Wegenkaart - Landkaart Polen - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Polen - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:500.000

Wegenatlas Polen / Polska  | Marco Polo Reiseatlas

Wegenatlas Polen / Polska | Marco Polo Reiseatlas | met spiraalbinding A4 formaat

Prima wegenkaart van Marco Polo, alle wegen staan erop vermeldt plus onverharde wegen. Pittoreske weggetjes die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd zoals de nationale parken, campings, kerken, vliegvelden en andere toeristische elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook handige wegelementen aan toegevoegd: benzinestations, afstanden tussen de plaatsen enzovoorts. met spiraalbinding A4 formaat.

Schaal: 1:300.000

Stedenreisgids Krakau - De Groene Gids Weekend Michelin

Stedenreisgids Krakau - De Groene Gids Weekend Michelin

De Groene Gids Weekend is een kleine en handzaam gidsje om de mooiste bezienswaardigheden te ontdekken. Per wijk of stadsdeel wordt een kort overzicht gegeven van de belangrijkste bezienswaardigheden, de bijzondere restaurants en interessante overnachtingsmogelijkheden. Een korte introductie maakt de beleving volledig. Een ideaal gidsje voor een kort weekendje.

Reisgids Danzig / Gdansk Dumont Direkt

Reisgids Danzig / Gdansk Dumont Direkt

Deze handzame en praktische reisgids geeft in kort bestek de belangrijkste highlights om deze 'direkt' te beleven. Er is aandacht voor culturele bezienswaardigheden alsook voor natuurlijke bezienswaardigheden. De gids geeft de reiziger de gelegenheid om eenvoudig en snel te navigeren in het reisgebied en 'direkt' in het dagelijks leven van de lokale bevolking te duiken. Een beknopte en Duitstalige reisgids. Deze reisgids is ideaal voor gebieden waar weinig reisgidsen van beschikbaar zijn in het Nederlands, daar dit een prima en toegankelijk alternatief ...

Reisgids Polen - De Groene Gids Michelin

Reisgids Polen - De Groene Gids Michelin

De Michelin Groene Gids is een overzichtelijke reisgids met uitgebreide achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden, interessante overnachtings- en restaurantadressen geselecteerd door Michelin, en een keur aan andere praktische informatie. De beroemde sterrenbeoordeling geeft aan wat je moet hebben gezien. De is geïllustreerd met kleurenfoto's. Heldere kaarten wijzen je de weg naar de interessantste bezienswaardigheden en leiden je via de mooiste rondritten naar je bestemming. Kortom, een ideale gids om met het hele gezin van een goede vakantie te kunnen geniet...

Wegenkaart - Landkaart Zuid-Polen  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Zuid-Polen - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:400.000

Wegenkaart - Landkaart Zuid Polen | Marco Polo Maps

Wegenkaart - Landkaart Zuid Polen | Marco Polo Maps

Prima wegenkaart van Marco Polo, alle wegen staan erop vermeldt plus onverharde wegen. Pittoreske weggetjes die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd zoals de nationale parken, campings, kerken, vliegvelden en andere toeristische elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook handige wegelementen aan toegevoegd: benzinestations, afstanden tussen de plaatsen enzovoorts. Een plaatsnamenregister zit bij de kaart. Legnica, Wroclaw, Lodz, Kalisz, Opole, Bytom, Katowice, Krakau, Czestochowa, Radom, Lublin, Tarnow, Rzeszow, Beskidy Tat...

Schaal: 1:300.000

Wegenkaart - Landkaart Noord Polen | Marco Polo Maps

Wegenkaart - Landkaart Noord Polen | Marco Polo Maps

Prima wegenkaart van Marco Polo, alle wegen staan erop vermeldt plus onverharde wegen. Pittoreske weggetjes die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd zoals de nationale parken, campings, kerken, vliegvelden en andere toeristische elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook handige wegelementen aan toegevoegd: benzinestations, afstanden tussen de plaatsen enzovoorts. Een plaatsnamenregister zit bij de kaart. Met 6 stadsplattegrondjes: Bialystok Gdansk Olszyn Poznan Szczecin Warschau.

Schaal: 1:300.000

Stedenreisgids Krakow Pocket Guide Lonely Planet

Stedenreisgids Krakow Pocket Guide Lonely Planet | Editie 2 2016

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze handzame, kleurrijke en hippe 'Pocket Guide' serie is zeer goed geschikt voor diegene die een stad of regio te ontdekken op eigen gelegenheid. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De 'Pocket Guide' serie heeft daarnaast als prettig pluspunt dat het veel kleurenfoto's bevat en in een vloeiende tekst de informatie met je ...

Stadsplattegrond Breslau / Wroclaw | Hofer Verlag

Stadsplattegrond Breslau / Wroclaw | Hofer Verlag

De kaarten van Hofer Verlag zijn uitstekende kaarten - zowel stadsplattegronden, wegenkaarten, wegenatlassen als toeristische kaarten - voor Polen, Tsjechie en andere delen van Oost-Europa. Goed toegangkelijke kaarten en een goede betrouwbaarheid en gedetaileerdheid. De kaarten zijn tweetalig (Duits en de landstaal) en bevat een index met straat- of plaatsnamen en wat toerische informatie (zoals wandelpaden, toeristische routes of belangrijke monunten of gebouwen).

Schaal: 1:16.500

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Polen | Marco Polo Maps

Wegenkaart - Landkaart Polen | Marco Polo Maps

Prima wegenkaart van Marco Polo, alle wegen staan erop vermeldt plus onverharde wegen. Pittoreske weggetjes die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd zoals de nationale parken, campings, kerken, vliegvelden en andere toeristische elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook handige wegelementen aan toegevoegd: benzinestations, afstanden tussen de plaatsen enzovoorts. Een plaatsnamenregister zit bij de kaart.

Schaal: 1:800.000

Reliefkaart Polen Polska postkaart ansichtkaart formaat 15 cm x 10,5 cm | Georelief
Reisgids Polen Poland- Eyewitness Travel Guide

Reisgids Polen Poland- Eyewitness Travel Guide

De Eyewitness Travel Guides zijn kleurrijke en goed geillustreerde reisgidsen. Met gedetailleerde tekeningen, heldere kaarten, talrijke foto's en overzichtelijke achtergrondbeschrijvingen kun je niets missen op je reisbestemming. Een prettige gids voor diegene die lekker op vakantie is en veel cultuur (of natuur) wil mee pakken zonder overladen te worden met details. Deze serie is te vergelijken met de Nederlandstalige Capitool Reisgidsen serie - waarvan de Nederlandse variant veelal een vertaling is uit het Engels. The ideal travel companion, full of insider advic...

Stadsplattegrond Krakau City Pocket - Freytag & Berndt

Stadsplattegrond Krakau City Pocket - Freytag & Berndt | Water- en scheurvaste stadsplattegrond

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van bijvoorbeeld de metro, tram of bus), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie. Water- en scheurvaste stadsplattegrond.

Schaal: 1:10.000

8,50

Tijdelijk niet leverbaar

Fietsgids Ostseekusten Radweg 3 Bikeline Esterbauer

Fietsgids Ostseekusten Radweg 3 Bikeline Esterbauer | Bike Line Gids: Von Ahlbeck/Usedom nach Danzig 465 km

De gedetailleerde en complete Bikeline fietsgidsen van de Duitse uitgever Esterbauer zijn een begrip onder de fietsliefhebbers. De gidsjes worden uitgegeven met kaartmateriaal op goede fietsschaal (veelal 1:50.000 of 1:75.000). De meeste Bikeline-gidsjes geven ook een hoogteprofiel, een uitgebreide accomodatielijst (campings, pensions, herbergen of hotels), en zo nodig alternatieven routes over een asfaltweg. Het product is op een praktische manier vormgegeven in een handige spiraalbinding en een handzaam formaat (23x12 cm) zodat deze geschikt is voor de meeste fietsta...

Schaal: 1:75.000

Wegenkaart - Fietskaart 006 Mittelschlesien Silezië | Hofer Verlag

Wegenkaart - Fietskaart 006 Mittelschlesien Silezië | Hofer Verlag | Fraustadt, Breslau, Oppeln

De kaarten van Hofer Verlag zijn uitstekende kaarten - zowel stadsplattegronden, wegenkaarten, wegenatlassen als toeristische kaarten - voor Polen, Tsjechie en andere delen van Oost-Europa. Goed toegangkelijke kaarten en een goede betrouwbaarheid en gedetaileerdheid. De kaarten zijn tweetalig (Duits en de landstaal) en bevat een index met straat- of plaatsnamen en wat toerische informatie (zoals wandelpaden, toeristische routes of belangrijke monunten of gebouwen). Fraustadt, Breslau, Oppeln.

Schaal: 1:200.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Polen  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Polen - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coordinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:675.000

Wandelkaart Bieszczady | Compass

Wandelkaart Bieszczady | Compass | Ostbeskiden, Polnische Waldkarpaten

Prima wandelkaart met ingetekende wandelroutes. Afstanden van de routes staan aangegeven. Toeristische informatie door middel van pictogrammen. O.a. campings en hutten staan op de kaart. Bieszczady in a series of detailed maps of Poland’s most popular recreational areas, showing waymarked hiking and cycling routes and various types of overnight accommodation, including local hotels, youth hostels, shelters and mountain huts, campsites, camping on local farms, etc. The maps also show various sport and recreational facilities: swimming pools, equestrian and watersp...

Schaal: 1:50.000

Reisgids Polen zuid ANWB Wereldgids

Reisgids Polen zuid ANWB Wereldgids

De ANWB Wereldgids is een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geinteresseerd is in de bezienswaardigheden, maar ook in de achtergronden van een land en zijn bevolking. De gids bevat een schat aan informatie over kunst, cultuur, natuur en landschap. Daarnaast bevat het praktische informatie adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden, overzichten van bus- en treinverbindingen. Met overzichtskaarten, stadsplattegronden en een beknopte atlas achterin. De heldere opbouw, mooie foto"s en vele kaarten...

Stadsplattegrond Krakau (Cracow) - ITMB Map

Stadsplattegrond Krakau (Cracow) - ITMB Map

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van metro), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie. ITMB's third map for Poland, concentrates on the central portion of the city, with a large inset of the central pedestrian area and with a regional inset map showing roads to Auschwitz (now called Oswiecim) and to Kat...

Schaal: 1:8.000

13,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Bialowieza Bialowieska Forest Oerbos | Compass

Wandelkaart Bialowieza Bialowieska Forest Oerbos | Compass

Gedetailleerde topografische wandelkaart met ingetekende wandel- en fietsroutes. Campings zijn vermeld. Op de achterzijde van de kaart wordt het gebied uitvoerig beschreven. 

Schaal: 1:50.000

Wegenkaart Polen Zuidwest Sudwest  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart Polen Zuidwest Sudwest - World Mapping Project (Reise Know-How)

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coordinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:360.000

Wandelkaart Fietskaart Biebrza Nationalpark | Cartomedia

Wandelkaart Fietskaart Biebrza Nationalpark | Cartomedia

Prima wandel- fietskaart met ingetekende wandel- en fietsroutes. Afstanden van de wandelroutes staan aangegeven. Eveneens staan er 4 kleine wandelkaartjes afgebeeld op een schaal 1:50.000. Op de kaart staan campings, hotels, etc. Toeristische informatie op de achterzijde van de kaart in het Engels. Gebied rond Osowiec, rond Wizna Czerwone Bagno, Podlaskie Marsh en Lawki Marsh. 

Schaal: 1:100.000

Reisgids Poland Lonely Planet (Country Guide)

Reisgids Poland Lonely Planet (Country Guide)

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor Azië ...

Wegenkaart - Landkaart Polen Noordoost / Polska Polnocno-Wschodnia | Marco Polo Maps

Wegenkaart - Landkaart Polen Noordoost / Polska Polnocno-Wschodnia | Marco Polo Maps

Prima wegenkaart van Marco Polo, alle wegen staan erop vermeldt plus onverharde wegen. Pittoreske weggetjes die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd zoals de nationale parken, campings, kerken, vliegvelden en andere toeristische elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook handige wegelementen aan toegevoegd: benzinestations, afstanden tussen de plaatsen enzovoorts. Een plaatsnamenregister zit bij de kaart.

Schaal: 1:300.000

Wegenkaart - Landkaart Polen Noord  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Polen Noord - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:350.000

Reisgids Krakau ANWB Extra

Reisgids Krakau ANWB Extra | De kompakte reisgids met uitneembare kaart

Met de ANWB Extra gids hebt u een handzame reisgezel. In de gids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft een tiental hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte gids. Ideaal voor een de reiziger die een korte vakantie neemt of die tijdens een uitrustvakantie toch nog wat cultuur en natuur wil zien.

Reisgids Breslau CityTrip Wroclaw | Reise Know-How

Reisgids Breslau CityTrip Wroclaw | Reise Know-How

De 'Reise Know-How' CityTrip gidsen zijn degelijke en kompakte reisgidsen. Naast beknopte achtergrondinformatie over de plaatselijke cultuur, geschiedenis en algehele ontwikkelingen van de stad, bieden de gidsen per stadsdeel degelijke praktische reisinformatie, specifieke achtergrondinformatie bij de bezienswaardigheden en overzichtelijke kaarten. Daarnaast bevatten de gidsen ook algemene reisinformatie zoals een kompakte woordenlijst van verklarende begrippen die lokaal gebruikt worden en literatuursuggesties. Kortom, een zeer volledige reisgids die je grondi...

Wandelkaart Reuzengebergte Riesengebirge Karkonosze Isergebrige  | galileos - PLAN

Wandelkaart Reuzengebergte Riesengebirge Karkonosze Isergebrige | galileos - PLAN

Gedetailleerde topografische kaart van het Reuzengebergte en Isergebergte in Polen. Alle plaatsnamen en legenda zijn ook in het Duits en Engels weergegeven. Wandelpaden zijn ingetekend. Op de achterzijde van de kaart staat achtergrond informatie over het gebied, met foto's en tekeningen.

Schaal: 1:40.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart Polen Zuidoost Sudost  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart Polen Zuidoost Sudost - World Mapping Project (Reise Know-How)

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coordinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:360.000

Wandelkaart Puszcza Bialowieska | Cartomedia

Wandelkaart Puszcza Bialowieska | Cartomedia

Prima wandelkaart met ingetekende wandelroutes. Afstanden van de wandelroutes staan aangegeven. Op de kaart staan campings, hotels, etc. Toeristische informatie op de achterzijde van de kaart in het Pools.

Schaal: 1:50.000

Kunstreisgids Schlesien Dumont | Kunstreiseführer

Kunstreisgids Schlesien Dumont | Kunstreiseführer | Deutsche und polnische Kulturtraditionen in einer europäischen Grenzregion

Deze Dumont Kunst-Reisführer is een must én aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, cultuur en de geschiedenis van een bestemming of gebied. Het maakt kunst, cultuur en geschiedenis weer aantrekkelijk en interessant. De zeer grondige en diepgaande gids is helder en vlot geschreven en daardoor goed toegankelijk voor iedere lezer. De gids bevat overzichtelijke plattegronden, detailtekeningen en goede foto's die de tekst onderbouwen. Lastige begrippen worden goed en beknopt uitgelegd. Seit Europa nach Osten blickt, wird Schlesien auch v...

Stadsplattegrond Warschau Pocket Map - Freytag & Berndt

Stadsplattegrond Warschau Pocket Map - Freytag & Berndt

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van bijvoorbeeld de metro, tram of bus), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie.

Schaal: 1:12.000

Wegenkaart - Fietskaart 002 Ostbrandenburg Niederschlesien | Hofer

Wegenkaart - Fietskaart 002 Ostbrandenburg Niederschlesien | Hofer | Kustrin Grunberg Liegnitz

De kaarten van Hofer Verlag zijn uitstekende kaarten - zowel stadsplattegronden, wegenkaarten, wegenatlassen als toeristische kaarten - voor Polen, Tsjechie en andere delen van Oost-Europa. Goed toegangkelijke kaarten en een goede betrouwbaarheid en gedetaileerdheid. De kaarten zijn tweetalig (Duits en de landstaal) en bevat een index met straat- of plaatsnamen en wat toerische informatie (zoals wandelpaden, toeristische routes of belangrijke monunten of gebouwen). Kustrin Grunberg Liegnitz.

Schaal: 1:200.000

Wegenkaart - Fietskaart 010 Süd Ostpreussen | Hofer Verlag

Wegenkaart - Fietskaart 010 Süd Ostpreussen | Hofer Verlag | Masuren Allenstein Rastenburg Lyck

De kaarten van Hofer Verlag zijn uitstekende kaarten - zowel stadsplattegronden, wegenkaarten, wegenatlassen als toeristische kaarten - voor Polen, Tsjechie en andere delen van Oost-Europa. Goed toegangkelijke kaarten en een goede betrouwbaarheid en gedetaileerdheid. De kaarten zijn tweetalig (Duits en de landstaal) en bevat een index met straat- of plaatsnamen en wat toerische informatie (zoals wandelpaden, toeristische routes of belangrijke monunten of gebouwen).

Schaal: 1:200.000

Wegenkaart - Fietskaart 011 West-Ost-Preussen | Hofer Verlag

Wegenkaart - Fietskaart 011 West-Ost-Preussen | Hofer Verlag | Danzig Elbing Thorn

De kaarten van Hofer Verlag zijn uitstekende kaarten - zowel stadsplattegronden, wegenkaarten, wegenatlassen als toeristische kaarten - voor Polen, Tsjechie en andere delen van Oost-Europa. Goed toegangkelijke kaarten en een goede betrouwbaarheid en gedetaileerdheid. De kaarten zijn tweetalig (Duits en de landstaal) en bevat een index met straat- of plaatsnamen en wat toerische informatie (zoals wandelpaden, toeristische routes of belangrijke monunten of gebouwen). Danzig Elbing Thorn.

Schaal: 1:200.000

Wandelkaart Beskid Niski | Compass

Wandelkaart Beskid Niski | Compass

Doppelseitige Wanderkarte über die Niederen Beskiden (Beskid Niski) - GPS-tauglich mit UTM-Gitter. Höhenlinien im 10 m-Abstand. Eingezeichnete Wanderwege mit Kilometerangaben.

Schaal: 1:50.000

Wegenkaart Stadsplattegrond Oost Polen en Warschau | ITMB

Wegenkaart Stadsplattegrond Oost Polen en Warschau | ITMB

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Schaal plattegrond Warschau 1:9.000. This is, at the same time, our second edition up...

Schaal: 1:650.000

Reisgids Krakau | Dominicus

Reisgids Krakau | Dominicus

Krakau komt als bestemming steeds meer in de belangstelling. De tweede grootste stad van Polen is een van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa. Krakau staat bekend om zijn historische centrum waarvan de oudste gebouwen uit de 13de eeuw dateren. Maar ook het uitgaansleven is zeer levendig, doordat het een studentenstad is. Daarnaast is Krakau een vaak bezochte bestemming vanwege het nabijgelegen Auschwitz. Eric Strijbos is reisjournalist, fotograaf en vertaler. Voor Dominicus maakte hij met Bonnie Posner vele reizen. Ook schreven zij de Dominicus-reisgidsen ...

Wandelkaart Reuzengebergte Riesengebirge Karkonosze | galileos - PLAN

Wandelkaart Reuzengebergte Riesengebirge Karkonosze | galileos - PLAN

Gedetailleerde topografische kaart van het Reuzengebergte in Polen. Legenda is ook in het Duits weergegeven. Wandelpaden zijn ingetekend. De kaart is dubbelzijdig bedrukt.

Schaal: 1:25.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Pogorze Roznowskie | Compass

Wandelkaart Pogorze Roznowskie | Compass

Toeristische wandelkaart met ingetekende wandel- en fietsroutes. Afstanden van de wandelroutes staan aangegeven. Op de kaart staan campings, hotels, etc.

Schaal: 1:50.000

Reisgids Warschau - De Groene Gids Weekend Michelin

Reisgids Warschau - De Groene Gids Weekend Michelin

Met extra aandacht voor de must sees en must do's in WarschauWarschau in 3 (of meer) dagen: met een uitgewerkt reisplanMeer dan 75 adressen om gezellig te tafelen, een glaasje te drinken, uit te gaan of te shoppenDe hoogtepunten van Warschau, met de handige Michelin sterrenbeoordelingOverzichtelijke stadsplattegronden op basis van de beproefde Michelincartografie.

Taalgids Polish Pools Lonely Planet Phrasebook

Taalgids Polish Pools Lonely Planet Phrasebook

Pickled herring and pierogi--Polish hospitality strikes again. You open your mouth to stutter some thanks, but the words are as slippery as ryba (fish). Don't let this be you--bring along this phrasebook and you'll never be lost for words. Our phrasebooks give you a comprehensive mix of practical and social words and phrases in more than 120 languages. Chat with the locals and discover their culture--a guaranteed way to enrich your travel experience.

7,99

Tijdelijk niet leverbaar

Taalgids Wat & Hoe Pools - Kosmos

Taalgids Wat & Hoe Pools - Kosmos

Deze taalgids biedt u uitkomst in verschillende situaties. Met de gids in de hand zult u er zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt. In de gids vindt u per situatie een groot aantal mogelijke antwoorden (met de Nederlandse vertaling), die u aan uw gesprekspartner kunt voorleggen. Ook kunt u met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. Naast contacten met de lokale bevolking hebt u te maken met opschriften of korte teksten die u wilt begrijpen. Denk aan een menukaart, verkeersborden of het weerbericht in de krant. In veel hoofdst...

Reisgids Polen Trotter

Reisgids Polen Trotter | De no-nonsensegids voor een allesomvattende trip.

De Nederlandstalige Trotter is de no-nonsensegids voor een allesomvattende trip. Of je gaat reizen met een groep of individueel, deze reisgids biedt je talrijke praktische tips in een overzichtelijk boek. Er is een uitgebreid aanbod van adresjes voor elk budget: slapen, eten, drinken, uitgaan en shoppen van goedkoop tot luxueus. De bezienswaardigheden zijn eigenzinnig gequoteerd door een team van kenners: 3 Trottermannetjes voor de toppers, 2 of 1 voor de minder bekende of nog onontdekte plekjes. Eenduidige overzichtskaarten en handige stadsplattegronden tonen je in é...

Reisgids 100% Krakau Time to Momo | Mo'Media

Reisgids 100% Krakau Time to Momo | Mo'Media | Met uitneembare kaart, inclusief navigatie app

Dit is de vernieuwde versie van de 100% Krakau-gids! Jij gaat Krakau ontdekken! De voormalige hoofdstad van Polen is een van de weinige steden die de Tweede Wereldoorlog zonder al te veel kleerscheuren overleefde. Aan de rijke historie van de binnenstad, vooral in de wijk Stare Miasto, heeft Krakau zijn plek op de Werelderfgoedlijst en zijn bijnaam 'Florence van Polen' te danken. In de wijken rondom de oude stad vestigen zich steeds meer hippe restaurants en designwinkels in de vervallen gebouwen, vooral in Podgorze. De locals komen aan het eind van de dag graag naar d...

Campingkaart Polen Map of Campsites Poland | PFCC

Campingkaart Polen Map of Campsites Poland | PFCC

Landkaart van Polen met ingetekende campings. Met detailkaart van de regio Danzig/Gdansk en Krakau. Op de achterzijde van de kaart wordt een lijst van campings getoond met GPS Coördinaten, email, website, telefoonnummer en verdere informatie. 

Schaal: 1:1 Miljoen

Tijdelijk niet leverbaar

Stadsplattegrond Gdansk Danzig | Express Map

Stadsplattegrond Gdansk Danzig | Express Map | Water- en scheurvaste stadsplattegrond

Handzame geplastificeerde stadsplattegrond van Gdansk en omgeving. Openbaar vervoer aangegeven plus de haltes, parkeerplaatsen, toeristische bezienswaardigheden, parken, winkelcentra, musea.  Schaal plattegrond Gdansk 1:26.000, omgeving met Sopot en Gdynia op een schaal van 1:13.000.

Schaal: 1:26.000

12,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart 720 Polen - Michelin National

Wegenkaart - Landkaart 720 Polen - Michelin National

De Michelinkaarten zijn onmisbare overzichtskaarten van een uitstekende kwaliteit. Deze bekende serie wegenkaarten bevatten in goed detail alle hoofdwegen en verbindingswegen tussen de dorpen en steden. Uitgebreid met andere belangrijke weginformatie, zoals tolwegen, tankstations, parkeerplaatsen, af- en opritten, wegnummers, , hoogteverschillen, winterafsluitingen en groene routes. Het zijn dus complete kaarten voor onderweg.

Schaal: 1:700.000

Wandelkaart Pieniny | Compass

Wandelkaart Pieniny | Compass

Gedetailleerde wandelkaart van Pieniny, Pieninski Park Narodowy nabij de het Tatra gebergte. Met ingetekende wandelroutes, hoogtelijnen, wandeltijden, afstanden. Op de achterzijde staat toeristische informatie over het gebied in het Pools. Plus stadsplattegrond van Szczawnica-Zdroj.

Schaal: 1:25.000

Bij een bezoek aan Polen mag een toerist zeker niet de historische stad Krakau met het Wawel-kasteel, de middeleeuwse stad Gdańsk en het voormalige concentratiekamp Auschwitz missen. Geschiedenis en cultuur worden verkend in het Warschau Uprising Museum en het Poolse Nationale Museum. De natuurlijke schoonheid omvat het Tatra-gebergte en de Mazurische meren. Outdoor activiteiten omvatten wandelen, skiën en kajakken. Overnachtingsmogelijkheden variëren van charmante pensions in historische steden tot moderne hotels en vakantiehuizen. Polen biedt een rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en diverse reisopties voor alle soorten reizigers.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.