Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:800.000

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe Infomap

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe Infomap

De Zuid-Afrikaanse producent InfoMap slaagt er in om voor de zuidelijke staten van Afrika uitstekende kaarten te maken. Met een heldere cartografie en een keur aan topografische informatie zijn deze kaarten goed geschikt en aan te bevelen voor diegene die zelfstandig gaat reizen in een van de zuidelijke staten van Afrika. De kaarten bevatten ook aanduidingen voor tankstations, afstanden en andere praktische reisinformatie.

Schaal: 1:1.300.000

Reisgids Zimbabwe Bradt Travel Guide

Reisgids Zimbabwe Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe | Tracks4Africa

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe | Tracks4Africa | Water- en scheurvaste wegenkaart

Afstanden en reistijden aangegeven, vooral gericht op navigeren met GPS. Water- en scheurvast Polyart papier. Veel toeristische informatie, Campings, Lodges, Tankstations. De Tracsk4Africa Tourist Map of Zimbabwe is een waterproof landkaart van Zimbabwe die het de reiziger gemakkelijk maakt te navigeren. Van alle wegen en tracks worden afstanden en reistijden vermeld. De wegenkaart is geheel geintegreerd met de T4A GPS kaarten. Deze kaarten kunt u voor een klein bedrag kopen op de website en op uw gps apparaat plaatsen, waardoor u niet handmatig coordinaten hoeft in ...

Schaal: 1:1 Miljoen

Bij een bezoek aan Zimbabwe zijn de Victoria Falls, een van 's werelds grootste watervallen, een absolute must-see. Ook Hwange National Park met zijn overvloedige wilde dieren en het historische Great Zimbabwe Ruins zijn hoogtepunten. De rijke geschiedenis van het land is te ontdekken in musea zoals het National Gallery in Harare. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige landschappen van Matobo Hills en Lake Kariba. Outdoor activiteiten omvatten safari's, wandelingen en boottochten. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe lodges tot budgetvriendelijke campings. Zimbabwe biedt een diverse reiservaring met een schat aan natuurlijke en culturele bezienswaardigheden.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.