Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:800.000

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe Adventure Road Map (inclusief 4x4 routes) | MapStudio

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe Adventure Road Map (inclusief 4x4 routes) | MapStudio

This road map of Zimbabwe includes GPS co-ordinates, 4x4 routes with topography indicated in colour-codes. Content includes national parks, reserves, points of interest, lakes, dams, river names, marshes, pans, international boundaries, route markers, towns, cities and village names, major and minor roads, tracks, mountain ranges, spot heights, available accommodation, railway station names, colour contours, distance pins, and border posts. The road map features street maps for Bulawayo, Harare and Victoria Falls.

Schaal: 1:1.2 Miljoen

14,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe Infomap

Wegenkaart - Landkaart Zimbabwe Infomap

De Zuid-Afrikaanse producent InfoMap slaagt er in om voor de zuidelijke staten van Afrika uitstekende kaarten te maken. Met een heldere cartografie en een keur aan topografische informatie zijn deze kaarten goed geschikt en aan te bevelen voor diegene die zelfstandig gaat reizen in een van de zuidelijke staten van Afrika. De kaarten bevatten ook aanduidingen voor tankstations, afstanden en andere praktische reisinformatie.

Schaal: 1:1.300.000

Reisgids Zimbabwe Bradt Travel Guide

Reisgids Zimbabwe Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.