi (Persian) phrasebook provides aids such as extensive vocabulary lists, easy to follow pronunciation guides, colour tabs for quick reference, and a two-way dictionary. Over 70 million people speak Farsi in Iran - why not make it 70 million and one? This evocative 3000-year-old language (called Farsi in Iran and Persian elsewhere) is yours for the talking when you grab this handy, comprehensive phrasebook. Get more from your trip with easy-to-find phrases for every travel situation. Order the right meal with our menu vocabulary. Use our carefully selected word...

7,99

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Iran & Teheran - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Iran & Teheran - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. In spite of being a controversial political entity, Iran is a fabulous touristic attr...

Schaal: 1:2.350.000

Wegenkaart - Landkaart Iran Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Iran Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:2 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Iran - Nelles Map

Wegenkaart - Landkaart Iran - Nelles Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De wegenkaarten van Nelles zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend. Het drukke kaartbeeld dat desalniettemin goed gedetailleerd is bevat veel aanwijzingen voor toeristische bezienswaardigheden (zo zijn de werelderfgoederen met apart symbool aangegeven) en nationale parken. De meeste kaarten dubbelzijdig bedrukt, dus handzaam en compact. Enkele eenvoudige stadsplattegronden zijn op de kaarten afgedrukt. Helaas is er geen register aanwezig. Kortom, een goede toeristische wegen- en overzichtskaart waarmee je niet kunt missen op je vakantie of reis.

Schaal: 1:1.750.000

Stadsplattegrond Teheran North Iran - ITMB Map

Stadsplattegrond Teheran North Iran - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

1:15,000/1:1,800,000. For years, Iran has been vilified as a threat to world peace...

Schaal: 1:1.8 Miljoen

Reisgids Iran Lonely Planet (Country Guide)

Reisgids Iran Lonely Planet (Country Guide)

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor Azië ...

Wandelkaart Damavand Alam Kuh Tochal (Iran) | Climbing-map

Wandelkaart Damavand Alam Kuh Tochal (Iran) | Climbing-map

Prima gedetailleerde kaart voor de beklimming van de Damavand, de hoogste berg van Iran. Met ingetekende routes: Noord, Zuid en Westroute. Hoogtelijnen, berghutten, campings.

Schaal: 1:50.000

Reisgids Iran Bradt Travel Guide

Reisgids Iran Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

Reisgids Iran Persia: Ancient & Modern | Odyssey

Reisgids Iran Persia: Ancient & Modern | Odyssey

ran, or Persia as it was formerly known, has been of interest to outsiders for millennia. From the Greco-Persian wars of antiquity, through the rise and flourishing of Islam, to the age of European imperialist expansion in the East, Iran has been a central player in global history. Drawn by its strategic location along the Silk Road, ancient and distinctive culture and abundant natural resources, foreign diplomats, traders and travelers have been coming to Iran for centuries. The Islamic Revolution of 1979 and subsequent events put a strain on Iran's relationship with ...

Reisgids Iran | Dominicus

Reisgids Iran | Dominicus

U kunt deze gids alvast bestellen. Iran is een unieke en fascinerende reisbestemming, waar authenticiteit en moderniteit mooi samengaan. Iraniërs zijn trots op hun cultuur en dragen zorg voor het indrukwekkende culturele erfgoed. De beste musea van Iran vind je in de hoofdstad Teheran. De boeiende geschiedenis van het oude Perzische rijk komt tot leven door de prachtige ruïnes van Persepolis. De mooiste moskeeën staan in het poëtische Isfahan aan de Zayande Rud-rivier. Flaneren kun je in de traditionele bazaars, en verpozen in zowel oude theehuizen ...

Bij een bezoek aan Iran mag je zeker niet missen: de oude stad Persepolis, de kleurrijke bazaars van Isfahan, en de prachtige moskeeën in Esfahan en Shiraz. Ontdek de rijke geschiedenis in het Nationaal Museum van Iran en het Golestan Paleis in Teheran. De natuurlijke schoonheid varieert van de woestijn van Dasht-e Kavir tot de bergen van de Elboers. Outdoor activiteiten omvatten trektochten, skiën in de winter en woestijnsafari's. Overnachtingsmogelijkheden variëren van karakteristieke karavanserais tot moderne hotels. Raadpleeg lokale toeristische informatie voor reisadviezen en een diepgaande verkenning van de eeuwenoude cultuur en geschiedenis van Iran.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.