Wegenkaart - Landkaart 742 Marokko - Michelin National

Wegenkaart - Landkaart 742 Marokko - Michelin National

De Michelinkaarten zijn onmisbare overzichtskaarten van een uitstekende kwaliteit. Deze bekende serie wegenkaarten bevatten in goed detail alle hoofdwegen en verbindingswegen tussen de dorpen en steden. Uitgebreid met andere belangrijke weginformatie, zoals tolwegen, tankstations, parkeerplaatsen, af- en opritten, wegnummers, , hoogteverschillen, winterafsluitingen en groene routes. Het zijn dus complete kaarten voor onderweg.

Schaal: 1:1Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Marokko  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Marokko - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.000.000

Wegenkaart - Landkaart Marokko | Marco Polo Maps

Wegenkaart - Landkaart Marokko | Marco Polo Maps

Prima wegenkaart van Marco Polo, alle wegen staan erop vermeldt plus onverharde wegen. Pittoreske weggetjes die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd zoals de nationale parken, campings, kerken, vliegvelden en andere toeristische elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook handige wegelementen aan toegevoegd: benzinestations, afstanden tussen de plaatsen enzovoorts. Een plaatsnamenregister zit bij de kaart.

Schaal: 1:900.000

Wegenkaart - Landkaart Marokko - Adventure Map National Geographic

Wegenkaart - Landkaart Marokko - Adventure Map National Geographic | Deze kaart is gemaakt van scheur- en watervast materiaal

De wegenkaarten van National Geographic bieden naast een praktisch overzicht van het wegennet en ligging van steden en dorpen ook een keur aan interessante plekken waar bezienswaardigheden - zowel natuur als cultuur - te zien zijn. Door deze toevoeging is deze kaart anders dan de gebruikelijke wegenkaarten: de interessante plekken hebben duidelijk de overhand. Een uitstekende kaart voor diegene die niets wil missen van wat het land of de regio te bieden heeft. Daarnaast bevat de kaart op de achterzijde ook nog beknopte informatie van de bezienswaardigheden en worden de...

Schaal: 1:1 Miljoen

Stadsplattegrond Fes & Meknes | Laure Kane Maps

Stadsplattegrond Fes & Meknes | Laure Kane Maps

Laure Kane is gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren en publiceren van de kaarten van steden in Afrika en het Midden-Oosten. Het zijn prettige kaarten met een goede kleurverhouding. Kaarten zijn in het westerse schrift (specifiek in de Franse taal), dus goed leesbaar voor diegene die bijvoorbeeld de Noord-Afrikaanse of Oosterse taal niet machtig is.  

Schaal: 1:12.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Toubkal & Marrakech Hiking Map

Wandelkaart Toubkal & Marrakech Hiking Map | Water- en scheurvaste wandelkaart

A detailed, accurate and up-to-date trekking map of Jebel Toubkal in the High Atlas mountains of Morocco, the highest peak in North Africa and popular trekking destination. A street plan of Marrakech is on the reverse. 1:50,000 topographic map detail includes contours at 20m intervals, hill-shading, woodland and scrub areas, springs, creeks, rivers and dry riverbeds. Road detail includes tracks and footpaths, and funicular railways and ski-lifts are also indicated. Isolated buildings are marked and symbols show ski-stations, refuges and religious buildings. A 1km UTM g...

Schaal: 1:50.000

Wandelgids Marokko Wanderfuhrer Rother Bergverlag

Wandelgids Marokko Wanderfuhrer Rother Bergverlag | 52 wandelingen Atlasgebirge und Sahara

De vermaarde wandelgiden van Rother Bergverlag zijn uitstekende wandelgidsen voor ieder niveau. Op een kaartje is de wandelroute aangegeven, maar deze is ook beschreven in een beknopte en heldere tekst. Daarnaast is ook de afstand, de verwachte wandeltijd, het niveau, de hoogte en andere praktische informatie aangegeven. Met deze degelijke wandelgids ontdek je de mooiste plekken van jouw bestemming en kun je de spannendste wandeluitdagingen zoeken. Nur wenige Seemeilen von Europa entfernt beginnt der »Zauber des Orients«: in Marokko, wo Atlantik und Mittelm...

Wegenkaart - Landkaart The Route of the Thousand Kasbahs | Editorial Piolet

Wegenkaart - Landkaart The Route of the Thousand Kasbahs | Editorial Piolet | Cultural map of Southern Morocco

Overzichtelijke kaart van Zuid-Marokko. Plaatsnamenregister. Toeristische informatie.

Schaal: 1:400.000

Reisgids Marokko Capitool

Reisgids Marokko Capitool

De Capitool reisgidsen zijn kleurrijke en goed geillustreerde reisgidsen. Met gedetailleerde tekeningen, heldere kaarten, talrijke foto's en overzichtelijke achtergrondbeschrijvingen kun je niets missen op je reisbestemming. Een prettige gids voor diegene die lekker op vakantie is en veel cultuur (of natuur) wil mee pakken zonder overladen te worden met details.

Wandelgids Moroccan Atlas: The Trekking Guide Trailblazer

Wandelgids Moroccan Atlas: The Trekking Guide Trailblazer | Includes Marrakech City Guide

A comprehensive and practical guidebook to trekking in the Moroccan Atlas mountains ideal for both experienced and novice trekkers. The guide contains: 50 detailed trekking maps showing route times, places to stay and points of interest; the best treks in Toubkal, Sirwa, Sahro, M'goun; practical information - planning your trip and getting to Morocco; historical and cultural background; Marrakech, Imlil, Taliouine, Ouarzazate, N'Kob, Boumalne du Dades, Azilal and Tabant - detailed street plans, where to stay, where to eat, what to see and getting to the start of your t...

Wandelkaart Marokko Toubkal Massif (Marokko) / EWP

Wandelkaart Marokko Toubkal Massif (Marokko) / EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Wandelkaart Marokko Ouarzazate (Marokko)| EWP

Wandelkaart Marokko Ouarzazate (Marokko)| EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Marokko Taroudant, Tafraoute & Anti-Atlas | West Col Productions

Wandelkaart Marokko Taroudant, Tafraoute & Anti-Atlas | West Col Productions

Gedetailleerde topografische kaarten van het Atlas-gebergte. Hoogtelijnen zijn vermeld, interval van 40 meter. Waterbronnen, Riffen, duinen, Vegetatie. Verder zijn aangegeven, vliegvelden, stations, elektrische leidingen. UTM grid is op de kaart aanwezig.

Schaal: 1:160.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Ighil Mgoun M'Goun Hoge Atlas Marokko | Piolet

Wandelkaart Ighil Mgoun M'Goun Hoge Atlas Marokko | Piolet

Prima wandelkaart, met hoogtelijnen. Wandelpaden zijn aangegeven.  Geschikt voor GPS, coordinaten zijn vermeld. Berghutten, ski-pistes, klimgebieden plus enkele foto's van het gebied.

Schaal: 1:60.000

Wegenkaart - Landkaart Marokko - Institut Geographique National (IGN)

Wegenkaart - Landkaart Marokko - Institut Geographique National (IGN)

Een zeer overzichtelijke, kleurrijke en informatieve wegenkaart. Het bevat aanduidingen van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten en natuurgebieden. Daarnaast bevaten de kaarten een heldere aanduiding van het wegennet en tolwegen.

Schaal: 1:800.000

11,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Marokko Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Marokko Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:1.250.000

Wegenkaart - Landkaart Marrakesh & Noord Marokko - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Marrakesh & Noord Marokko - ITMB Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Water- en scheurvaste wegenkaart. The fabled city of Marrakesh (also can be spelled M...

Schaal: 1:1.4 Miljoen

Taalgids Wat & Hoe Arabisch / Marokko - Kosmos

Taalgids Wat & Hoe Arabisch / Marokko - Kosmos

Deze taalgids biedt u uitkomst in verschillende situaties. Met de gids in de hand zult u er zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt. In de gids vindt u per situatie een groot aantal mogelijke antwoorden (met de Nederlandse vertaling), die u aan uw gesprekspartner kunt voorleggen. Ook kunt u met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. Naast contacten met de lokale bevolking hebt u te maken met opschriften of korte teksten die u wilt begrijpen. Denk aan een menukaart, verkeersborden of het weerbericht in de krant. In veel hoofdst...

9,90

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids 4X4 Maroc 6 Maroc pistes du M. Le Sahara Atlantique Marokko | Gandini Guides

Reisgids 4X4 Maroc 6 Maroc pistes du M. Le Sahara Atlantique Marokko | Gandini Guides

Elle propose 40 itinéraires avec le relevé de 1100 points GPS, totalisant 6800 kilomètres de pistes deLaâyoune/Smara à la frontière mauritanienne avec, entre autres, de nouveaux parcours hors-piste totalement inédits.
Le Sahara Atlantique, ou Sahara Occidental, ne ressemble en rien au Sahara traditionnel de l Afrique du nord-ouest que les reportages des médias nous présentaient autrefois pour nous faire rêver. Si les grands espaces désertiques sont bien présents au Sahara Atlantique, po...

Reisgids 4x4 Maroc 3 Pistes du Maroc de l'oued Draa à la Seguiet el Hamra Marokko | Editions Gandini

Reisgids 4x4 Maroc 3 Pistes du Maroc de l'oued Draa à la Seguiet el Hamra Marokko | Editions Gandini

Pistes du Maroc tome 3 guide 4x4 fortement illustrée propose 61 itinéraires avec le relevé de 1670 points GPS, totalisant 6500 kilomètres de pistes de l Oued Draa à la Seguiet el Hamra avec, entre autres, de nouveaux parcours circulant dans les zones désertiques de l Est du Sahara atlantique.
Le goudron avance vite mais cette région du Maroc réserve encore pour les DPM d intéressants itinéraires dans des secteurs un peu négligés dans la précédente édition. Un pa...

Reisgids 4X4 Maroc 2 Pistes du Maroc le Sud du Tafilalet a l'Atlantique Marokko Gandini Guides

Reisgids 4X4 Maroc 2 Pistes du Maroc le Sud du Tafilalet a l'Atlantique Marokko Gandini Guides

La quatrième édition (2013), revue, corrigée et complétée du tome 2 des guides 4x4 J. Gandini est désormais fortement illustrée et entièrement en couleurs.
Elle propose plus de 100 itinéraires (65 pour la même zone de couverture* dans la 3e édition), avec le relevé de 2340 points GPS (1400), totalisant 8500 kilomètres de pistes (5300) le long de la côte Atlantique, dans les djebels Sagho et Ougnat, le djebel Bani, le Tafilalet, la vall&eac...

Reisgids Marokko Trotter

Reisgids Marokko Trotter | De no-nonsensegids voor een allesomvattende trip.

De Nederlandstalige Trotter is de no-nonsensegids voor een allesomvattende trip. Of je gaat reizen met een groep of individueel, deze reisgids biedt je talrijke praktische tips in een overzichtelijk boek. Er is een uitgebreid aanbod van adresjes voor elk budget: slapen, eten, drinken, uitgaan en shoppen van goedkoop tot luxueus. De bezienswaardigheden zijn eigenzinnig gequoteerd door een team van kenners: 3 Trottermannetjes voor de toppers, 2 of 1 voor de minder bekende of nog onontdekte plekjes. Eenduidige overzichtskaarten en handige stadsplattegronden tonen je in &e...

29,99

Tijdelijk niet leverbaar

Stedenreisgids Marrakesh | Lonely Planet Pocket

Stedenreisgids Marrakesh | Lonely Planet Pocket

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze handzame, kleurrijke en hippe 'Pocket' serie is zeer goed geschikt voor diegene die een stad of regio te ontdekken op eigen gelegenheid. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De 'Encounter' serie heeft daarnaast als prettig pluspunt dat het veel kleurenfoto's bevat en in een vloeiende tekst de informa...

12,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Marokko Er Rachidia & Central Ziz Valley (Marokko) | EWP

Wandelkaart Marokko Er Rachidia & Central Ziz Valley (Marokko) | EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Wandelkaart Marokko Azilal M'Goun (Marokko) | EWP

Wandelkaart Marokko Azilal M'Goun (Marokko) | EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Wandelkaart Marokko Amizmiz, Tizi-n-Test (Marokko)| EWP

Wandelkaart Marokko Amizmiz, Tizi-n-Test (Marokko)| EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Wandelkaart Marokko Upper Draa Valley (Marokko) | EWP

Wandelkaart Marokko Upper Draa Valley (Marokko) | EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Marokko Marrakech (Marokko) | EWP

Wandelkaart Marokko Marrakech (Marokko) | EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Wandelkaart 4 Tafraout Waterproof Minimap | Oxford Alpine Club

Wandelkaart 4 Tafraout Waterproof Minimap | Oxford Alpine Club | Tafraout Ameln Aguerd Oudad & Adrar Mqorn

Gedetailleerde wandelkaart van het Anti-Atlasgebergte. Degelijke kwaliteit met hoogtelijnen, WGS84, handzaam formaat. Waterproof. Tafraout Ameln Aguerd Oudad & Adrar Mqorn.

Schaal: 1:50.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart 1 Taskra Minimap | Oxford Alpine Club

Wandelkaart 1 Taskra Minimap | Oxford Alpine Club | Idaougnidif Tizourgane Asseldrar Aoudid Takoucht

Gedetailleerde wandelkaart van het Anti-Atlasgebergte. Degelijke kwaliteit met hoogtelijnen, WGS84, handzaam formaat. Idaougnidif Tizourgane Asseldrar Aoudid Takoucht.

Schaal: 1:50.000

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids Morocco Overland Trailblazer

Reisgids Morocco Overland Trailblazer | From the Atlas to the Sahara with 4wd, Motorcycle, Mountain Bike

For the independently mobile traveller the mountains and deserts of southern Morocco are a year-round destination offering a thrilling variety of experiences. Covering over 10,000km from the High Atlas to the Mauritanian border, Morocco Overland features detailed GPS off-road routes for 4WDs, motorcycles,campervans and mountain bikes as well as scenic byways suitable for any vehicle.

The book also includes guidance on choosing and preparing vehicles, the best places and times to go, getting to Morocco as well as local fly-drive options and off-road driving and ridin...

25,99

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids Marrakech - De Groene Gids Weekend Michelin

Reisgids Marrakech - De Groene Gids Weekend Michelin

De Groene Gids Weekend is een kleine en handzaam gidsje om de mooiste bezienswaardigheden te ontdekken. Per wijk of stadsdeel wordt een kort overzicht gegeven van de belangrijkste bezienswaardigheden, de bijzondere restaurants en interessante overnachtingsmogelijkheden. Een korte introductie maakt de beleving volledig. Een ideaal gidsje voor een kort weekendje.

Campergids Marokko Le Maroc en camping car

Campergids Marokko Le Maroc en camping car

Mieux que quiconque, le peintre Eugène Delacroix avait su saisir, dès le milieu du XIXe siècle, les formidables couleurs de ce pays et sa grande leçon de vie. Imaginez toutes les nuances de la palette du peintre et vous appréhenderez alors celle de ce pays, tout particulièrement au printemps et en automne. Le Maroc, c'est le dépaysement et l'émerveillement à notre porte. Pays accueillant, aux paysages variés, toujours très francophone, parfois hors du temps, si proche et si diffé...

Reisgids Morocco Marokko Rough Guide

Reisgids Morocco Marokko Rough Guide

De Rough Guide is een zeer degelijke, uitgebreide en informatieve reisgids voor iedere type reiziger: van backpacker tot cultuurreiziger. De Rough Guide staat bekend om de degelijke en goed onderzochte achtergrondinformatie en de goede ordening van verschillende onderwerpen. Voor veel gebieden is de Rough Guide een goed, soms zelfs een beter, alternatief voor de populaire Lonely Planet.  Features of The Rough Guide to Morocco: – Detailed regional coverage: provides in-depth practical information for each step of all kinds of trip, from intrepid off-the-beate...

21,99

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids Marokko Morocco Lonely Planet (Country Guide)

Reisgids Marokko Morocco Lonely Planet (Country Guide)

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor Azi&eu...

Wandelgids Walks and Scrambles in the Moroccan Anti-Atlas | Cicerone guide

Wandelgids Walks and Scrambles in the Moroccan Anti-Atlas | Cicerone guide

Guidebook to 41 graded walks and scrambles in the Anti-Atlas mountains of southern Morocco. Routes from 3 to 25km, including a summary of a 1-week long-distance trail from the north to the south of the Anti-Atlas. Covers 6 main areas, including Tafraout, Jebel El Kest, Ait Mansour, Ameln Valley, Taskra and Tanalt. October through April with hotter periods moderated by altitude, low humidity and a frequent light breeze. Weather events can sometimes bring cold conditions and snow on the summits especially in mid-winter. Tafraout and the Ameln Valley are the major bases w...

Reisgids Marokko Dominicus

Reisgids Marokko Dominicus

Leer het rijke Marokkaanse culturele erfgoed kennen: de vier koningssteden, de betekenis van stamverbanden in de moderne tijd, emancipatie en de politiek onder koning Mohammed VI. Aan de kust en in de westvlakte liggen steden als Fes, Marrakech en Tanger die al eeuwenlang tot de verbeelding van Europese reizigers spreken. In het Marokkaanse binnenland liggen lemen kasba's en bergdorpen verspreid waar de bewoners goed hun streekgebonden karakter hebben behouden. Aan de Altantische kust in het zuiden rijgen vestingsteden met een Iberisch verleden zich aaneen en in he...

Wandelkaart Marokko Zagora and Central Draa Valley (Marokko) | EWP

Wandelkaart Marokko Zagora and Central Draa Valley (Marokko) | EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Marokko Tafilalt Merzouga Erg Chebbi (Marokko) | EWP

Wandelkaart Marokko Tafilalt Merzouga Erg Chebbi (Marokko) | EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Tijdelijk niet leverbaar

Taalgids Moroccan Arabic Lonely Planet Phrasebook & Dictionary

Taalgids Moroccan Arabic Lonely Planet Phrasebook & Dictionary

Lonely Planet’s Moroccan Arabic Phrasebook & Dictionary is your handy passport to culturally enriching travels with the most relevant and useful Moroccan Arabic phrases and vocabulary for all your travel needs. Explore old and new culture, navigate the colourful markets, and order delicious delicacies; all with your trusted travel companion.

8,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart 5A Ait Mansour West Minimap | Oxford Alpine Club

Wandelkaart 5A Ait Mansour West Minimap | Oxford Alpine Club | Ait Mansour Gorge and surrounding area

Gedetailleerde wandelkaart van het Anti-Atlasgebergte. Degelijke kwaliteit met hoogtelijnen, WGS84, handzaam formaat. Ait Mansour Oudad Tahala Tafraout Awmrkt Adrar Amrksou. 

Schaal: 1:50.000

Wandelkaart 2 Tanalt Minimap | Oxford Alpine Club

Wandelkaart 2 Tanalt Minimap | Oxford Alpine Club | Aouguenz Tanalt Tagmout Tagzene Samazar & Afantinzar

Gedetailleerde wandelkaart van het Anti-Atlasgebergte. Degelijke kwaliteit met hoogtelijnen, WGS84, handzaam formaat. Aouguenz Tanalt Tagmout Tagzene Samazar & Afantinzar. Jebel el Kest Massif, Adrar Medni and the Amaghouz Gorge.

Schaal: 1:50.000

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids 4X4 Maroc 7 Pistes du Maroc Anti Atlas Marokko | Gandini Guides

Reisgids 4X4 Maroc 7 Pistes du Maroc Anti Atlas Marokko | Gandini Guides

Sauf dans la partie nord-ouest de l Anti-Atlas, les autres pistes de liaison, construites en général depuis l indépendance du Maroc dans les vallées d oueds, ont été souvent délaissées à cause de la construction de routes qui traversent maintenant le massif de part en part. Certains parcours rencontrent et utilisent ces pistes pratiquement abandonnées pour certaines, ce qui occasionne de beaux tronçons « trialisants » quand les oueds ont coulé. L Anti-Atlas n est pas un...

Reisgids 4X4 Maroc 8 Maroc pistes du M. Le jebel Siroua et le pays Ouaouzguit Marokko | Gandini Guides

Reisgids 4X4 Maroc 8 Maroc pistes du M. Le jebel Siroua et le pays Ouaouzguit Marokko | Gandini Guides

Grandiose, magnifique, le chaos granitique du Siroua a créé un véritable labyrinthe noir, marron, beige, avec des roches aux noms bizarres connus des seuls géologues. Très montagneux, avec des arbres rares, le pays Ouaouzguit est presque exclusivement un pays de transhumance, avec une culture d orge et de maïs en terrasses étroites auprès des villages; villages fondus dans le paysage et exposés au soleil près des sources fraîches et chantantes, des assifs à sec ou des barrages presque vid...

36,99

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Marokko Tinerhir Dades Todra Gorges (Marokko) | EWP

Wandelkaart Marokko Tinerhir Dades Todra Gorges (Marokko) | EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Marokko Sarhro Central (Marokko) | EWP

Wandelkaart Marokko Sarhro Central (Marokko) | EWP

Topografische kaart van het Atlas-gebergte met de omliggende woestijngebieden. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Landschapselementen op de kaart aanwezig: vegetatie, waterbronnen, ravijnen. Verschillende typen wegen aangegeven: onverhard, verhard en tracks. De kaarten zijn GPS compatible.

Schaal: 1:160.000

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids Tanger Côte Atlantique - Le Rif - Petit Futé

Reisgids Tanger Côte Atlantique - Le Rif - Petit Futé | Franstalig

De Petit Futé is de Franstalige tegenhanger van de Engelstalige Lonely Planet. De Petit Futé is buitengewoon interessant voor landen waar geen andere gids voor beschikbaar is, met name dus voor de (franstalige) Afrikaanse landen, de Franse overzeese gebiedsdelen, de voormalige Franse koloniën en natuurlijk Frankrijk zelf. De Petit Futé bevat praktische reisinformatie (zoals hotels, eetgelegenheden, verplaatsingsmogelijkheden met het openbaar vervoer), maar ook een keur aan interessante bezienswaardigheden met uitleg en kaartmateriaal. De gids heeft - door het Frans...

13,99

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart M11 Aït Ben Haddou - Ouarzazate - Skoura Marokko | Projekt Nord

Wegenkaart M11 Aït Ben Haddou - Ouarzazate - Skoura Marokko | Projekt Nord


Drietalige (Duits / Engels / Frans) uiterst gedetailleerde toeristenkaart / reisgids van Marokko met bijna 100 bestemmingen + bijna allemaal met coördinaten + achtergrondinformatie over geschiedenis, bezienswaardigheden en andere speciale kenmerken - Ten zuiden van Tizi n'Tichka met Ounila Valley en Toundoute - Bouwcultuur: kashba's, opslagkastelen, Almohaden-forten en khettaras - Sociaal leven: filmstad Ouarzazate, musea, wekelijkse marktdagen (souks) - Prehistorie: voetafdrukken van dinosauriërs en pre-islamitische monumenten, mogelijk tumuli - Ge...

Schaal: 1:120.000

Wegenkaart - Landkaart Marokko - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Marokko - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg...

Schaal: 1:800.000

Reisgids 4X4 Maroc 1 Pistes du Maroc Haut et Moyen Atlas Marokko | Gandini Guides

Reisgids 4X4 Maroc 1 Pistes du Maroc Haut et Moyen Atlas Marokko | Gandini Guides

205 itinéraires, avec le relevé de 3650 points GPS, totalisant plus de 10 000 kilomètres de pistes qui permettent entre autres d'accéder à plus de 25 cols dépassant 2 500 mètres d'altitude dont 9 au-dessus de 2 600 m., 5 au-dessus de 2 700 m., 2 au-dessus de 2 800 m., de franchir les cols de Tizi N'Aferdou à 2 957 m. et Tizi N'Igui à 2 983 m. et d'atteindre par deux fois en 4x4 des hauteurs dépassant 3000 mètres. Un guide monumental pour les pistes de l'Atlas de 560 pag...

37,50

Tijdelijk niet leverbaar

Bij een bezoek aan Marokko zijn essentiële bezienswaardigheden de medina van Marrakech met het Bahia-paleis en de Koutoubia-moskee, het historische Fes met de beroemde leerlooierijen, en de betoverende Sahara-woestijn voor kamelentochten. Ontdek de geschiedenis in de Kasbahs van Aït Benhaddou en het Koninklijk Paleis in Rabat. De natuur biedt spectaculaire landschappen, zoals de hoge Atlas-bergen en de kustlijn van Essaouira. Outdoor activiteiten variëren van trekking in de bergen tot surfen aan de kust. Overnachtingsmogelijkheden variëren van riads en luxe resorts tot betaalbare pensions. Raadpleeg lokale toeristenbureaus en reisgidsen voor actuele informatie over accommodatie en activiteiten in dit exotische land.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.