Wegenkaart - Landkaart Zambia Infomap

Wegenkaart - Landkaart Zambia Infomap

De Zuid-Afrikaanse producent InfoMap slaagt er in om voor de zuidelijke staten van Afrika uitstekende kaarten te maken. Met een heldere cartografie en een keur aan topografische informatie zijn deze kaarten goed geschikt en aan te bevelen voor diegene die zelfstandig gaat reizen in een van de zuidelijke staten van Afrika. De kaarten bevatten ook aanduidingen voor tankstations, afstanden en andere praktische reisinformatie.

Schaal: 1:1.100.000

15,50

Wegenkaart - Landkaart Zambia - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Zambia - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:1 Miljoen

13,90

Reisgids Zambia Bradt Travel Guide

Reisgids Zambia Bradt Travel Guide | Editie: 6

Zambia is one of the best destinations in Africa for walking safaris, river safaris, hot springs and waterfalls, yet it is little explored by travellers. The fourth edition of Zambia covers all the prime attractions, and much more, including all national parks, from the Lower Zambezi and Kafue to the famous Luangwa Park, host to several unique species and the top place for leopard-spotting. Advice for the independent traveller encompasses everything from choosing first-class bushcamps, lodges and hotels to organising memorable safaris.
 

24,50

Wegenkaart - Landkaart Zambia  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Zambia - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.000.000

11,25

Reisgids Zambia Mozambique & Malawi Lonely Planet (Country Guide)

Reisgids Zambia Mozambique & Malawi Lonely Planet (Country Guide) | Editie: 3

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor Azië ...

21,99

Wegenkaart - Landkaart Zambia & Oost-Afrika - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Zambia & Oost-Afrika - ITMB Map | Lusaka, Livingstone, Victoria Falls

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Tourism to Zambia is at an all-time high, thanks to the utter collapse of neighbourin...

Schaal: 1:680.000

12,99

Wegenkaart - Landkaart Zambia | Tracks4Africa

Wegenkaart - Landkaart Zambia | Tracks4Africa

Afstanden en reistijden aangegeven, vooral gericht op navigeren met GPS. Water- en scheurvast Polyart papier. Veel toeristische informatie, Campings, Lodges, Tankstations. De Tracsk4Africa Tourist Map of Zambia is een waterproof landkaart van Zambia die het de reiziger gemakkelijk maakt te navigeren. Van alle wegen en tracks worden afstanden en reistijden vermeld. De wegenkaart is geheel geintegreerd met de T4A GPS kaarten. Deze kaarten kunt u voor een klein bedrag kopen op de website en op uw gps apparaat plaatsen, waardoor u niet handmatig coordinaten hoeft in te voe...

Schaal: 1:1 Miljoen

25,50

Reisgids Zambia Self-Drive Guide | Tracks4Africa

Reisgids Zambia Self-Drive Guide | Tracks4Africa


Tracks4Africa is proud to announce the first edition of our Zambia Self-drive Guide. This book follows the same recipe as our Botswana and Namibia self-drive guides and you can expect more than 400 A4 pages packed with objective travel information.
  Key features of our Zambia Self-drive guide
An introduction to self-drive or overlanding
Information about Zambia (ie. road conditions, border posts, fuel etc.)
Detailed descriptions of the various travel regions in Zambia.
Detailed descriptions of towns and cities (including street maps and a list of services ...

52,95

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.