Reisgids Niger Bradt Travel Guide

Reisgids Niger Bradt Travel Guide | Editie: 1 2006

Transport options are a particular feature, including long-distance connections to neighbouring countries, river trips on the River Niger, and camel trekking in the Massif de l"Aïr and Tènèrè desert regions, home to the nomadic Tuareg people. This guide covers both ends of the developing travel market for Niger: upmarket travellers looking for background information as a supplement to a tour, and budget explorers with a need to know all the practicalities.

Wegenkaart - Landkaart Niger - Institut Geographique National (IGN)

Wegenkaart - Landkaart Niger - Institut Geographique National (IGN) | Des Pays du monde

Een zeer overzichtelijke, kleurrijke en informatieve wegenkaart. Het bevat aanduidingen van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten en natuurgebieden. Daarnaast bevaten de kaarten een heldere aanduiding van het wegennet en tolwegen.

Schaal: 1:2 Miljoen

Stadsplattegrond Niamey | Laure Kane Maps

Stadsplattegrond Niamey | Laure Kane Maps

Laure Kane is gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren en publiceren van de kaarten van steden in Afrika en het Midden-Oosten. Het zijn prettige kaarten met een goede kleurverhouding. Kaarten zijn in het westerse schrift (specifiek in de Franse taal), dus goed leesbaar voor diegene die bijvoorbeeld de Noord-Afrikaanse of Oosterse taal niet machtig is.

Schaal: 1:10.000

Tijdelijk niet leverbaar

Bij een bezoek aan Niger zijn enkele niet te missen bezienswaardigheden onder andere de historische stad Agadez, bekend om zijn kleurrijke markten en adobe-architectuur, evenals de Wodaabe- en Tuareg-culturen. De Air- en Ténéré-woestijnen bieden spectaculaire natuurlijke landschappen. Ontdek de geschiedenis in het Nationaal Museum van Niger in Niamey en bewonder de traditionele architectuur van de stad Zinder. Outdoorliefhebbers kunnen de majestueuze Ténéré-woestijn verkennen of wandelen in het Kourouberi-gebergte. Overnachtingsmogelijkheden variëren van eenvoudige guesthouses tot kamperen in de woestijn. Niger belooft avontuurlijke reizigers een unieke mix van cultuur en natuur in West-Afrika.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.