Wegenkaart - Landkaart Burkina Faso / West-Afrika - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Burkina Faso / West-Afrika - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Schaal: 1: 950.000

Reisgids Burkina Faso Bradt Travel Guide

Reisgids Burkina Faso Bradt Travel Guide | Editie: 2 2011

This new guide to Burkina Faso brings to life the many attractions of this stable country which offers a thriving culture, laidback cities and stunning wildlife encounters. The authors help visitors discover dramatic mask festivals, Fulani horse-dancing and both the pan-African Siao film festival and the Fespaco craft fair, both in Ougadougou - two of the largest events of their kind on the continent. The romance of the Sahel desert can also be explored and information on desert markets, camel safaris and secret dune encampments is covered for the intrepid traveller.
...

Reisgids Burkina Faso - Petit Futé

Reisgids Burkina Faso - Petit Futé | Franstalig

De Petit Futé is de Franstalige tegenhanger van de Engelstalige Lonely Planet. De Petit Futé is buitengewoon interessant voor landen waar geen andere gids voor beschikbaar is, met name dus voor de (franstalige) Afrikaanse landen, de Franse overzeese gebiedsdelen, de voormalige Franse koloniën en natuurlijk Frankrijk zelf. De Petit Futé bevat praktische reisinformatie (zoals hotels, eetgelegenheden, verplaatsingsmogelijkheden met het openbaar vervoer), maar ook een keur aan interessante bezienswaardigheden met uitleg en kaartmateriaal. De gids heeft - door het Frans...

Bij een bezoek aan Burkina Faso mag een toerist zeker niet de levendige markten en cultuur in de hoofdstad Ouagadougou missen, met zijn nationale museum en artisanale dorpen. Ontdek de rijke geschiedenis van de Mossi-koninkrijken in Ouagadougou en Gorom-Gorom. De natuurlijke schoonheid wordt belichaamd door de spectaculaire Sindou Peaks en de uitgestrekte Bazoule-bijlhuidige krokodillenpoel. Outdoor activiteiten omvatten trektochten in de Tata Somba-dorpen en het verkennen van de Sahel-regio. Overnachtingsmogelijkheden variëren van eenvoudige guesthouses tot accommodaties in nationale parken zoals het Arli Nationaal Park. Burkina Faso biedt een authentieke mix van cultuur, geschiedenis en natuurlijke diversiteit.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.