Wegenkaart - Landkaart Trinidad & Tobago - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Trinidad & Tobago - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:125.000

Reisgids Trinidad & Tobago  Rough Guide

Reisgids Trinidad & Tobago Rough Guide | Editie: 7

De Rough Guide is een zeer degelijke, uitgebreide en informatieve reisgids voor iedere type reiziger: van backpacker tot cultuurreiziger. De Rough Guide staat bekend om de degelijke en goed onderzochte achtergrondinformatie en de goede ordening van verschillende onderwerpen. Voor veel gebieden is de Rough Guide een goed, soms zelfs een beter, alternatief voor de populaire Lonely Planet. Beautiful white-sand beaches, swaying palms, and reef-studded waters are all on display, but there's more to Trinidad and Tobago than sun and beach life--Tobago is home to one of th...

18,50

Tijdelijk niet leverbaar

Wegenkaart - Landkaart Trinidad & Tobago - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Trinidad & Tobago - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

This is our newest map for the Caribbean region and essentially replaces the now-d...

Schaal: 1:150.000

Bij een bezoek aan Trinidad en Tobago moet je zeker de kleurrijke carnavalsvieringen in Port of Spain ervaren en de prachtige stranden, zoals Maracas Bay, bezoeken. Ontdek de geschiedenis in het Nationaal Museum en Kunstgalerij in Port of Spain. Geniet van de weelderige natuur in de regenwouden van Tobago en de indrukwekkende Caroni Swamp om vogels te spotten. Outdoor activiteiten omvatten duiken in Buccoo Reef en wandelen in het Main Ridge Forest Reserve. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe resorts tot charmante guesthouses. Trinidad en Tobago bieden een mix van cultuur, geschiedenis, natuurlijke schoonheid en diverse verblijfsopties, waardoor het een aantrekkelijke Caribische bestemming is.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.