Reisgids Gabon Bradt travelguide

Reisgids Gabon Bradt travelguide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

Reisgids Gabon, Sao Tomé & Principe - Petit Futé

Reisgids Gabon, Sao Tomé & Principe - Petit Futé | Franstalig

De Petit Futé is de Franstalige tegenhanger van de Engelstalige Lonely Planet. De Petit Futé is buitengewoon interessant voor landen waar geen andere gids voor beschikbaar is, met name dus voor de (franstalige) Afrikaanse landen, de Franse overzeese gebiedsdelen, de voormalige Franse koloniën en natuurlijk Frankrijk zelf. De Petit Futé bevat praktische reisinformatie (zoals hotels, eetgelegenheden, verplaatsingsmogelijkheden met het openbaar vervoer), maar ook een keur aan interessante bezienswaardigheden met uitleg en kaartmateriaal. De gids heeft - door het Frans...


Bij een bezoek aan Gabon mogen toeristen zeker niet missen: de ongerepte regenwouden van Lopé National Park, Loango National Park met zijn wilde dieren, en het adembenemende Ivindo National Park met de Kongou-watervallen. Ontdek de inheemse cultuur in het Musee des Arts et Traditions van Libreville. Natuurliefhebbers zullen genieten van de biodiversiteit van de Gabonese kust en de mogelijkheid om zeeschildpadden te spotten. Outdoor activiteiten omvatten safari's, kanoën en wandelen. Overnachtingsmogelijkheden variëren van eenvoudige lodges tot eco-vriendelijke resorts. Raadpleeg lokale toeristische informatie voor reisadviezen en om de ongerepte schoonheid van dit Centraal-Afrikaanse juweel te ontdekken.
 

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.