Wegenkaart - Landkaart Angola - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Angola - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.400.000

Wegenkaart - Landkaart Angola - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Angola - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Schaal: 1:1.3 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Angola Infomap

Wegenkaart - Landkaart Angola Infomap

De Zuid-Afrikaanse producent InfoMap slaagt er in om voor de zuidelijke staten van Afrika uitstekende kaarten te maken. Met een heldere cartografie en een keur aan topografische informatie zijn deze kaarten goed geschikt en aan te bevelen voor diegene die zelfstandig gaat reizen in een van de zuidelijke staten van Afrika. De kaarten bevatten ook aanduidingen voor tankstations, afstanden en andere praktische reisinformatie.

Schaal: 1:1.660.000

Reisgids Angola Bradt Travel Guide

Reisgids Angola Bradt Travel Guide

This new third edition of Bradt's Angola remains the only dedicated English-language guide to this increasingly popular southern African nation. Thoroughly updated, it includes full practical and background information, everything you need to know about the capital city, Luanda, plus coverage of the rest of the country in 16 chapters. Also featured are 38 maps, including detailed city maps for all 18 provincial capitals, plus a specific section devoted to the sometimes-tricky process of applying for a visa.

Bradt's Angola is written by expert author Oscar Sc...

Bij een bezoek aan Angola zijn er enkele niet te missen bezienswaardigheden, ondanks uitdagingen zoals veiligheid en infrastructuur. Ontdek de bruisende hoofdstad Luanda met zijn koloniale architectuur en het Fortaleza de São Miguel. Bewonder de natuurlijke schoonheid van het Nationaal Park Kissama met zijn wilde dieren. De historische stad M'banza-Kongo onthult een diepgaand inzicht in de geschiedenis. Voor avonturiers bieden de bergen van Serra da Leba en outdoor activiteiten zoals safaritochten opwindende mogelijkheden. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe hotels in Luanda tot eenvoudige lodges in nationale parken. Angola biedt een unieke mix van cultuur, geschiedenis en natuurlijke pracht, maar reis met de nodige voorzichtigheid en raadpleeg actuele reisadviezen.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.