Wegenkaart - Landkaart 501 Schotland - Michelin Regional

Wegenkaart - Landkaart 501 Schotland - Michelin Regional | Scotland 501

De Michelinkaarten zijn onmisbare overzichtskaarten van een uitstekende kwaliteit. Deze bekende serie wegenkaarten bevatten in goed detail alle hoofdwegen en verbindingswegen tussen de dorpen en steden. Uitgebreid met andere belangrijke weginformatie, zoals tolwegen, tankstations, parkeerplaatsen, af- en opritten, wegnummers, , hoogteverschillen, winterafsluitingen en groene routes. Het zijn dus complete kaarten voor onderweg.

Schaal: 1:400.000

Wegenkaart - Landkaart 9 Schotland - AA Road Map Britain

Wegenkaart - Landkaart 9 Schotland - AA Road Map Britain

Overzichtelijke wegenkaarten met een helder kaartbeeld. Wegnummers zijn weergegeven. Toerististische informatie door middel van pictogrammen. Campings, VVV, musea, grotten, picnic plekken, kastelen zijn onder andere aangegeven. Op de achterzijde staat een plaatsnamen register plus een aantal stadsplattegrondjes.

Schaal: 1:300.000

Wegenkaart - Landkaart Schotland  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Schotland - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:400.000

Wandelgids Schotland Rother wandelgids

Wandelgids Schotland Rother wandelgids | 50 wandelingen

De Rother wandelgids Schotland bevat 50 prachtige wandelingen langs de kust en in de hooglanden van deze wonderschone wandelbestemming. Ervaar de prachtige, ruige natuur tijdens de in dit handzame boekje opgenomen dag- en meerdaagse tochten in de Southern Uplands, in de Hooglanden, langs de kust en op de eilanden. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprof...

Wegenkaart - Landkaart Schotland, Northern England | Marco Polo Maps

Wegenkaart - Landkaart Schotland, Northern England | Marco Polo Maps

Prima wegenkaart van Marco Polo, alle wegen staan erop vermeldt plus onverharde wegen. Pittoreske weggetjes die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd zoals de nationale parken, campings, kerken, vliegvelden en andere toeristische elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook handige wegelementen aan toegevoegd: benzinestations, afstanden tussen de plaatsen enzovoorts. Een plaatsnamenregister zit bij de kaart.

Schaal: 1:300.00

Wegenkaart - Landkaart Schotland - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Schotland - ITMB Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Water- en scheurvaste wegenkaart.

Schaal: 1:370.000

Wegenkaart - Landkaart AK0288 Schotland en Engeland Noord - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart AK0288 Schotland en Engeland Noord - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliefschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, prive wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:400.000

Wegenkaart - Landkaart Schotland  | Kümmerly+Frey

Wegenkaart - Landkaart Schotland | Kümmerly+Frey

Een heldere, praktische en uitstekende wegenkaart. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat het een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, en rijafstanden zijn aangegeven.

Schaal: 1:275.000

Reisgids Ontdek Schotland ANWB

Reisgids Ontdek Schotland ANWB | Inclusief een grote uitneembare kaart

De nieuwste ANWB reisgids voor individuele reizigers. Tips voor genieten en actief bezig zijn, rondwandelingen en excursies. Speciaal geselecteerde adressen en een actueel portret van de regio. Behalve een overzicht van handige internetsites, informatie over winkelen, uitgaan, overnachten, festivals en evenementen, plattegronden, rondwandelingen en excursies neemt deze ANWB reisgids Ontdek Schotland u o.a. mee op ontdekkingsreis door dit gebied aan de hand van 10 hoogtepunten: Edinburgh Castle, machtig bolwerk hoog boven de stad, Charles Rennie Mackintosh en de jugends...

Wandelkaart Isle of Arran - Walking Maps Superwalker | Harvey Maps

Wandelkaart Isle of Arran - Walking Maps Superwalker | Harvey Maps | Water- en scheurvaste wandelkaart

De Harvey Map is de wandelkaart voor het wandelen in de mooiste natuurgebieden in het Groot-Brittannië. Duidelijke topografische wandelkaarten met praktische informatie van de route zoals overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden en bezienswaardigheden. Deze wandelkaart is scheur- en watervast. Met GPS compatible (UTM-Grid). A detailed map for hillwalkers of the whole island at the popular 1:25,000 scale. Features the renowned Goat Fell, A'Chir ridge, Beinn Bharrain, Glen Sannox & Glen Rosa.

Includes 4 Corbetts and 1 Graham.

The 100km Arran Coastal Way is also...

Schaal: 1:25.000

23,90

Tijdelijk niet leverbaar

Wandkaart Schotland (Engelstalig) 76 x 91 cm Papier | National Geographic Wall Map

Wandkaart Schotland (Engelstalig) 76 x 91 cm Papier | National Geographic Wall Map | Formaat 76 x 91 cm

Deze wandkaart van National Geographic is zeer gedetailleerd en bevat alle belangrijke plaatsen. Daarnaast is er ruimte voor de landschappelijke details zoals hoogtelijnen, rivieren, belangrijke wegen en andere items zoals politieke grenzen, luchthavens . Kwalitatief een van de beste series en actueel door zijn decennia lange ervaring en toewijding van National Geographic. Ideaal voor thuis en op het kantoor.

Schaal: 1:650.000

Campingkaart Scotland Campsties and caravan parks

Campingkaart Scotland Campsties and caravan parks

Deze kaart is de meest uitgebreide map voor reizigers met tenten, campers en caravans in Schotland, en een praktisch hulpmiddel voor diegenen die van plan zijn Schotland voor het eerst te bezoeken, of voor mensen met enige kennis van het land. Naast het weergeven van de locaties van meer dan 400 locaties, biedt deze eenvoudig te gebruiken reiskaart essentiële informatie over de eenheden die op elke site worden geaccepteerd, evenals contactgegevens - andere faciliteiten voor elke site, zoals huisdieren, zijn ook genoteerd. Overzichtskaart van 400 campings in Schotl...

Tijdelijk niet leverbaar

Fietskaart Wegenkaart 12 Schotland  | Ordnance Survey Tour Map

Fietskaart Wegenkaart 12 Schotland | Ordnance Survey Tour Map

Overzichtelijke kaart van Ordnance Survey, de Britse topografische dienst. Deze Tour Maps met schaal 1:500.000 zijn prima kaarten voor het plannen van fietstochten. Alle wegen, grote en kleine zijn op de kaart vermeld. Eveneens staan de routes van het National Cycle Network op de kaart ingetekend. Verder zijn campings, jeugdherbergen en andere accommodaties vermeld.

Schaal: 1:500.000

Reisgids Schotland Edinburgh Glasgow  Inverness - De Groene Gids Michelin

Reisgids Schotland Edinburgh Glasgow Inverness - De Groene Gids Michelin

De Michelin Groene Gids is een overzichtelijke reisgids met uitgebreide achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden, interessante overnachtings- en restaurantadressen geselecteerd door Michelin, en een keur aan andere praktische informatie. De beroemde sterrenbeoordeling geeft aan wat je moet hebben gezien. De is geïllustreerd met kleurenfoto's. Heldere kaarten wijzen je de weg naar de interessantste bezienswaardigheden en leiden je via de mooiste rondritten naar je bestemming. Kortom, een ideale gids om met het hele gezin van een goede vakantie te kunnen ...

Wandelkaart Southern Upland Way | Harvey Maps

Wandelkaart Southern Upland Way | Harvey Maps

De Harvey Map is de wandelkaart voor het wandelen in de mooiste natuurgebieden in het Groot-Brittannië. Duidelijke topografische wandelkaarten met praktische informatie van de route zoals overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden en bezienswaardigheden. Deze wandelkaart is scheur- en watervast.

Schaal: 1:40.000

Wandelgids Schottland Rother Wanderführer | Rother Bergverlag

Wandelgids Schottland Rother Wanderführer | Rother Bergverlag | Wanderungen an den Küsten und in den Highlands 50 wandelingen

De vermaarde wandelgiden van Rother Bergverlag zijn uitstekende wandelgidsen voor ieder niveau. Op een kaartje is de wandelroute aangegeven, maar deze is ook beschreven in een beknopte en heldere tekst. Daarnaast is ook de afstand, de verwachte wandeltijd, het niveau, de hoogte en andere praktische informatie aangegeven. Met deze degelijke wandelgids ontdek je de mooiste plekken van jouw bestemming en kun je de spannendste wandeluitdagingen zoeken. Grune Hugel und felsige Kamme, eine malerische Kuste und unergrundliche Moorseen das ist Schottland. Das wechselhafte Wett...

Klimgids Scotland’s Mountain Ridges Cicerone Guidebooks

Klimgids Scotland’s Mountain Ridges Cicerone Guidebooks | A Guide to Scrambles and Climbs

Ridges are epic. Graceful carved walkways slung between summits, twisted spines of stone – these can be the most beautiful of mountain landforms. With elegant lines and giddy exposure, ridge climbs emit a powerful siren call, drawing us out onto the rocks. Life on the edge has a special quality, born of the contrast of empty space all around, and intricate detail in close-up. The crests are strangely irresistible. Scotland"s ridges are among the finest mountaineering lines in the country, every one a unique adventure. The variety of these routes reflec...

Topografische Wandelkaart 319 Galloway Forest Park South Glen Trool & Clatteringshaws Loch Newton Stewart - Explorer Map

Topografische Wandelkaart 319 Galloway Forest Park South Glen Trool & Clatteringshaws Loch Newton Stewart - Explorer Map | Wandelkaart & Fietskaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:25.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduiding en e...

Schaal: 1:25.000

Wegenkaart - landkaart 3 Roadmap Southern Scotland & Northumberland  | Ordnance Survey

Wegenkaart - landkaart 3 Roadmap Southern Scotland & Northumberland | Ordnance Survey

Schitterende wegenkaart van Ordnance Survey, de Britse topografische dienst. De kaart staat boordevol praktische informatie, aangeduid met pictogrammen. Campings, ook de kleinere, jeugdherbergen, veerdiensten, vuurtorens, musea, natuurreservaten staan duidelijk vermeld. Het wegniveau overzichtelijk, wegnummers zijn aangegeven. The OS Roadmaps series are single sided folded maps, the 8 maps provide GB 1: 250 000 coverage to enable the end user to navigate and plan their road journey. The maps include all motorways, primary routes and A roads plus detailed tourist inform...

Schaal: 1:250.000

Wandelgids Arran Coastal Way Rucksack Readers

Wandelgids Arran Coastal Way Rucksack Readers

Deze gids heeft een goede beschrijving van de lange afstands route met overzichtelijke kaarten doch zonder veel detail. De kracht van de Rucksack Readers is de uitgebreide achtergrondinformatie over de flora, fauna en geologische verschijnselen. Dit alles rijkelijk omkleed met kleurrijke foto's en praktische tips. The Arran Coastal Way is perhaps Scotland's finest circular long-distance trail, running 65 miles (105 km) around the Isle of Arran in a memorable week-long hike from Brodick. It's accessible from near Glasgow by the Ardrossan ferry. Famous as`Sco...

21,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelgids Walking on the Orkney and Shetland Isles Cicerone Guidebooks

Wandelgids Walking on the Orkney and Shetland Isles Cicerone Guidebooks | 80 Walks

A guidebook to 80 walking routes on Scotland's Northern Isles of Orkney and Shetland. Routes are described on the islands of Orkney (Orkney Mainland, Hoy, South Ronaldsay, Burray, Rousay, Eday, Westray, Papa Westray, North Ronaldsay) and the islands of Shetland (Shetland Mainland, West Burra, East Burra, Foula, Fair Isle, Isle of Noss, Bressay, Whalsay, Papa Stour, Muckle Roe, Out Skerries, Esha Ness, Yell, Fetlar and Unst). Â   Routes vary in length from 1 mile to 16 miles, with something to suit all abilities. Offering a variety of landscapes t...

Fietskaart Schotland Coast & Castles North NN1D Cycle Map Sustrans

Fietskaart Schotland Coast & Castles North NN1D Cycle Map Sustrans

Sustrans kaarten geven een goed overzicht van het National Cycle Network. 25.000 km lang is het fietsnetwerk inmiddels. De routes zijn bewegwijzerd, autoluw en fietsvriendelijk. Oude spoorwegen zijn omgetoverd in fietspaden of er wordt gebruik gemaakt van jaagpaden langs waterwegen. De cartografie is duidelijk met veel praktische informatie.
Edinburgh to Aberdeen, plus other other routes in Fife, Dundee, Angus, Aberdeenshire and Aberdeen.
This map covers the stunning Northern half of the Coast and Castles cycle route. The route runs from the beautiful city of Edinbur...

Schaal: 1:100.000

Niet leverbaar

Wandelgids 19 Dumfries & Galloway Pathfinder Guide

Wandelgids 19 Dumfries & Galloway Pathfinder Guide | Pathfinder Guide 19 | Met Ordanance Survey kaarten

Deze Pathfinder Guide is een goed uitgevoerde gids met verschillende wandelingen in Groot-Britannië. De gids bevat naast goede topografische kaarten van de Britse topografische dienst (Ordanance Survey) ook beschrijvingen van het landschap, de cultuur en/of de flora en fauna. Verder is de gids voorzien van praktische informatie zoals startpunten, verwachte wandeltijd, restaurants en cafés voor onderweg. With 28 circular walks all created by experienced walkers, this Pathfinder walking guidebook for Dumfries and Galloway is ideal for both visitors and locals. The rout...

Wandelgids Walking on Rum and the Small Isles | Cicerone

Wandelgids Walking on Rum and the Small Isles | Cicerone

A handy guidebook to walking and backpacking in the Western Isles of Scotland on Rum, Eigg, Muck, Canna, Coll and Tiree including a tough 55km backpack around the coast of Rum, a circuit of the Rum Cuillin and an ascent of An Sgurr (Eigg). 16 routes across all the islands suitable for a range of abilities exploring coasts, mountains and wilderness. The Small Isles, and the nearby Hebridean twins Coll and Tiree, offer adventurous walkers a fine range of routes, from the jagged volcanic peaks of the Cuillin on Rum to the beaches, dunes and machair pastures of its lower-l...

Reisgids Schotland Capitool Compact Top 10

Reisgids Schotland Capitool Compact Top 10

Top 10 van onder andere de beste restaurants, de mooiste bezienswaardigheden en de leukste winkels Met de uitneembare kaart vind je gemakkelijk de weg De schitterende foto s brengen het land tot leven Compact formaat, ideaal om mee te nemen Diverse routes leiden je door de mooiste gebieden van Schotland Top 10 Schotland   De reisgids is opgebouwd uit top 10-lijsten die het beste van alles wat er in Schotland te zien en te doen is, behandelen. In korte beschrijvingen lees je over de bijzondere mix van cultureel erfgoed en natuurschoon.   Top 10 Schotland bevat tips e...

Topografische Wandelkaart 64 Glasgow Motherwell & Airdrie - Landranger Map

Topografische Wandelkaart 64 Glasgow Motherwell & Airdrie - Landranger Map | Wandelkaart & Fietskaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:50.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduiding en e...

Schaal: 1:50.000

Topografische Wandelkaart 461 Orkney / East Mainland - Explorer Map

Topografische Wandelkaart 461 Orkney / East Mainland - Explorer Map | Wandelkaart & Fietskaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:25.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduiding en e...

Schaal: 1:25.000

14,50

Tijdelijk niet leverbaar

Topografische Wandelkaart 462 Orkney / Hoy / South Walls / Flotta - Explorer Map

Topografische Wandelkaart 462 Orkney / Hoy / South Walls / Flotta - Explorer Map | Wandelkaart & Fietskaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:25.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduiding en e...

Schaal: 1:25.000

14,50

Tijdelijk niet leverbaar

Topografische Wandelkaart 463 Orkney / West Mainland - Explorer Map

Topografische Wandelkaart 463 Orkney / West Mainland - Explorer Map | Wandelkaart & Fietskaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:25.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduiding en e...

Schaal: 1:25.000

Topografische Wandelkaart 464 Orkney/ Westray / Wyre - Explorer Map

Topografische Wandelkaart 464 Orkney/ Westray / Wyre - Explorer Map | Wandelkaart & Fietskaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:25.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduiding en e...

Schaal: 1:25.000

14,50

Tijdelijk niet leverbaar

Topografische Wandelkaart 465 Orkney / Sanday / Eday / North Ronaldsay / Stronsay - Explorer Map

Topografische Wandelkaart 465 Orkney / Sanday / Eday / North Ronaldsay / Stronsay - Explorer Map | Wandelkaart & Fietskaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:25.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduiding en e...

Schaal: 1:25.000

Topografische Wandelkaart OL38 van Groot-Brittannië (1:25.000) Loch Lomond South / Dumbarton - Explorer Map OL 38

Topografische Wandelkaart OL38 van Groot-Brittannië (1:25.000) Loch Lomond South / Dumbarton - Explorer Map OL 38 | Wandelkaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:25.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduid...

Schaal: 1:25.000

Topografische Wandelkaart OL39 van Groot-Brittannië (1:25.000) Loch Lomond North / Tyndrum - Explorer Map OL 39

Topografische Wandelkaart OL39 van Groot-Brittannië (1:25.000) Loch Lomond North / Tyndrum - Explorer Map OL 39 | Wandelkaart | Ordnance Survey (OS) Groot-Brittannië

Deze gedetailleerde en informatieve topografische kaart (stafkaart, schaal 1:25.000) van Groot-Brittannië bevat alle topografische elementen van het landschap en geeft daarmee een nauwkeurig beeld van het terrein. Daarnaast heeft Ordnance Survey (OS) ook toeristische informatie op de meeste kaart verwerkt, zoals de aanduiding voor campings en ingetekende wandelpaden . Deze kaart is ideaal voor wandelaars of fietsers, maar ook voor de scouting of sportverenigingen die activiteiten in Groot-Brittannië gaan uitvoeren. De kaarten zijn voorzien van een GPS aanduid...

Schaal: 1:25.000

Wandelgids Annandale Way  Rucksack Readers

Wandelgids Annandale Way Rucksack Readers

Rucksack Readers zijn handig uitgevoerd in een klapper met ringband. Deze gids heeft een goede beschrijving van de lange afstands route met overzichtelijke kaarten doch zonder veel detail. De kracht van de Rucksack Readers is de uitgebreide achtergrondinformatie over de flora, fauna en geologische verschijnselen. Dit alles rijkelijk omkleed met kleurrijke foto's en praktische tips. The Annandale Way is a charming long walk in a little-known, but very accessible, part of southern Scotland. Walked southward from source to the sea, it starts in the sheep town of Moffat, a...

Reisgids Scottish Highlands & Islands Rough Guide

Reisgids Scottish Highlands & Islands Rough Guide

De Rough Guide is een zeer degelijke, uitgebreide en informatieve reisgids voor iedere type reiziger: van backpacker tot cultuurreiziger. De Rough Guide staat bekend om de degelijke en goed onderzochte achtergrondinformatie en de goede ordening van verschillende onderwerpen. Voor veel gebieden is de Rough Guide een goed, soms zelfs een beter, alternatief voor de populaire Lonely Planet. Make the most of your time with The Rough Guide to Scottish Highlands & Islands. The full-colour section introduces the regions highlights, from the picturesque coloured houses of T...

Fietskaart NN1C Coast & Castles South Cycle Map Sustrans

Fietskaart NN1C Coast & Castles South Cycle Map Sustrans

Sustrans kaarten geven een goed overzicht van het National Cycle Network. 25.000 km lang is het fietsnetwerk inmiddels. De routes zijn bewegwijzerd, autoluw en fietsvriendelijk. Oude spoorwegen zijn omgetoverd in fietspaden of er wordt gebruik gemaakt van jaagpaden langs waterwegen. De cartografie is duidelijk met veel praktische informatie.

Schaal: 1:110.000

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - landkaart - Stadsplattegrond Edinburgh & Southern Scotland | ITMB

Wegenkaart - landkaart - Stadsplattegrond Edinburgh & Southern Scotland | ITMB

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.Plattegrond van Edinburgh schaal 1:10.000. Roads by classification, Airports, Ferry li...

Schaal: 1:370.000

Wandelkaart Pentland Hills - Walking Maps Superwalker | Harvey Maps

Wandelkaart Pentland Hills - Walking Maps Superwalker | Harvey Maps | Water- en scheurvaste wandelkaart

De Harvey Map is de wandelkaart voor het wandelen in de mooiste natuurgebieden in het Groot-Brittannië. Duidelijke topografische wandelkaarten met praktische informatie van de route zoals overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden en bezienswaardigheden. Deze wandelkaart is scheur- en watervast. Met GPS compatible (UTM-Grid).

From Edinburgh (City Bypass) south westwards to Dunsyre and Bleak Law. From the A702 in the east, through West Linton, to the west the A70 through Balerno. Caerketton and Allermuir Hills provide panoramic views over Edinburgh and the Forth. T...

Schaal: 1:25.000

Wandelgids Trekking the West Highland Way: Two-Way Trekking Guide | Knife Edge

Wandelgids Trekking the West Highland Way: Two-Way Trekking Guide | Knife Edge

The definitive two-way guide to the West Highland Way: both northbound and southbound routes are described in full.

Real Maps: Full Ordnance Survey Explorer mapping inside (1:25,000). All accommodation is numbered and marked on the maps.

17 different itineraries: schedules of 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 and 11 days for hikers and runners. Includes both southbound and northbound itineraries. Difficult calculations of time, distance and altitude gain are done for you.

Also includes:
- Detailed information on equipment and travelling light
- Everything the trekker ...

Wandelgids 47 Edinburgh, Pentlands & the Lothians Pathfinder Guide

Wandelgids 47 Edinburgh, Pentlands & the Lothians Pathfinder Guide | Pathfinder Guide 47 | Met Ordanance Survey kaarten

Deze Pathfinder Guide is een goed uitgevoerde gids met verschillende wandelingen in Groot-Britannië. De gids bevat naast goede topografische kaarten van de Britse topografische dienst (Ordanance Survey) ook beschrijvingen van het landschap, de cultuur en/of de flora en fauna. Verder is de gids voorzien van praktische informatie zoals startpunten, verwachte wandeltijd, restaurants en cafés voor onderweg. This new edition of Pathfinder: Edinburgh, Pentlands & Lothians has been fully revised to include seven new walking routes, including a classic wa...

Wandelgids The Southern Upland Way Scotland's coast to coast trail | Cicerone

Wandelgids The Southern Upland Way Scotland's coast to coast trail | Cicerone

The Southern Upland Way is Scotland's coast-to-coast walk and the longest of the nation's Great Trails. 215 miles long, it links the pretty harbour village of Portpatrick on the west coast with Cockburnspath, a little south of Dunbar, in the east. The walk is at times a strenuous one, crossing the remote high moorland of the Galloway Hills, Carsphairn range, Lowthers, Ettrick Hills and Lammermuirs, calling for competence, fitness and self-reliance. This guide presents advice on how best to plan and tackle this challenging but highly rewarding journey. The waymarked tra...

Fietsroute Schotland Rond 2 | Pirola

Fietsroute Schotland Rond 2 | Pirola

Dit is een dubbelronde: een ronde over de buiten-hebriden en langs te westkust terug, en een ronde langs de westkust noordwaarts en door de binnenlanden en de Lochs terug, met als extra een trip naar de Orkneys. Deze gids voert u door de meer rurale gebieden van Schotland en vergt dan ook een andere voorbereiding. Het landschap is wat steviger, maar ontzettend mooi -als het niet mist... Er zijn weinig echt toeristische uitspattingen, maar veel rust en oude natuur. Het uitstapje naar de Orkneys -met de recente prehistorische opgravingen, die naar verwachting in 2013 voo...

22,95

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart St. Cuthbert's Way - National Trail Maps | Harvey Maps

Wandelkaart St. Cuthbert's Way - National Trail Maps | Harvey Maps | Water- en scheurvaste wandelkaart

De Harvey Map is de wandelkaart voor het lange afstand wandelpad in het Groot-Brittannië. Duidelijke topografische wandelkaarten met praktische informatie van de route zoals overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden en bezienswaardigheden. Deze wandelkaart is scheur- en watervast. Met GPS compatible (UTM-Grid).

The Way links places associated with the life of the 7th century saint, Cuthbert. From Melrose Abbey to Holy Island (Lindisfarne). 100km (62 miles).
 

Schaal: 1:40.000

Fietskaart Schotland Forth & Clyde NN75 Cycle Map | Sustrans

Fietskaart Schotland Forth & Clyde NN75 Cycle Map | Sustrans

Sustrans kaarten geven een goed overzicht van het National Cycle Network. 25.000 km lang is het fietsnetwerk inmiddels. De routes zijn bewegwijzerd, autoluw en fietsvriendelijk. Oude spoorwegen zijn omgetoverd in fietspaden of er wordt gebruik gemaakt van jaagpaden langs waterwegen. De cartografie is duidelijk met veel praktische informatie.
Cycle across Scotland from Gourock on the Firth of Clyde to the spectacular city of Edinburgh on the Union and the Forth and Clyde Canals, part of National Route 754 of the National Cycle Network. Experience some of Scotlands fine...

Schaal: 1:100.000

Niet leverbaar

Reisgids Schotland Scotland Rough Guide

Reisgids Schotland Scotland Rough Guide

De Rough Guide is een zeer degelijke, uitgebreide en informatieve reisgids voor iedere type reiziger: van backpacker tot cultuurreiziger. De Rough Guide staat bekend om de degelijke en goed onderzochte achtergrondinformatie en de goede ordening van verschillende onderwerpen. Voor veel gebieden is de Rough Guide een goed, soms zelfs een beter, alternatief voor de populaire Lonely Planet. The new, full-colour Rough Guide to Scotland is the definitive travel guide to this gem of a country. 
In-depth coverage of its burgeoning food scene, artistic innovations and awe...

Wandelgids The Ayrshire and Arran Coastal Paths Cicerone Guidebooks

Wandelgids The Ayrshire and Arran Coastal Paths Cicerone Guidebooks

Featuring 11 day stages across a 150-mile coastline full of beautiful sandy beaches and secluded coves, this guide to the Ayrshire and Arran Coastal Paths is a wonderful showcase of long-distance coastal walking at its finest. Historic sites including many castles passed along the way show the area"s rich past, and there are obvious links here to significant Scottish figures including Robert the Bruce and Robert Burns. seven days on the Ayrshire mainland and a four-day tour round Arran fantastic photography throughout fully illustrates the area"s exceptional views and ...

Wandelgids Walking the Galloway Hills Cicerone Guidebooks

Wandelgids Walking the Galloway Hills Cicerone Guidebooks

The Galloway Hills of south-east Scotland offer almost unlimited access for walkers, a rare freedom that has contributed to their description as 'A Walker's Paradise'. A tract of rocky, heathery wilderness interspersed by forest park, these hills offer a varied walking programme, from gentle waymarked forest trails to strenuous, bothy-based treks. You can marvel at the wild qualities of the hills and follow the colourful and turbulent history of the Scottish clans and Robert the Bruce. The mixed woodland and moors support a varied wildlife, including many species of bi...

Reisgids Scotland's Highlands & Islands Lonely Planet (Country Guide)

Reisgids Scotland's Highlands & Islands Lonely Planet (Country Guide)

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor Azië ...

Reisgids Schotland Capitool

Reisgids Schotland Capitool

De Capitool reisgidsen zijn kleurrijke en goed geillustreerde reisgidsen. Met gedetailleerde tekeningen, heldere kaarten, talrijke foto's en overzichtelijke achtergrondbeschrijvingen kun je niets missen op je reisbestemming. Een prettige gids voor diegene die lekker op vakantie is en veel cultuur (of natuur) wil mee pakken zonder overladen te worden met details.

28,99

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids Orkney Bradt Travel guides

Reisgids Orkney Bradt Travel guides

Bradt's new guide to Orkney is written by experienced writer and journalist Mark Rowe, author of Bradt's hugely popular guide to the Outer Hebrides and something of a specialist in more remote parts of Scotland. Orkney comprises 70 islands, 19 inhabited, and the focus of this guide is the 13 major inhabited islands. Masses of background information is included, from geography and geology to art, architecture and archaeology, with significant coverage of wildlife, too, as well as all the practical details you could need: when to visit, suggested itineraries, pub...

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.