Wegenkaart - Landkaart Azerbeidzjan  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Azerbeidzjan - World Mapping Project (Reise Know-How)

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:400.000

Stadsplattegrond Baku | Baki Kartografiya Fabriki

Stadsplattegrond Baku | Baki Kartografiya Fabriki

Stadsplattegrond van Baku in Azerbeidzjan met een gedetailleerde plattegrond van de oude binnenstad (Icheri Sheher, schaal 1:10.000), kleine omgevingskaart van het schiereiland Absheron (1:24.000). Additioneel zijn er foto's en teksten van de bezienswaardigheden toegevoegd. De kaart heeft een beschrijving in het Engels.

Schaal: 1:24.000

Bij een bezoek aan Azerbeidzjan zijn er enkele onmisbare bezienswaardigheden. Ontdek de oude stad van Baku, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, met het Paleis van de Shirvanshahs en de Flame Towers. Verken de eeuwenoude stad Sheki met zijn prachtige paleis. Bewonder de natuurlijke wonderen, zoals de moddervulkanen in Gobustan en het Goygolmeer in de Grote Kaukasus. Outdoorliefhebbers kunnen wandelen in de bergen van Shahdag of paardrijden in de regio Ismayilli. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe hotels in Baku tot gezellige guesthouses in landelijke gebieden. Azerbeidzjan biedt een mix van geschiedenis, natuur en culturele diversiteit voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en ontdekking.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.