Wegenkaart - Landkaart Mauritanië en de Westelijke Sahara Geographical Map - Gizi Maps

Wegenkaart - Landkaart Mauritanië en de Westelijke Sahara Geographical Map - Gizi Maps

De Gizi Maps zijn uistekende toeristische wegenkaarten, met name voor een de Oost-Europese landen, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten én bijzondere gebieden (zoals St. Helena en Tristan da Cuhna). Plaatsaanduidingen worden aangeboden in zowel het Engels alsook de lokale taal (bijvoorbeeld in het Cyrillisch, Chinees of het Arabisch). Een uitstekend kleurgebruik en heldere aanduidingen van belangrijke topografische en toeristische informatie. Deze kaart bevat ook veel informatie over het reliëf en het basiswegennet.

Schaal: 1:1.750.000

Reisgids Mauritanie Petit Futé

Reisgids Mauritanie Petit Futé | Franstalig

De Petit Futé is de Franstalige tegenhanger van de Engelstalige Lonely Planet. De Petit Futé is buitengewoon interessant voor landen waar geen andere gids voor beschikbaar is, met name dus voor de (franstalige) Afrikaanse landen, de Franse overzeese gebiedsdelen, de voormalige Franse koloniën en natuurlijk Frankrijk zelf. De Petit Futé bevat praktische reisinformatie (zoals hotels, eetgelegenheden, verplaatsingsmogelijkheden met het openbaar vervoer), maar ook een keur aan interessante bezienswaardigheden met uitleg en kaartmateriaal. De gids ...

Wegenkaart - Landkaart Mauritanie  & Mali - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Mauritanie & Mali - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden van Bamako, Timbuktu, Nouakchott. Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Schaal Mauritanie 1:2.2 Miljoen, schaal Mali 1:900.000.

Schaal: 1:2.2 Miljoen

Bij een bezoek aan Mauritanië, gelegen in West-Afrika, zijn onmisbare bezienswaardigheden onder andere de oude stad Chinguetti, een UNESCO-werelderfgoedlocatie, de zandduinen van de Sahara-woestijn en de Banc d'Arguin National Park voor vogelspotten. Ontdek de rijke geschiedenis in de oude stad Ouadane en het nationale museum in Nouakchott. De natuurlijke schoonheid varieert van de Adrar Plateau tot de kustlijn van Nouadhibou. Outdooractiviteiten omvatten kamelenritten en zandsurfen. Overnachtingsmogelijkheden zijn beperkt, voornamelijk in de steden. Mauritanië biedt een avontuurlijke reis met historische en natuurlijke wonderen, maar toeristische voorzieningen zijn schaars, dus bereid je goed voor.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.