Wegenkaart - Landkaart Somalië Somalia Djibouti - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Somalië Somalia Djibouti - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

The Horn of Africa has long been in turmoil, but it is a fascinating place, regard...

Schaal: 1:1.700.000

Reisgids Somaliland (with Addis Ababa & Eastern Ethiopia) Bradt Travel Guide

Reisgids Somaliland (with Addis Ababa & Eastern Ethiopia) Bradt Travel Guide

There is a reason no other publisher produces a guide to Somaliland: it is not an easy book to produce. The research is extremely challenging, the production is expensive and, because Somaliland is such a niche travel destination, the sales potential is very limited. Unfortunately, the first edition of this book did not recoup its costs. We were left with a difficult decision: increase the retail price to make a second edition possible or admit defeat and allow the guide to go out of print. We don’t like to admit defeat.

 

This second edition is signif...

Wegenkaart - Landkaart Somalia - Somaliland - Somalië - Puntland - Road Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Somalia - Somaliland - Somalië - Puntland - Road Map - Gizi Maps | Met plattegrond Mogadishu

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Daarnaast bevat de kaart ook een actueel beeld van het wegennet en bijbehorende weginformatie (tankstations, afstand...

Schaal: 1:1.750.000


Toeristen worden sterk afgeraden om Somalië te bezoeken vanwege veiligheidsrisico's, waaronder terrorisme en conflict. Het land heeft helaas decennialang te maken gehad met instabiliteit en onveiligheid, en er zijn beperkte toeristische voorzieningen. Hoewel Somalië wel potentie heeft met betrekking tot zijn kustlijn en historische bezienswaardigheden zoals de oude stad van Mogadishu, is het momenteel geen toeristische bestemming. Als u meer wilt weten over de geschiedenis en cultuur van Somalië, kunt u overwegen om boeken en online bronnen te raadplegen. Voor reisadvies en informatie over veiligheid wordt geadviseerd contact op te nemen met overheidsinstanties zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken.
 

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.