Wegenkaart - Landkaart Bahamas - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Bahamas - ITMB Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

Schaal: 1:500.000

Wegenkaart Caribbean (incl. Central America, Virgin Islands & Bahamas)  | Kasprowski Publisher

Wegenkaart Caribbean (incl. Central America, Virgin Islands & Bahamas) | Kasprowski Publisher

Gedetailleerde wegenkaart van dit deel van de Cariben. bezienwaardigheden, wandelpaden, duiksites zijn aangegeven. De kaart is voorzien van een straatnamen index.

Schaal: 1:4 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Bahamas Borch Maps

Wegenkaart - Landkaart Bahamas Borch Maps | Water- en scheurvaste wegenkaart

De kaarten van Borch zijn handzaam in gebruik, water- en scheurvast en hebben een heldere cartografie. Op de kaarten is toeristische informatie aangegeven, maar ook alle belangrijke doorgaande wegen en belangrijkste tussenstops. De kaart is ook voorzien van een uitgebreide legenda, kleine en overzichtelijke stadsplattegronden en regionale uitvergrotingen.

Schaal: 1:500.000

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.