Wegenkaart - Landkaart Ghana - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Ghana - ITMB Map | Accra Cape Coast Kumasi

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Folded road and travel map in color. Scale 1:500,000. Distinguishes roads ranging fro...

Schaal: 1:500.000

Wegenkaart - Landkaart Ghana & Togo - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Ghana & Togo - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:600.000

Reisgids Ghana Bradt Travel Guide

Reisgids Ghana Bradt Travel Guide

This 8th edition of Bradt's Ghana remains the only dedicated guidebook on the market and the most comprehensive source of travel information on the first country in sub-Saharan Africa to gain independence and the world's second-largest producer of chocolate. Covering everything from Ghana's 550km of Atlantic coastline to its remote and sparsely populated northern border with Burkina Faso, this new edition has been thoroughly updated and is an ideal companion no matter what your interests are. Written by Philip Briggs, arguably the world's most experienc...

Wegenkaart - landkaart Accra & Ghana South - ITMB Map

Wegenkaart - landkaart Accra & Ghana South - ITMB Map

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van metro), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie.

Schaal: 1:500.000

Bij een bezoek aan Ghana mogen toeristen zeker niet missen: het slavenkasteel van Elmina, Cape Coast Castle en Kakum National Park met zijn hangbruggen. Ontdek de rijke geschiedenis van de trans-Atlantische slavenhandel in deze regio en bezoek het Nationaal Museum in Accra. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de Kakum-regenwouden en de stranden van Busua. Outdoor activiteiten omvatten wandelen in de Aburi-bergen en het bijwonen van traditionele ceremonies. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe hotels in Accra tot eenvoudige lodges en gastgezinnen. Raadpleeg lokale toeristische informatie voor reisadviezen en om de warmte en cultuur van dit West-Afrikaanse land te ervaren.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.