Wegenkaart - Landkaart Estland  - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Estland - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coordinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie en spoorwegen zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:275.000

Stadsplattegrond Tallinn City Pocket - Freytag & Berndt

Stadsplattegrond Tallinn City Pocket - Freytag & Berndt | Water- en scheurvaste stadsplattegrond

Een overzichtelijke stadsplattegrond met stratenindex (achterzijde) en aanduiding van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten, schouwburgen en sportaccomodaties. Daarnaast bevaten de meeste kaarten een heldere aanduiding van het openbaarvervoer (opstappunten van bijvoorbeeld de metro, tram of bus), parkeergelegenheden, postkantoren en andere praktische informatie. Water- en scheurvaste stadsplattegrond.

Schaal: 1:8.000

Stadsplattegrond Tallinn | Jana Seta

Stadsplattegrond Tallinn | Jana Seta

Een zeer degelijke stadsplattegrond met aandacht voor openbaar vervoer, toeristische bezienswaardigheden maar ook voor praktische informatie. Een volledige en heldere kaart.

Schaal: 1:10.000

Wegenkaart - Landkaart Estland | Jana Seta

Wegenkaart - Landkaart Estland | Jana Seta

Een zeer goede kaart van de Baltische Staten. De kaart bevat: verharde en onverharde wegen, bezinestations, spoorwegen en stations, accomodatie, campings, dorpen en steden, grensovergangen, nationale parken en beschermde gebieden. De kaart bevat ook stadsplattegronden van alle grotere plaatsen op het kaartblad en beschrijvingen van toeristische attracties in de regio.

Schaal: 1:560.000

Wegenkaart - Fietskaart Estland Oost en West 2 kaarten - Freytag & Berndt

Wegenkaart - Fietskaart Estland Oost en West 2 kaarten - Freytag & Berndt

Een goede wegenkaart met een natuurlijke uitstraling en met uitstekende reliëfschaduwen. Bevat een aantal belangrijke culturele en natuurlijke toeristische bezienswaardigheden. Daarnaast bevat de kaart een uitgebreide index waarin dorpen en steden eenvoudig op te zoeken zijn. Het geeft daarnaast ook informatie over de ligging van een aantal toegankelijke campings. Gedetailleerde informatie over wegen is ook aangegeven: tolwegen, privé wegen, wintersluitingen, mooie routes, maar ook de rijafstanden zijn aangegeven. Kortom, een uitstekende kaart voor onderweg. Plus fie...

Schaal: 1:150.000

Wegenkaart - landkaart - Stadsplattegrond Estonia Estland en Tallinn | ITMB

Wegenkaart - landkaart - Stadsplattegrond Estonia Estland en Tallinn | ITMB

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. The map displays Estonia on one side and Tallin on the other, each showing a separate...

Schaal: 1:400.000

Reisgids Estonia Bradt Travel Guide

Reisgids Estonia Bradt Travel Guide | Editie: 7 2014

Bradt's "Estonia" remains the only English-language guidebook to this Baltics destination and this sixth edition reveals more of the country than any previous guide. Readers now discover why Miss Estonia likes antique cars, where Eiffel built before Paris, and why Edward VII could not land in Tallinn to meet Tsar Nicholas II and had instead to spend three days in the harbour. Offering extensive coverage of Estonia's complex cultural history and its artists, writers and musicians, alongside comprehensive practical information, Baltics expert Neil Taylo...

Tijdelijk niet leverbaar

Bij een bezoek aan Estland mogen toeristen niet missen: de middeleeuwse charme van Tallinn met zijn oude binnenstad en Alexander Nevsky-kathedraal, het prachtige Lahemaa National Park voor natuurliefhebbers, en het eiland Saaremaa met zijn historische kastelen en windmolens. Ontdek de rijke geschiedenis in het Ests Openluchtmuseum en het Kumu Art Museum. Outdoor activiteiten omvatten wandelen, fietsen en kajakken in de ongerepte natuur. Overnachtingsmogelijkheden variëren van historische pensions en boetiekhotels tot moderne hostels en campings. Raadpleeg lokale bronnen voor actuele reisinformatie en evenementen in dit Baltische juweel.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.