Reisgids Madagascar madagaskar Bradt Travel Guide

Reisgids Madagascar madagaskar Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

Natuurreisgids Madagascar Wildlife Bradt Travel Guide

Natuurreisgids Madagascar Wildlife Bradt Travel Guide


This new, fifth edition of Bradt's Madagascar Wildlife, first published over 25 years ago, celebrates the unique fauna of this remarkable Indian Ocean island. Written by naturalist tour-leaders and Madagascar experts, and aimed at visitors and natural-history enthusiasts alike, this guide has been thoroughly updated to reflect both the latest discoveries – on an island where new species for science are continuously discovered – and the latest developments at the country's top wildlife-tourism locations.
 
 
Wildlife is the key draw fo...

Reisgids Madagascar & Comoros Lonely Planet (Country Guide)

Reisgids Madagascar & Comoros Lonely Planet (Country Guide)

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor Azië ...

Wegenkaart - Landkaart Madagaskar - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Madagaskar - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.200.000

Wegenkaart - Landkaart Madagaskar - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Madagaskar - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Indexed road map, showing relief and annotated with geographical notes. Elevation col...

Schaal: 1:1Miljoen

Reisgids Madagaskar | Insight Guide

Reisgids Madagaskar | Insight Guide

Deze internationale reisgidsenserie is gebaseerd op de driedimensionale filosofie van het reizen; het verlangen, de feitelijke beleving en de blijvende herinnering. Deze Engelstalige Insight Guide biedt een keur aan achtergrondinformatie over de geschiedenis, de economische ontwikkeling, de religieuze inzichten en de flora en fauna. Daarnaast zijn er regionale secties waar aandacht besteed wordt aan specifieke bezienswaardigheden en kenmerken. Tenslotte is er een praktische sectie opgenomen waarin een aantal aanwijzingen staan aangaande het vervoer, accomodaties en lee...

Wegenkaart - Landkaart Madagascar - Institut Geographique National (IGN)

Wegenkaart - Landkaart Madagascar - Institut Geographique National (IGN) | Des Pays du monde

Een zeer overzichtelijke, kleurrijke en informatieve wegenkaart. Het bevat aanduidingen van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten en natuurgebieden. Daarnaast bevaten de kaarten een heldere aanduiding van het wegennet en tolwegen.

Schaal: 1:1.250.000

Bij een bezoek aan Madagaskar, 's werelds op drie na grootste eiland, zijn onmisbare bezienswaardigheden onder andere de indrukwekkende Tsingy de Bemaraha, de unieke Avenue of the Baobabs en de weelderige regenwouden van Andasibe-Mantadia. Ontdek de geschiedenis in het Paleis van de Koningin in Antananarivo en het Musée de la Photographie in Antsiranana. Madagaskar biedt ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid met adembenemende kustlijnen en zeldzame flora en fauna. Outdoor activiteiten omvatten wandelen, duiken en walvissen spotten. Overnachtingsmogelijkheden variëren van eco-lodges tot strandresorts. Lokale toeristenbureaus en reisgidsen bieden actuele informatie over accommodatie en activiteiten in Madagaskar.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.