Wegenkaart - Landkaart Bahamas - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Bahamas - ITMB Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Schaal: 1:500.000

Wegenkaart Caribbean (incl. Central America, Virgin Islands & Bahamas)  | Kasprowski Publisher

Wegenkaart Caribbean (incl. Central America, Virgin Islands & Bahamas) | Kasprowski Publisher

Gedetailleerde wegenkaart van dit deel van de Cariben. bezienwaardigheden, wandelpaden, duiksites zijn aangegeven. De kaart is voorzien van een straatnamen index.

Schaal: 1:4 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Bahamas Borch Maps

Wegenkaart - Landkaart Bahamas Borch Maps | Water- en scheurvaste wegenkaart

De kaarten van Borch zijn handzaam in gebruik, water- en scheurvast en hebben een heldere cartografie. Op de kaarten is toeristische informatie aangegeven, maar ook alle belangrijke doorgaande wegen en belangrijkste tussenstops. De kaart is ook voorzien van een uitgebreide legenda, kleine en overzichtelijke stadsplattegronden en regionale uitvergrotingen.

Schaal: 1:500.000

Bij een bezoek aan de Bahama's zijn er enkele onvergetelijke bezienswaardigheden. Ontspan op de beroemde stranden van Nassau en Paradise Island. Verken historische forten zoals Fort Charlotte en Fort Montagu. De natuurlijke schoonheid van de Exuma Cays en de Blue Hole in Andros Island is adembenemend. Snorkelen en duiken in de kristalheldere wateren is een must. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe resorts tot charmante boetiekhotels. Leer meer over de lokale geschiedenis in het Pirates of Nassau Museum en het Bahamas Historical Society Museum. De Bahama's bieden een Caribische ervaring vol met cultuur, prachtige natuur en watersportavonturen.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.