Wegenkaart - Landkaart Armenië - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Armenië - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:26,990.000

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (Armenië-Georgië-Azerbeidzjan) - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (Armenië-Georgië-Azerbeidzjan) - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:700.000

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (met Armenië, Azerbeidzjan en Georgië) Road Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (met Armenië, Azerbeidzjan en Georgië) Road Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Daarnaast bevat de kaart ook een actueel beeld van het wegennet en bijbehorende weginformatie (tankstations, afstand...

Schaal: 1:1 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Azerbaijan/Armenia - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Azerbaijan/Armenia - ITMB Map | Met stadsplattegrond van Baku and Yerevan

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Met stadsplattegrond van Baku and Yerevan.

Schaal: 1:560.000

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (met Armenië, Azerbeidzjan en Georgië) Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Kaukasus (met Armenië, Azerbeidzjan en Georgië) Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:1 Miljoen

Reisgids Armenia (with Nagorno, Karabagh) Bradt Travel Guide

Reisgids Armenia (with Nagorno, Karabagh) Bradt Travel Guide


This new, thoroughly updated sixth edition of Bradt’s Armenia remains the only standalone, English-language guide to this mountainous post-Soviet republic at the crossroads of Europe, Asia and the Middle East. Packed with detailed background information and invaluable practical advice, Bradt’s Armenia remains the essential choice for anyone travelling to this beautiful country, which is now easily and cheaply accessed by air.
Following recent political changes, the story of this new republic is rapidly being rewritten, with transformations extending far ...

Wandelgids Armenië Armenien Rother Bergverlag

Wandelgids Armenië Armenien Rother Bergverlag | 50 wandelingen Vulkane, Schluchten und Seen

De vermaarde wandelgiden van Rother Bergverlag zijn uitstekende wandelgidsen voor ieder niveau. Op een kaartje is de wandelroute aangegeven, maar deze is ook beschreven in een beknopte en heldere tekst. Daarnaast is ook de afstand, de verwachte wandeltijd, het niveau, de hoogte en andere praktische informatie aangegeven. Met deze degelijke wandelgids ontdek je de mooiste plekken van jouw bestemming en kun je de spannendste wandeluitdagingen zoeken.  Wandern im ältesten christlichen Land der Welt: Unter Kulturreisenden längst mehr als ein Geheimtipp, biet...

Wandelgids Armenië Syunik Legends Trail Hiking Guidebook | Cartisan

Wandelgids Armenië Syunik Legends Trail Hiking Guidebook | Cartisan | A 15-day, 154km hiking itinerary through southern Armenia

Een uitgebreide gids met 1:25.000 topografische kaarten om de lange afstand Legends Trail te wandelen. De wandelgids bevat gedetailleerde beschrijvingen van elk parcoursgedeelte, bezienswaardigheden en diensten langs de route. Dit boek, met oude kloosters, dramatische kloven en bergtoppen, leidt je door enkele van de rijkste culturele en natuurlijke landschappen die Armenië te bieden heeft.

Schaal: 1:25.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Dilijan National Park (Armenië) | Cartisan

Wandelkaart Dilijan National Park (Armenië) | Cartisan


Gedetailleerde topografische kaart van Dilijan National Park en het omliggende gebied, met de nadruk op beschikbare wandelroutes, waaronder de Transcaucasian Trail en Janapar Trail, evenals het officiële netwerk van nationale parkroutes en nog veel meer regionale attracties. Attracties: Dilijan-stad, Parz-meer, Gosh-meer, fort Aghjka Berd, fort Mantash. Kloosters: Haghartsin, Goshavank, Aghavnavank, Jukhtakvank, Matosavank Dorpen: Gosh, Kalavan, Hovk, Khachardzan. Van elke verkochte kaart wordt 5% gebruikt om het lokale wandelnetwerk te onderhouden.
 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Tatev and the Vorotan Canyon (Armenië) | Cartisan

Wandelkaart Tatev and the Vorotan Canyon (Armenië) | Cartisan

Gedetailleerde topografische kaart van Tatev National Park en de Vorotan Canyon, met de nadruk op beschikbare wandelroutes, in de Syunik provencie in het zuiden van Armenie, evenals het officiële netwerk van nationale parkroutes en nog veel meer regionale attracties. Attracties: Tatev klooster, the Devil's bridge Old Khot, Mrgadzori Khach, Old Shinuhayr, Old Halidzor Kusanats en Harants, Old Bardzravan en caravanserai, Bgheno, Noravank, Andokaberd.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Gomk Martiros & Artavan Vayots Dzor (Armenië) | Cartisan

Wandelkaart Gomk Martiros & Artavan Vayots Dzor (Armenië) | Cartisan

Gedetailleerde topografische kaart van het padennetwerk dat de dorpen Gomk, Kapuyt, Martiros en Artavan in de provincie Vayots Dzor, centraal Armenië, met elkaar verbindt. De kaart bevat de Transcaucasian Trail, 15 extra luspaden en dagwandelingen, en vele andere regionale attracties. Attracties: Martiros-waterval, in de rotsen uitgehouwen klooster van Martirosants, Oud Martiros-kerkcomplex, Chumov-meer, Gomk-ruïnekerk, Gomk Khachkar-kapel, Kapuyt-basaltboog en khachkars op de kliffen, raffinageplaats voor metaal uit de ijzertijd, Akhta-ruïnedorp, Hayeli...

Schaal: 1:25.000


Bij een bezoek aan Armenië zijn er enkele must-see bezienswaardigheden. Ontdek de historische hoofdstad Yerevan met het Republic Square en Matenadaran-museum. Bewonder de eeuwenoude kloosters van Geghard en Tatev, beide UNESCO-werelderfgoedlocaties. De heilige berg Ararat biedt een adembenemend uitzicht. De rijke geschiedenis komt tot leven in het Historisch Museum van Armenië en het Genocide Museum. Natuurliefhebbers kunnen het Sevanmeer en Dilijan Nationaal Park verkennen. Wandelaars zullen genieten van de paden van de Geghama-bergen. Accommodatie varieert van moderne hotels tot gezellige guesthouses. Armenië biedt een boeiende mix van cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid voor reizigers.
 

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.