Wegenkaart - Landkaart Bosnië & Herzegovina - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Bosnië & Herzegovina - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:200.000

Reisgids Bosnia & Herzegovina Bradt Travel Guide

Reisgids Bosnia & Herzegovina Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied. Bosnia and Herzegovina has emerged from the ashes of war to become one of the most exotic destinations of southeast Europe, an ancient crossroads where east meets west. Written by an author who has...

Reisgids Sarajevo Trescher Verlag

Reisgids Sarajevo Trescher Verlag | Mit Ilidza, Butmir, Rakitnica-Schlucht und den Wintersportgebieten

Een oerdegelijke Duitstalige reisgids, in het bijzonder voor Oost-Europa, Centraal Azië en het Verre Oosten. Betrouwbare achtergrondinformatie van culturele bezienswaardigheden. De gids bevat veel praktische informatie waaronder: overnachtingsmogelijkheden, eetgelegenheden, transport, winkels en reistips. In de gids is een handige woordenlijst opgenomen. In Sarajevo hebben veel mensen en mensen hier hun stempel gedrukt, waaronder de Romeinen, Ottomanen en Habsburgers. Moskeeën en synagogen, katholieke en orthodoxe kerken en tal van andere architectonische sch...

Wegenkaart - Landkaart Bosnië Herzegovina  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Bosnië Herzegovina - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coordinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:350.000

Wandelgids Via Dinarcia | Bradt Travel Guides

Wandelgids Via Dinarcia | Bradt Travel Guides

This is the first detailed guide to the Bosnian part of the new Via Dinarica hiking trail that carves its way through the Dinaric Alps, one of Europe's least explored mountain ranges and last true wilderness frontiers, connecting the seven nations of Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Serbia, Kosovo, and Albania. In total, this trail system will span over 1,350km, 350km of which is in Bosnia Herzegovina.
The Via Dinarica consists of three routes - White, Green and Blue - and this guide focuses primarily on the White Trail through Bosnia and Her...

Stadsplattegrond Sarajevo - Freytag & Berndt

Stadsplattegrond Sarajevo - Freytag & Berndt

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van bijvoorbeeld de metro, tram of bus), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie.

Schaal: 1:17.500

Wegenkaart - Landkaart Bosnië en Montenegro - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Bosnië en Montenegro - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. For some reason, Bosnia Herzegovina has never attracted the attention of firms publis...

Stadsplattegrond Sarajevo | Merkur-SV

Stadsplattegrond Sarajevo | Merkur-SV

Stadsplattegrond van Pancevo. Handig formaat, straatnamenregister, postkantoren, ziekenhuizen, busstations, pompstations, musea, hotels, fietspaden.

Schaal: 1:20.000

Wandelgids Bosnie und Herzegovina Rother Wanderführer | Rother Bergverlag

Wandelgids Bosnie und Herzegovina Rother Wanderführer | Rother Bergverlag | 50 wandelingen

De vermaarde wandelgiden van Rother Bergverlag zijn uitstekende wandelgidsen voor ieder niveau. Op een kaartje is de wandelroute aangegeven, maar deze is ook beschreven in een beknopte en heldere tekst. Daarnaast is ook de afstand, de verwachte wandeltijd, het niveau, de hoogte en andere praktische informatie aangegeven. Met deze degelijke wandelgids ontdek je de mooiste plekken van jouw bestemming en kun je de spannendste wandeluitdagingen zoeken. Wanderurlaub in Bosnien und Herzegowina  geht das überhaupt? Auf jeden Fall! Das kleine Balkan-land erweist sic...

Fietsgids Dwars door de Balkan Fietsroute Dubrovnik - Bolzana  | Pirola

Fietsgids Dwars door de Balkan Fietsroute Dubrovnik - Bolzana | Pirola | Met spiraalbinding. 600 km.

Een route door de mooie en soms spectaculaire natuur van de Balkan en Noord Italië. De tocht gaat door minder bekend gebied.
De route gaat door bergen van Montenegro, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Slovenië en Noord Italië, door laagland in Montenegro, hoogvlakte in midden Bosnië en Herzegovina en vlak rivierenland in Kroatië. De route biedt veel afwisseling in de prachtige landschappen, afwisselende culturen, ervaringen met mensen die verlangen naar de vrede en vooruitgang. Maar er is ook verdriet achtergebleven na de oorlog, met n...

Stadsplattegrond Mostar | Intersistem

Stadsplattegrond Mostar | Intersistem

Overzichtelijke stadsplattegrond van Mostar. Met straatnamenregister, toeristische informatie door middel van pictogrammen. Schaal 1:9.000. Legenda in het Engels.

Schaal: 1:9.000

Wegenkaart Spoorwegkaart Balkans Rail and Road | ITM

Wegenkaart Spoorwegkaart Balkans Rail and Road | ITM

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de originele taal. 
The region of Europe known as the Balkans is normally restricted to the ...

Wegenkaart Sarajevo Oost | Merkur-SV

Wegenkaart Sarajevo Oost | Merkur-SV

Wegenkaart van het gebied ten oosten van Sarajevo. Toeristische informaie op de achterzijde van de kaart. Engelstalig. Op de kaart zelf staat veel praktische informatie door middel van pictogrammen. Kaart met hoogtelijnen.

Schaal: 1:100.000

Bij een bezoek aan Bosnië en Herzegovina mag een toerist zeker niet de historische stad Mostar missen, bekend om de iconische Stari Most-brug. Sarajevo biedt rijke geschiedenis, met het Historisch Museum en de Tunnel of Hope, een overblijfsel van de oorlog. De ongerepte natuur van het land is te bewonderen in Nationaal Park Una en de Kravice-watervallen. Outdoor enthousiastelingen kunnen wandelen in de Dinarische Alpen of raften op de Una-rivier. Overnachtingsmogelijkheden variëren van charmante guesthouses in Mostar tot moderne hotels in Sarajevo, zoals het Hotel Europe. Bosnië biedt een unieke mix van geschiedenis, natuur en gastvrijheid.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.