Wegenkaart - Landkaart Venezuela - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Landkaart Venezuela - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg.

Schaal: 1:1 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Venezuela / Guyana / Suriname / Frans Guyana - Nelles Map

Wegenkaart - Landkaart Venezuela / Guyana / Suriname / Frans Guyana - Nelles Map

De wegenkaarten van Nelles zijn al meer dan 25 jaar toonaangevend. Het drukke kaartbeeld dat desalniettemin goed gedetailleerd is bevat veel aanwijzingen voor toeristische bezienswaardigheden (zo zijn de werelderfgoederen met apart symbool aangegeven) en nationale parken. De meeste kaarten dubbelzijdig bedrukt, dus handzaam en compact. Enkele eenvoudige stadsplattegronden zijn op de kaarten afgedrukt. Helaas is er geen register aanwezig. Kortom, een goede toeristische wegen- en overzichtskaart waarmee je niet kunt missen op je vakantie of reis.

Schaal: 1:2.5 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Venezuela - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Venezuela - ITMB Map | Water- en scheurvaste wegenkaart

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Water- en scheurvaste wegenkaart. This is another one of our brand new maps. The artw...

Schaal: 1:1.2 Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Venezuela  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Venezuela - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.400.000

Stadsplattegrond Caracas - Freytag & Berndt

Stadsplattegrond Caracas - Freytag & Berndt

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van bijvoorbeeld de metro, tram of bus), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie.

Schaal: 1:12.000

Bij een bezoek aan Venezuela zijn er enkele must-see bezienswaardigheden. Angel Falls, 's werelds hoogste waterval, en het Canaima National Park met zijn indrukwekkende tafelbergen zijn natuurlijke wonderen. De prachtige stranden van Isla Margarita trekken zonaanbidders aan. Historische bezienswaardigheden zoals Ciudad Bolívar en de koloniale stad Coro bieden inzicht in het verleden. Musea zoals het Museo de Bellas Artes en Museo de Arte Contemporáneo tonen kunst en geschiedenis. Outdoor avonturiers kunnen trektochten maken in het Andesgebergte of duiken bij Los Roques. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe resorts tot budgethotels, hoewel recente politieke en economische uitdagingen de toeristische infrastructuur hebben beïnvloed.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.