Stadsplattegrond Riga City Plan | Jana Jeta

Stadsplattegrond Riga City Plan | Jana Jeta

Een zeer degelijke stadsplattegrond met aandacht voor openbaar vervoer, toeristische bezienswaardigheden maar ook voor praktische informatie. Een volledige en heldere kaart.

Schaal: 1:20.000

Wegenkaart Fietskaart Letland West & Oost 2 kaarten - Freytag & Berndt

Wegenkaart Fietskaart Letland West & Oost 2 kaarten - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:150.000

Wandelkaart Letland Natuurroutes | Jana Seta

Wandelkaart Letland Natuurroutes | Jana Seta | Water- en scheurvaste wandelkaart

Gedetaileerde fietskaart van Letland met ingetekend natuurroutes. Praktische informatie door middel van pictogrammen. De achterzijde van de kaart is voorzien van toeristische informatie. Water- en scheurvaste wandelkaart.

Schaal: 1:500.000

Wegenatlas Letland Kompakt  | Jana Seta

Wegenatlas Letland Kompakt | Jana Seta

Een zeer goede atlas van de Letland. De kaart bevat: verharde en onverharde wegen, bezinestations, spoorwegen en stations, accomodatie, campings, dorpen en steden, grensovergangen, nationale parken en beschermde gebieden. De atlas bevat ook stadsplattegronden van alle grotere plaatsen op het kaartblad en beschrijvingen van toeristische attracties in de regio.

Schaal: 1:200.000

21,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Letland | Jana Seta

Wegenkaart - Landkaart Letland | Jana Seta

Een zeer goede kaart van de Baltische Staten. De kaart bevat: verharde en onverharde wegen, bezinestations, spoorwegen en stations, accomodatie, campings, dorpen en steden, grensovergangen, nationale parken en beschermde gebieden. De kaart bevat ook stadsplattegronden van alle grotere plaatsen op het kaartblad en beschrijvingen van toeristische attracties in de regio.

Schaal: 1:700.000

11,99

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Letland  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Letland - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:325.000

Wegenkaart Stadsplattegrond Letland - Latvia & Riga | ITMB

Wegenkaart Stadsplattegrond Letland - Latvia & Riga | ITMB

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. This is a brand new mapping area for ITMB. We have had a map of Riga for years, but n...

Schaal: 1:460.000

Fietskaart Letland Fietsroutes | Jana Seta

Fietskaart Letland Fietsroutes | Jana Seta | Water- en scheurvaste fietskaart

Gedetaileerde fietskaart van Letland met ingetekend fietsroutes. Praktische informatie door middel van pictogrammen. De achterzijde van de kaart is voorzien van toeristische informatie. Water- en scheurvaste fietskaart.

Schaal: 1:500.000

Bij een bezoek aan Letland zijn enkele onmisbare bezienswaardigheden o.a. de charmante oude binnenstad van Riga met de Dom van Riga en het Vrijheidsmonument. Ontdek de rijke geschiedenis in het Letse Etnografische Openluchtmuseum en het Museum of the Occupation of Latvia. Geniet van de natuur met een bezoek aan de prachtige Gauja National Park en de stranden van Jurmala. Outdoor activiteiten variëren van fietsen langs de kust tot kanoën in de vele meren. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe hotels in Riga tot gezellige pensions in landelijke gebieden. Bezoek lokale toeristische informatiecentra en websites voor actuele details over accommodatie en activiteiten.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.