Reisgids Uganda Oeganda Elmar Reishandboek

Reisgids Uganda Oeganda Elmar Reishandboek

In het reishandboek Uganda (Oeganda) vind je uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden van dit bijzondere land. Deze reisgids laat je ook kennismaken met de historie, de flora en de fauna van Uganda. Het bevat veel praktische tips over het dagelijks leven in Uganda en over het bezoeken van nationale parken en wildreservaten. Dit reishandboek kan je gebruiken als leidraad bij je voorbereidingen van een onvergetelijke reis, maar ook als informatiebron als je meer wilt weten over het land en de bevolking van Uganda. Het reishandboek Uganda, geschreven door een Ne...

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Oeganda Uganda - Nelles Map

Wegenkaart - Landkaart Oeganda Uganda - Nelles Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De wegenkaarten van Nelles zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend. Het drukke kaartbeeld dat desalniettemin goed gedetailleerd is bevat veel aanwijzingen voor toeristische bezienswaardigheden (zo zijn de werelderfgoederen met apart symbool aangegeven) en nationale parken. De meeste kaarten dubbelzijdig bedrukt, dus handzaam en compact. Enkele eenvoudige stadsplattegronden zijn op de kaarten afgedrukt. Helaas is er geen register aanwezig. Kortom, een goede toeristische wegen- en overzichtskaart waarmee je niet kunt missen op je vakantie of reis. Met Plattegrond van Kamp...

Schaal: 1:700.000

Wegenkaart - Landkaart Oeganda Uganda - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Oeganda Uganda - ITMB Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Water- en scheurvaste wegenkaart. Met plattegrond van Kampala.

Schaal: 1:600.000

Wegenkaart - Landkaart Uganda Oeganda - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Uganda Oeganda - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:600.000

Reisgids Oeganda Uganda Bradt Travel Guide

Reisgids Oeganda Uganda Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

In Oeganda mag een toerist zeker niet de berggorilla's in het Bwindi Impenetrable Forest en Mgahinga Gorilla National Park missen, evenals de safari's in Murchison Falls, Queen Elizabeth, en Kidepo Valley National Parks. De geschiedenis van Oeganda, beïnvloed door diverse stammen en het koloniale verleden, kan worden verkend in het Uganda Museum in Kampala. De natuur is overvloedig, met het prachtige Victoria Meer en de Nijl. Outdoor activiteiten omvatten raften op de Nijl en trektochten door Rwenzori Mountains. Accommodatie varieert van luxe lodges tot budgetvriendelijke campings, waardoor er voor elke reiziger iets passends is in dit fascinerende land.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.