Wegenkaart - Landkaart Mali - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Mali - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Folded road and travel map in color. Scale 1:2,400,000. Distinguishes roads ranging f...

Schaal: 1:1.7 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Mali Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Mali Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:2 Miljoen

Bij een bezoek aan Mali, gelegen in West-Afrika, zijn onmisbare bezienswaardigheden de oude stad Timboektoe, met zijn historische moskeeën en bibliotheken, en de Dogon-kliffen, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Ontdek de rijke geschiedenis in het Nationaal Museum in Bamako. De natuurlijke schoonheid varieert van de Niger-rivier tot de schilderachtige Bandiagara-plateau's. Outdooractiviteiten omvatten trekking in de Dogon-regio en kamperen in de Sahara-woestijn. Overnachtingsmogelijkheden zijn vaak eenvoudig, met guesthouses en kampeerplekken. Bezoek lokale toeristenbureaus en reiswebsites voor actuele informatie over accommodatie en activiteiten in dit land met een rijke culturele erfenis.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.