Wegenkaart - Landkaart Kazachstan Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Kazachstan Geographical Map - Gizi Maps | Met onder meer: Kirgizië, Tadzjikistan en Oezbekistan

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:3.000.000

Wegenkaart - Landkaart Kazachstan  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Kazachstan - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:2.000.000

Reisgids Kazachstan | Odyssey Travel Guide

Reisgids Kazachstan | Odyssey Travel Guide | Nomadic Routes From Caspian to Altai

Spectacular photography, rich historical background, and essential travel information are combined in this indispensable reference for the immense, diverse, remote region at the crossroads of Europe and Asia. A country larger than Western Europe, Kazakhstan's vast expanse encompasses the Great Steppe, the heights of the Tien Shan in the south, the exquisite lakes and valleys of the mystical Altai mountains in the northeast, and the archaeologically rich desert coast of the Caspian Sea in the west. With independence and the discovery of oil has come rapid modernizat...

Reisgids Kazakhstan Bradt Travel Guide

Reisgids Kazakhstan Bradt Travel Guide | Editie: 3

A comprehensive travel guide to Kazakhstan, this book includes full details on where to stay and eat, plus background information on the country's history and people. Kazakhstan possesses an incredible diversity of natural beauty; arrangements for visiting natural parks and reserves including the Sharyn Canyon - Asia's equivalent of the Grand Canyon are all included. Located between Russia and China, Kazakhstan is characterised by wide expanses of steppe bound in by mountains in the southeast, and the shores of the Caspian Sea in the west.This new guide include...

Wegenkaart - Landkaart Kazakhstan Oezbekistan - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Kazakhstan Oezbekistan - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Schaal: 1:1.580.000

Wegenkaart - Landkaart Kazachstan Political Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Kazachstan Political Map - Gizi Maps | Met onder meer: Kirgizië, Tadzjikistan en Oezbekistan

De Gizi Maps zijn uistekende overzichtskaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische informatie. Deze kaart laat met name de politieke en administratieve indelingen goed zien. Ideaal als referentie bij het bestuderen van het land.

Schaal: 1:3.000.000

Bij een bezoek aan Kazachstan zijn enkele onvergetelijke bezienswaardigheden onder andere het sprookjesachtige Charyn Canyon, het kosmische Baikonur Cosmodrome, en het bruisende Almaty. Verken de geschiedenis in het Nationaal Museum in Nur-Sultan en bezoek de historische Zhenkov Cathedral in Almaty. De natuur is spectaculair, met het Kolsai-meer, Altai-gebergte en het Kyzylarai-gebergte. Avonturiers kunnen hiken in de Tien Shan bergen, kamelen berijden in de Kyzylkum woestijn en skiën in Shymbulak. Accommodatieopties variëren van luxe hotels in de grote steden tot traditionele yurts in landelijke gebieden. Raadpleeg lokale toeristische informatie voor actuele details.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.