Wegenkaart - Landkaart New Guinea - West Papua (Irian Jaya) - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart New Guinea - West Papua (Irian Jaya) - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal.

This is the replacement map for our former Papua New Guinea map. It has a similar ...

Schaal: 1:2 Miljoen

12,99

Wegenkaart - Landkaart Papoea-Nieuw-Guinea (met Indonesië: Molukken en West-Papua - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Papoea-Nieuw-Guinea (met Indonesië: Molukken en West-Papua - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorlijnen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:2.000.000

11,25

Wegenkaart - Landkaart Papoea Nieuw Guinea - Hema Maps

Wegenkaart - Landkaart Papoea Nieuw Guinea - Hema Maps

Hema Maps, een uitgever uit Australië, maakt fantastische kaarten welke zich kenmerken door het overzichtelijke en rustige karakter. Op de meeste kaarten zijn de dorpen en steden duidelijk aangegeven, inclusief de additionele informatie voor onderweg. Hierbij kun je denken aan een afstandstabel, tankstations, campsites, wegtype, tolwegen, regionale verbindingswegen rondom de steden, spoorwegen en andere belangrijke orientatiepunten. Daarnaast staan op de meeste kaarten ook toeristische bezienswaardigheden aangegeven, zoals natuurparken, natuurfenomen, musea, monum...

Schaal: 1:2.600.000

15,99

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.