Wegenkaart - Landkaart Azerbeidzjan  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Azerbeidzjan - World Mapping Project (Reise Know-How)

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:400.000

11,25

Stadsplattegrond Baku | Baki Kartografiya Fabriki

Stadsplattegrond Baku | Baki Kartografiya Fabriki

Stadsplattegrond van Baku in Azerbeidzjan met een gedetailleerde plattegrond van de oude binnenstad (Icheri Sheher, schaal 1:10.000), kleine omgevingskaart van het schiereiland Absheron (1:24.000). Additioneel zijn er foto's en teksten van de bezienswaardigheden toegevoegd. De kaart heeft een beschrijving in het Engels.

Schaal: 1:24.000

13,99

Reisgids Aserbaidschan (Azerbeidzjan) Trescher Verlag

Reisgids Aserbaidschan (Azerbeidzjan) Trescher Verlag | van 20.99 voor 4.99!

Een oerdegelijke Duitstalige reisgids, in het bijzonder voor Oost-Europa, Centraal Azie en het Verre Oosten. Betrouwbare achtergrondinformatie van culturele bezienswaardigheden. De gids bevat veel praktische informatie waaronder: overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden, transport, winkels en reistips. In de gids is een handige woordenlijst opgenomen. Tussen de toppen van de Grote Kaukasus, de Kaspische Zee en de steppen en bossen in het zuiden, heeft Azerbeidzjan veel landschappen en talloze getuigenissen van een cultuur die duizenden jaren oud is. Het land en de b...

4,99

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.