Wegenkaart - Landkaart Turkmenistan Afghanistan - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Turkmenistan Afghanistan - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. These three countries, bordering on Afghanistan, Iran, and China, have proved to be r...

Schaal: 1:1.350 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Turkmenistan Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Turkmenistan Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:1.3 Miljoen


Turkmenistan, in Centraal-Azië, biedt unieke bezienswaardigheden zoals de futuristische stad Ashgabat, met zijn opvallende architectuur en monumenten zoals de Neutrality Arch. Ontdek de rijke geschiedenis in het Nationaal Museum en bezoek de oude stad Merv, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Bewonder de natuurlijke schoonheid van de Darvaza Gas Crater, ook bekend als de "Gates of Hell." Outdoor activiteiten omvatten kamelen trektochten in de Karakum-woestijn en wandelen in het Köw Ata Underground Lake. Overnachtingsmogelijkheden variëren van moderne hotels in Ashgabat tot eenvoudige pensions. Turkmenistan biedt een intrigerende mix van geschiedenis, futuristische architectuur en unieke landschappen voor avontuurlijke reizigers.
 

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.