Stadsplattegrond Chisinau (Moldavië) - Freytag & Berndt

Stadsplattegrond Chisinau (Moldavië) - Freytag & Berndt

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van bijvoorbeeld de metro, tram of bus), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie.

Schaal: 1:12.500

Reisgids Moldova Moldavië | Trescher Verlag

Reisgids Moldova Moldavië | Trescher Verlag

Een oerdegelijke Duitstalige reisgids, in het bijzonder voor Oost-Europa, Centraal Azie en het Verre Oosten. Betrouwbare achtergrondinformatie van culturele bezienswaardigheden. De gids bevat veel praktische informatie waaronder: overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden, transport, winkels en reistips. In de gids is een handige woordenlijst opgenomen.

Bij een bezoek aan Moldavië, een klein Oost-Europees land, zijn enkele onmisbare bezienswaardigheden onder andere het Orheiul Vechi-kloostercomplex, de wijnkelders van Cricova en het Capriana-klooster. Ontdek de rijke geschiedenis in het Nationaal Historisch Museum in Chisinau en het Soroca-fort. De natuurlijke schoonheid varieert van de glooiende heuvels van Codru tot de oevers van de Dnjestr-rivier. Outdoor activiteiten omvatten wandelen, fietsen en wijnproeverijen. Overnachtingsmogelijkheden variëren van hotels in Chisinau tot pensions en wijngaardlodges. Moldavië, bekend om zijn wijnproductie, biedt een rustige en betaalbare reiservaring. Bezoek lokale toeristische informatiecentra en websites voor actuele details over accommodatie en activiteiten.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.