Stadsplattegrond Sint Petersburg Pocket Map | Marco Polo Maps

Stadsplattegrond Sint Petersburg Pocket Map | Marco Polo Maps | Water- en scheurvaste stadsplattegrond

Een zeer overzichtelijke, kleurrijke en informatieve stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (zoals metro of tram), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie.

Schaal: 1:15.000

Wegenkaart - Landkaart Rusland West  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Rusland West - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:2.000.000

Wegenkaart - Landkaart Rusland (GOS) en Oost-Europa - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Rusland (GOS) en Oost-Europa - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:2 - 8 Miljoen

Reisgids Moskou en Sint-Petersburg Dominicus

Reisgids Moskou en Sint-Petersburg Dominicus

Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip: met Dominicus reis je verder en mis je niets...Het moderne Moskou en het sprookjesachtige Sint-Petersburg worden vaak in ©©n adem genoemd. Toch verschillen deze twee grootste steden van Europees Rusland onderling aanzienlijk. Moskou is een stad uit de 21ste eeuw: ultramoderne gebouwen schieten als paddenstoelen uit de grond, 'Nieuwe Russen' bezoeken de meest exclusieve clubs en alles is te koop. Tussen al deze luxe schitteren de gouden koepels van de talrijke...

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Rusland - van Oeral tot Baikalmeer  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Rusland - van Oeral tot Baikalmeer - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coordinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:2.000.000

Wegenkaart - Landkaart Rusland, Oekraine, Belarus ( Wit-Rusland)| Marco Polo Maps

Wegenkaart - Landkaart Rusland, Oekraine, Belarus ( Wit-Rusland)| Marco Polo Maps

Prima wegenkaart van Marco Polo, alle wegen staan erop vermeldt plus onverharde wegen. Pittoreske weggetjes die de moeite waard zijn, zijn groen gearceerd. Veel toeristische informatie is toegevoegd zoals de nationale parken, campings, kerken, vliegvelden en andere toeristische elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook handige wegelementen aan toegevoegd: benzinestations, afstanden tussen de plaatsen enzovoorts. Een plaatsnamenregister zit bij de kaart.

Schaal: 1:2 Miljoen

Stadsplattegrond St-Petersburg / Moskovsky Prospekt Borch Maps

Stadsplattegrond St-Petersburg / Moskovsky Prospekt Borch Maps | Water- en scheurvaste stadsplattegrond

De kaarten van Borch zijn handzaam in gebruik, water- en scheurvast en hebben een heldere cartografie. Op de kaarten is toeristische informatie aangegeven zoals musea, ambassades, monumenten, kerken en andere praktische informatie. De kaart is ook voorzien van een uitgebreide legenda, kleine en overzichtelijke stadsplattegronden en regionale uitvergrotingen. De kaarten bevatten daarnaast ook uitstekende aanduiding voor het openbaarvervoer (zoals metroverbindingen).

Schaal: 1:11.000

Reisgids Moscow - Top10 Eyewitness Guides

Reisgids Moscow - Top10 Eyewitness Guides

De Eyewitness Top 10 Travel Guides zijn handzame, kleine, kleurrijke en goed geillustreerde reisgidsen. Met gedetailleerde tekeningen, heldere kaarten, talrijke foto's en overzichtelijke achtergrondbeschrijvingen kun je niets missen op je reisbestemming. Een prettige gids voor diegene die lekker op vakantie is en veel cultuur (of natuur) wil mee pakken zonder overladen te worden met details. Deze serie is te vergelijken met de Nederlandstalige Capitool Reisgidsen serie - waarvan de Nederlandse variant veelal een vertaling is uit het Engels.

Wegenkaart - Landkaart Siberië - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Siberië - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Can you name anyone who has published a detailed map of Siberia? I cannot! This is on...

Schaal: 1:3.600.000

Taalgids Russian Lonely Planet Phrasebook & Dictionary Russisch

Taalgids Russian Lonely Planet Phrasebook & Dictionary Russisch | Editie: 7

Admirers of Russian literature claim that the 'Slavic soul' of writers such as Chekhov or Tolstoy can't be fully appreciated in translation. For the less ambitious, the language will bring you closer to deciphering the 'riddle wrapped in a mystery inside an enigma' that is Russia.

Get More From Your Trip with Easy-to-Find Phrases for Every Travel Situation! Lonely Planet Phrasebooks have been connecting travellers and locals for over a quarter of a century - our phrasebooks and mobile apps cover more than any other publisher!


Order the right meal with our menu...

Stadsplattegrond Moskou Moscow (Russia)  - ITMB Map

Stadsplattegrond Moskou Moscow (Russia) - ITMB Map

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van metro), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie.

Schaal: 1:50.000

Reisgids Konigsberg Kaliningrad Entdecken | Trescher Verlag

Reisgids Konigsberg Kaliningrad Entdecken | Trescher Verlag | Das Kaliningrader Gebiet mit Memelland und Kurischer Nehrung.

Alle Regionen des Kaliningrader Gebiets auf 504 Seiten- Fundierte Hintergrundinformationen- Umfassende reisepraktische Tipps- Extra-Kapitel zum litauischen Memelland und zur Strecke Berlin-KaliningradIm Kaliningrader Gebiet treffen russische Gegenwart und deutsche Vergangenheit aufeinander. Neben der Stadt Kaliningrad, dem ehemaligen Königsberg, lohnen vor allem die umgebenden Landschaften einen Besuch: die Rominter Heide, das Große Moosbruch und die Memelniederung, die Kurische Nehrung und die traditionsreichen Seebäder wie Svetlogorsk (Rauschen), Zele...

Reisgids Moskou Capitool

Reisgids Moskou Capitool

Verrassend en indrukwekkend Moskou, de hoofdstad van Rusland, die oorlogen, revoluties en drastische sociale veranderingen heeft doorgemaakt, is een stad waar het verleden en het heden een boeiende combinatie vormen. Overal zie je kleurige uivormige koepels en graven van Russische helden. Een bezienswaardigheid is de metro: de perrons en de stationshallen zijn net miniatuurpaleizen, met kroonluchters, beelden en mozaïeken. Ook een bezoek waard is het Bolsjojtheater wat de thuisbasis is van het oudste en beroemdste balletgezelschap ter wereld. De Capitool Reisgids Mosk...

Wegenatlas Trans-Siberian Railroad Atlas - ITMB Map

Wegenatlas Trans-Siberian Railroad Atlas - ITMB Map | A5 Formaat geniet

De ITMB wegatlassen kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. De wegenatlas bevat degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevat de wegenatlas ook stadsplattegronden van de hoofdstad en andere belangrijke centra. Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. A5 Formaat geniet. It is not often that one can publish a map th...

Schaal: 1:3.2 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart West Rusland / St.-Petersburg  - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart West Rusland / St.-Petersburg - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de originele taal. Schaal stadsplattegrond Sint Petersburg 1:14.000.

Schaal: 1:3.2 Miljoen

Treinreisgids: Trans-Siberian Handbook Trailblazer

Treinreisgids: Trans-Siberian Handbook Trailblazer | Trans-Siberian, Trans-Mongolian, Trans-Manchurian

A trip across Siberia on the longest continuous railway track in the world is undoubtedly the journey of a lifetime. It's also a convenient way to reach China, Mongolia or Japan. Tickets are not expensive or difficult to arrange. This acclaimed guide shows you how to organise a trip, where to get tickets, where to stay and what to see. *Practical information - planning your trip; what to take; getting to Russia from Europe, North America and Australasia*Kilometre-by-kilometre route guides covering the entire routes of the Trans-Siberian, Trans-Manchurian, Trans-Mon...

Wandelkaart - Trekkingmap Elbrus | Climbing-map

Wandelkaart - Trekkingmap Elbrus | Climbing-map

Topographic climbing map; village map of Terskol, Cheget and Azau; general map 1:670'000; panorama map; description of climbing routes; route profile; vegetation illustrations, climatic diagram; GPS- information. Sprachen: Englisch, Deutsch, Russisch Inhalt: Topografische Bergsteigerkarte, Dorfpläne Terskol, Cheget und Azau, Übersichtskarte 1:670'000, Panorama, Routenbeschreibungen, Streckenprofil, Vegetation, Klimadiagramm, GPS-Informationen. Details: Vorderseite: + Topografische Karte Elbrus im Massstab 1:50.000 + Legende + Panoramabild + GPS Points + Dorfp...

Schaal: 1:50.000

Reisgids Moskou Moscow Lonely Planet (City Guide)

Reisgids Moskou Moscow Lonely Planet (City Guide) | Editie: 7

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor AziÃ...

Reisgids Russia Lonely Planet (Country Guide)

Reisgids Russia Lonely Planet (Country Guide) | Editie: 8

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor Azië ...

Reisgids Trans-Siberian Railway Transsiberië Expres Lonely Planet

Reisgids Trans-Siberian Railway Transsiberië Expres Lonely Planet

Gaze through the window at the unfurling landscape as you pass, glimpse Lake Baikal, Russia"s sacred sea, or gawk at Moscow"s Kremlin at one end of your journey and Beijing"s Forbidden City at the other end; all with your trusted travel companion. Begin your journey now!     Colour maps and images throughout Highlights and itineraries help you tailor your trip to your personal needs and interests Insider tips to save time and money and get around like a local, avoiding crowds and trouble spots Essential info at your fingertips - hours of operation, phone numbers, web...

Wegenkaart - Landkaart Rusland Russia - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Rusland Russia - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.  Oostelijke Rusland op een schaal van 1:6.300.000.

Schaal: 1:3.2 Miljoen

Reisgids Moskou - St. Petersburg Lonely Planet Pocket - | Lonely Planet

Reisgids Moskou - St. Petersburg Lonely Planet Pocket - | Lonely Planet

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze handzame, kleurrijke en hippe 'Encounter' serie is zeer goed geschikt voor diegene die een stad of regio te ontdekken op eigen gelegenheid. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De 'Encounter' serie heeft daarnaast als prettig pluspunt dat het veel kleurenfoto's bevat en in een vloeiende tekst de informatie met je deelt....

Taalgids Wat & Hoe Russisch Kosmos

Taalgids Wat & Hoe Russisch Kosmos

Deze taalgids biedt u uitkomst in verschillende situaties. Met de gids in de hand zult u er zeker in slagen om duidelijk te maken wat u bedoelt. In de gids vindt u per situatie een groot aantal mogelijke antwoorden (met de Nederlandse vertaling), die u aan uw gesprekspartner kunt voorleggen. Ook kunt u met deze gids eigen zinnen maken met behulp van de woordenlijst achterin. Naast contacten met de lokale bevolking hebt u te maken met opschriften of korte teksten die u wilt begrijpen. Denk aan een menukaart, verkeersborden of het weerbericht in de krant. In veel hoofdst...

Reisgids Sint-Petersburg  Capitool

Reisgids Sint-Petersburg Capitool

Gebouwd op water Sint-Petersburg, één van de belangrijkste steden van Rusland, is gebouwd rond een netwerk van kanalen en rivieren, die bijdragen aan de unieke sfeer van de stad. De wereldberoemde Hermitage, met de indrukwekkende kunstcollectie van Catharina de Grote, bezit een grote groep gebouwen. Het indrukwekkendst hiervan is het Winterpaleis, dat de rivieroever domineert met zijn barokke pracht. De herinnering aan de revolutie wordt levend gehouden in het Ksjesinskajahuis. De Capitool Reisgids St.-Petersburg In de reisgids St.-Petersburg is de stad opgedeeld in ...

Wegenkaart - Landkaart 805 West Rusland Baltische Zee tot Zwarte Zee | Michelin

Wegenkaart - Landkaart 805 West Rusland Baltische Zee tot Zwarte Zee | Michelin

De Michelinkaarten zijn onmisbare overzichtskaarten van een uitstekende kwaliteit. Deze bekende serie wegenkaarten bevatten in goed detail alle hoofdwegen en verbindingswegen tussen de dorpen en steden. Uitgebreid met andere belangrijke weginformatie, zoals tolwegen, tankstations, parkeerplaatsen, af- en opritten, wegnummers, , hoogteverschillen, winterafsluitingen en groene routes. Het zijn dus complete kaarten voor onderweg.

Schaal: 1: 2 Miljoen

Wegenkaart - Fietskaart RS 001 Nord Ostpreussen | Hofer Verlag

Wegenkaart - Fietskaart RS 001 Nord Ostpreussen | Hofer Verlag

De kaarten van Hofer Verlag zijn uitstekende kaarten - zowel stadsplattegronden, wegenkaarten, wegenatlassen als toeristische kaarten - voor Polen, Tsjechie en andere delen van Oost-Europa. Goed toegangkelijke kaarten en een goede betrouwbaarheid en gedetaileerdheid. De kaarten zijn tweetalig (Duits en de landstaal) en bevat een index met straat- of plaatsnamen en wat toerische informatie (zoals wandelpaden, toeristische routes of belangrijke monunten of gebouwen). Memelland, Königsberg, Tilsit, Gumbinen.

Schaal: 1:200.000

Stadsplattegrond St-Petersburg City Pocket Map Freytag & Berndt

Stadsplattegrond St-Petersburg City Pocket Map Freytag & Berndt | Water- en scheurvaste stadsplattegrond

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van bijvoorbeeld de metro, tram of bus), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie. Water- en scheurvaste stadsplattegrond.

Schaal: 1:15.000

Wegenkaart - Landkaart Baikalmeer  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Baikalmeer - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:550.000

Wegenkaart - Landkaart Kamtsjatka / Oost-Siberië - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Kamtsjatka / Oost-Siberië - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. This is the most recently released title in our Russia series. In this revised editio...

Schaal: 1:1,7 Miljoen

Reisgids Rusland Russia - Eyewitness Travel Guide

Reisgids Rusland Russia - Eyewitness Travel Guide

De Eyewitness Travel Guides zijn kleurrijke en goed geillustreerde reisgidsen. Met gedetailleerde tekeningen, heldere kaarten, talrijke foto's en overzichtelijke achtergrondbeschrijvingen kun je niets missen op je reisbestemming. Een prettige gids voor diegene die lekker op vakantie is en veel cultuur (of natuur) wil mee pakken zonder overladen te worden met details. Deze serie is te vergelijken met de Nederlandstalige Capitool Reisgidsen serie - waarvan de Nederlandse variant veelal een vertaling is uit het Engels.

Wandelkaart Elbrus Trekking map | TerraQuest

Wandelkaart Elbrus Trekking map | TerraQuest | Water- en scheurvaste wandelkaart

Gedetailleerde wandelkaart met ingetekende routes, hoogtelijnen, berghutten, campsites. Water- en scheurvaste wandelkaart.

Schaal: 1:50.000

Reisgids Die Russische Schwarzmeerkuste | Trescher Verlag

Reisgids Die Russische Schwarzmeerkuste | Trescher Verlag | van 18.99 voor 4.99!

Een oerdegelijke Duitstalige reisgids, in het bijzonder voor Oost-Europa, Centraal Azie en het Verre Oosten. Betrouwbare achtergrondinformatie van culturele bezienswaardigheden. De gids bevat veel praktische informatie waaronder: overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden, transport, winkels en reistips. In de gids is een handige woordenlijst opgenomen. van 18.99 voor 4.99!

Reisgids St-Petersburg ANWB Extra

Reisgids St-Petersburg ANWB Extra | De kompakte reisgids met uitneembare kaart

ANWB Extra reisgids St. Petersburg
Beleef St. Petersburg met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra St. Petersburg! In het water van de Neva weerspiegelen de façades van de paleizen. "Venetië van het Noorden' wordt de stad ook wel genoemd. De hoeveelheid monumenten en musea zorgt voor een vol dagprogramma.
De ANWB Extra reisgids St. Petersburg biedt naast diverse routes door de stad en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je citytrip niet mag missen. Struin over het Paleisplein en het Plein der kunst...

Reisgids St-Petersburg Lonely Planet (City Guide)

Reisgids St-Petersburg Lonely Planet (City Guide) | Editie: 8

Lonely Planet is een van de meest vermaarde serie reisgidsen ter wereld. Deze hippe reisgidsen zijn een must-have voor diegene die gaan back-packen, maar is ook zeer goed geschikt voor diegene die een stad, regio of land gaan ontdekken op een andere manier, bijvoorbeeld met een auto of een groepsreis. De gidsen bevatten bezienswaardigheden, praktische informatie en (uitneembare) kaarten, culturele achtergronden, woordenlijsten en andere reisinformatie die de reis of vakantie tot een ware beleving kunnen maken. De Lonely Planet is vooral een uitstekende gids voor AziÃ...

Wegenkaart - Landkaart Rusland - van Baikalmeer tot Vladivostok  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Rusland - van Baikalmeer tot Vladivostok - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:2.000.000

Spoorwegenkaart - Landkaart Trans-Siberian Railway Geographical Map - Gizi Maps

Spoorwegenkaart - Landkaart Trans-Siberian Railway Geographical Map - Gizi Maps

Overzichtelijke spoorkaart van de Trans-Siberische spoorweg. De trajecten Beijing - Moskou zijn ingetekend, maar ook het traject Vladivostok - Moskou. Er is een detailkaart van het Baikal meer toegevoegd. 

Schaal: 1:1.2 Miljoen

Wegenkaart Karjala Karelië ( Rusland ) | Karttakeskus Ulkoilukartta

Wegenkaart Karjala Karelië ( Rusland ) | Karttakeskus Ulkoilukartta

Heldere overzichtelijke wegenkaart van Karelië. Toeristische informatie door middel van pictogrammen. Stretching from Saint Petersburg to the Arctic Ocean, the map shows Russian Karelia and Murmansk Region. In the east it stretches to the east side of Lake Onega and the eastern part of the Kola Peninsula. Also the Finnish areas close to the national border are shown. The scale of the map is 1:800,000 (1 cm on the map = 8 km on the ground). Place names on the road map are both in the Russian and in the Latin alphabet, and also the old Finnish place names have been incl...

Schaal: 1:800.000

Stadsplattegrond Moskou - Freytag & Berndt

Stadsplattegrond Moskou - Freytag & Berndt

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van bijvoorbeeld de metro, tram of bus), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie.

Schaal: 1:20.000

Bij een bezoek aan Rusland mag een toerist zeker niet het Rode Plein en het Kremlin in Moskou, de Hermitage in Sint-Petersburg en de spectaculaire Trans-Siberische spoorlijn missen. Geschiedenis en cultuur zijn te ontdekken in de Staatsmusea en paleizen in beide steden. De natuurlijke pracht omvat het immense Baikalmeer en de uitgestrekte Siberische taiga. Outdoor activiteiten omvatten wandelen in de Kaukasus, ijsduiken in Siberië en het verkennen van het Russische Verre Oosten. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe hotels in grote steden tot traditionele dacha's, guesthouses en hutten in landelijke gebieden, waardoor Rusland reizigers een unieke ervaring biedt met zijn rijke geschiedenis en diverse landschappen.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.