Wegenkaart - Landkaart Saudi Arabië - Koeweit - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Saudi Arabië - Koeweit - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Saudi Arabia remains a unique entity in today's world, steadfastly governing itself i...

Schaal: 1:1.750.000

Wegenkaart - Landkaart Saudi-Arabië - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Saudi-Arabië - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:2 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Saoedi-Arabië Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Saoedi-Arabië Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:3 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Saudi-Arabie  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Saudi-Arabie - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.800.000

Reisgids Saudi Arabia Saoedi-Arabië Bradt Travel Guide

Reisgids Saudi Arabia Saoedi-Arabië Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.  Written by a female Middle East expert, Bradt's Saudi Arabia is the first English-language travel guide from a mainstream publisher that focuses exclusively on the Kingdom, which has now ...

Bij een bezoek aan Saoedi-Arabië mag een toerist zeker niet de historische stad Al-Diriyah in Riyad, de oude stad Diriyah, de adembenemende Madain Saleh-archeologische site en de Rode Zee-kustlijn van Jeddah missen. Geschiedenis en cultuur komen tot leven in het Nationaal Museum in Riyad. De natuurlijke schoonheid omvat de uitgestrekte woestijnen, zoals de Rub' al Khali, en de bergachtige regio Asir. Outdoor activiteiten omvatten kamelentochten, duiken in de Rode Zee en wandelen in de bergen. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe hotels in grote steden tot traditionele woestijnkampen, waardoor Saoedi-Arabië een mix biedt van historie, natuur en moderne gastvrijheid.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.