Reisgids Tunesia Bradt Travel Guide

Reisgids Tunesia Bradt Travel Guide


Written by long-term resident, adventurer and experienced travel writer Oscar Scafidi, this brand new Bradt publication is the most up-to-date, comprehensive travel guidebook to Tunisia produced by a mainstream publisher. Taking account of this North African country's recent political and social flux, and covering each of the nation's 24 governorates, the book's listings for hotels, restaurants and activities cater for all types of travellers and budgets. Complemented by 80 detailed maps and advice on navigating bureaucracy, this guide provides all the pr...

Tijdelijk niet leverbaar

Stadsplattegrond Tunis | Laure Kane Maps

Stadsplattegrond Tunis | Laure Kane Maps

Laure Kane is gespecialiseerd in het ontwerpen, uitvoeren en publiceren van de kaarten van steden in Afrika en het Midden-Oosten. Het zijn prettige kaarten met een goede kleurverhouding. Kaarten zijn in het westerse schrift (specifiek in de Franse taal), dus goed leesbaar voor diegene die bijvoorbeeld de Noord-Afrikaanse of Oosterse taal niet machtig is.  

Schaal: 1:12.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart 743 Algerije & Tunesië - Michelin National

Wegenkaart - Landkaart 743 Algerije & Tunesië - Michelin National

De Michelinkaarten zijn onmisbare overzichtskaarten van een uitstekende kwaliteit. Deze bekende serie wegenkaarten bevatten in goed detail alle hoofdwegen en verbindingswegen tussen de dorpen en steden. Uitgebreid met andere belangrijke weginformatie, zoals tolwegen, tankstations, parkeerplaatsen, af- en opritten, wegnummers, , hoogteverschillen, winterafsluitingen en groene routes. Het zijn dus complete kaarten voor onderweg.

Schaal: 1:1 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Tunesië  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Tunesië - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coordinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:600.000

Wegenkaart - Landkaart Tunesië - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Tunesië - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:700.000

Wegenkaart - Landkaart Tunesië (met Jerba) - Nelles Map

Wegenkaart - Landkaart Tunesië (met Jerba) - Nelles Map

De wegenkaarten van Nelles zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend. Het drukke kaartbeeld dat desalniettemin goed gedetailleerd is bevat veel aanwijzingen voor toeristische bezienswaardigheden (zo zijn de werelderfgoederen met apart symbool aangegeven) en nationale parken. De meeste kaarten dubbelzijdig bedrukt, dus handzaam en compact. Enkele eenvoudige stadsplattegronden zijn op de kaarten afgedrukt. Helaas is er geen register aanwezig. Kortom, een goede toeristische wegen- en overzichtskaart waarmee je niet kunt missen op je vakantie of reis.

Schaal: 1:750.000

11,90

Tijdelijk niet leverbaar

Tunesië biedt diverse bezienswaardigheden, waaronder de oude stad Medina van Tunis, het prachtige amfitheater El Djem, en de ruïnes van Carthago. Ontdek de rijke geschiedenis in het Nationaal Museum van Carthago en het Bardo Museum in Tunis. De natuurlijke schoonheid strekt zich uit tot de Sahara-woestijn en de stranden van Djerba. Outdoor activiteiten omvatten kamelentochten in de woestijn en duiken in de Middellandse Zee. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe resorts in Hammamet tot traditionele riads in de Medina. Tunesië biedt een unieke mix van cultuur, geschiedenis, natuur en verschillende verblijfsopties, waardoor het een intrigerende bestemming is in Noord-Afrika.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.