Wegenkaart - Landkaart Kameroen Cameroon/Gabon - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Kameroen Cameroon/Gabon - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Cameroun, or Cameroon in French, is one of the most interesting countries in West ...

Schaal: 1:1.5Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Kameroen, Gabon  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Kameroen, Gabon - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.300.000

Reisgids Cameroun - Petit Futé

Reisgids Cameroun - Petit Futé | Franstalig

De Petit Fute is de Franstalige tegenhanger van de Engelstalige Lonely Planet. De Petit Fute is buitengewoon interessant voor landen waar geen andere gids voor beschikbaar is, met name dus voor de (franstalige) Afrikaanse landen, de Franse overzeese gebiedsdelen, de voormalige Franse koloniën en natuurlijk Frankrijk zelf. De Petit Fute bevat praktische reisinformatie (zoals hotels, eetgelegenheden, verplaatsingsmogelijkheden met het openbaar vervoer), maar ook een keur aan interessante bezienswaardigheden met uitleg en kaartmateriaal. De gids heeft - door het Fran...

16,99

Tijdelijk niet leverbaar

T-estartikel

T-estartikel

T-estartikel

Kameroen, gelegen in West-Afrika, biedt toeristen diverse onmisbare bezienswaardigheden. Bezoek het bruisende Douala, de economische hoofdstad, en ontdek de culturele schatten in het Nationaal Museum van Yaoundé. Natuurliefhebbers moeten het Waza National Park en de Mt. Cameroon niet missen. Buitensporters kunnen de Mount Cameroon beklimmen, raften op de Lom en genieten van safaritochten in nationale parken. Kameroen heeft een rijke geschiedenis, die je kunt verkennen in het Dschang Museum en het paleis van de Fon in Bafut. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe resorts tot eenvoudige kampeerplekken. Raadpleeg lokale toeristenbureaus en online bronnen voor actuele informatie over accommodatie en activiteiten.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.