Wegenkaart - Landkaart Afghanistan - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.000.000

Wandelkaart 0/5 Koh-E Keshnikhan |  Alpenvereinskarte

Wandelkaart 0/5 Koh-E Keshnikhan | Alpenvereinskarte | van 16.50 voor 4.99!

Gedetailleerde Alpenvereins kaart van Koh-e Keshnikhan in Afghanistan. Hoogtelijnen  vermeld.  Laatste update 1970 uitgevoerd door de Oostenrijkse Alpen Club.

Schaal: 1:25.000

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg...

Schaal: 1:1.1 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan (met Kabul en 5 andere steden) Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan (met Kabul en 5 andere steden) Geographical Map - Gizi Maps | Met: Herat, Kandahar, Kunduz, Mazar-e Sharif, Jalalabad | Inclusief: Pakistan

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:2 Miljoen

Wandelkaart 0/6d Pamir-E Wakhan Dardistan Alpenvereinskarte

Wandelkaart 0/6d Pamir-E Wakhan Dardistan Alpenvereinskarte | van 16.50 voor 4.99!

De Alpenvereins wandelkaarten zijn de beste en meeste gedetailleerde van Afghanistan. Onontbeerlijk voor de ervaren wandelaar en bergsporter. Degelijke cartografie op basis van een topografische ondergrond. Veel informatie is aanwezig op de kaart: ingetekende wandelroutes, niveau van de wandelroute is af te lezen .Verder hebben de kaarten UTM grid, gletsjeroverschrijdingen zijn aangegeven, berghutten, Naturschutzgebieten.

Schaal: 1:250.000

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan (Kabul City) - Nelles Map

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan (Kabul City) - Nelles Map

De wegenkaarten van Nelles zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend. Het drukke kaartbeeld dat desalniettemin goed gedetailleerd is bevat veel aanwijzingen voor toeristische bezienswaardigheden (zo zijn de werelderfgoederen met apart symbool aangegeven) en nationale parken. De meeste kaarten dubbelzijdig bedrukt, dus handzaam en compact. Enkele eenvoudige stadsplattegronden zijn op de kaarten afgedrukt. Helaas is er geen register aanwezig. Kortom, een goede toeristische wegen- en overzichtskaart waarmee je niet kunt missen op je vakantie of reis.

Schaal: 1:1.5Miljoen

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Afghanistan - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Schaal: 1:1 Miljoen

Wegenkaart Stadsplattegrond Kabul - Historic Khyber Pass | ITMB

Wegenkaart Stadsplattegrond Kabul - Historic Khyber Pass | ITMB

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Never let it be said that ITMB is a shrinking violet! Well, those who think Afghanist...

Schaal: 1:1 Miljoen

Bij een bezoek aan Afghanistan mag je enkele must-see bezienswaardigheden niet missen, ondanks veiligheidszorgen. Bezoek de historische stad Bamyan, beroemd om zijn Boeddhabeelden. Kabul biedt een kijkje in de geschiedenis met het Nationaal Museum. De adembenemende natuur vind je in de Wakhan Corridor en Band-e Amir-meren. Voor avonturiers zijn er trektochten in de Hindoekoesj-bergen en de Bamiyan-vallei. Overnachtingsmogelijkheden variëren van eenvoudige herbergen tot luxe hotels in steden als Kabul en Mazar-i-Sharif. Houd rekening met veiligheidsadviezen en check de actuele situatie bij autoriteiten voordat je gaat. Afghanistan is rijk aan cultuur en natuur, maar veiligheid blijft prioriteit.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.