Wegenkaart - Landkaart Oezbekistan - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Oezbekistan - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1 Miljoen

Reisgids Uzbekistan Oezbekistan Bradt Travelguide

Reisgids Uzbekistan Oezbekistan Bradt Travelguide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

Reisgids Oezbekistan Uzbekistan  The Golden Road to Samarkand | Odyssey

Reisgids Oezbekistan Uzbekistan The Golden Road to Samarkand | Odyssey

This is the nation at the crossroads of ancient trade routes. This is the only comprehensive guide to this former Soviet republic. Samarkand, Khiva and Bukhara cities are more than 25 centuries old. These are UNESCO World Heritage Sites. This title highlights Tamerlane the Great, local traditions, Islamic art in Uzbekistan and ancient buildings. Bound by sand and snow, fed by meltwater from the Roof of the World, the fertile oases across Uzbekistan attracted the greatest travellers and conquerors in history along the fragile threads of the Silk Road. Central to this an...

Niet leverbaar

Reisgids Oezbekistan Usbekistan Trescher Verlag

Reisgids Oezbekistan Usbekistan Trescher Verlag

Een oerdegelijke Duitstalige reisgids, in het bijzonder voor Oost-Europa, Centraal Azie en het Verre Oosten. Betrouwbare achtergrondinformatie van culturele bezienswaardigheden. De gids bevat veel praktische informatie waaronder: overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden, transport, winkels en reistips. In de gids is een handige woordenlijst opgenomen, stadsplattegrondjes, landkaartjes.

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Uzbekistan Oezbekistan Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Uzbekistan Oezbekistan Geographical Map - Gizi Maps | Tashkent, Bukhara, Samarkand and Khiva

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:1.3 Miljoen

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.