Wegenkaart - Landkaart Tibet & Lhasa Valley - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Tibet & Lhasa Valley - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1:50.000

Wegenkaart - Landkaart 5 Tibet, Bhutan en Nepal Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart 5 Tibet, Bhutan en Nepal Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:2 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Tibet - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Tibet - ITMB Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Water- en scheurvaste wegenkaart.

Tibet is fascinating and controversial. It has ...

Schaal: 1:1.680.000

Taalgids Tibetan Tibetaans Lonely Planet Phrasebook

Taalgids Tibetan Tibetaans Lonely Planet Phrasebook

Handzame taalgids voor het Tibetaans. Zinnen, woordjes, phonetisch uitgelegd, naar het Engels.

Reisgids Tibet Lonely Planet (Country Guide)

Reisgids Tibet Lonely Planet (Country Guide) | Editie: 10

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor Azië ...

Reisgids Tibet Bradt Travel Guide

Reisgids Tibet Bradt Travel Guide | Editie: 4

This new, thoroughly updated edition of Bradt's Tibet encompasses the wider region of ethnic Tibet with more detailed coverage of the Amdo and Kham regions than is found in other guides. It also includes essential information on new border openings and is particularly strong on map data, which is extremely difficult to find in Tibet itself, including new theme maps covering a range of topics, from Tibetan regions to the Three Parallel Rivers UN World Heritage Sites, sacred landscapes, permafrost and major river sources. Bradt's Tibet benefits from years of consistent r...


Bij een bezoek aan Tibet mag je de heilige Potala-paleis in Lhasa en de Jokhang-tempel niet missen. Ontdek de diepgaande geschiedenis en cultuur in het Tibet Museum. Verken de indrukwekkende natuur van de Himalaya's, zoals de Mount Everest en het serene Yamdrok-meer. Outdoor enthousiastelingen kunnen genieten van trektochten en bergbeklimmen in de regio. Overnachtingsmogelijkheden variëren van traditionele guesthouses tot moderne hotels in Lhasa. Tibet biedt een unieke spirituele sfeer, fascinerende geschiedenis en een adembenemend landschap voor avontuurlijke reizigers, met de mogelijkheid om de boeddhistische cultuur en het Tibetaanse erfgoed te verkennen.
 

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.