Westtoer wandelkaarten

Wandelkaart Bulskampveld - Brugse Ommeland Wandelnetwerk | Westtoer

Wandelkaart Bulskampveld - Brugse Ommeland Wandelnetwerk | Westtoer | West-Vlaanderen Wandelnetwerk


Het wandelnetwerk Bulskampveld telt 225 km aan wandelmogelijkheden in het prachtige Landschapspark Bulskampveld dat zich uitstrekt over de gemeenten Oostkamp, Beernem, Wingene, Ruiselede en Aalter.
 
Op de grens van het Brugse Ommeland (West-Vlaanderen) en het Meetjesland (Oost-Vlaanderen) wandel je via de knooppunten door historische bosgebieden zoals de Vagevuurbossen, de Vorte Bossen, Kampveld en Hoogveld. Je ontdekt er woeste heidelandschappen als Heideveld-Bornebeek met zijn grazers of de radiotorens van het Sint-Pietersveld. De majestueuze bosdreven vorm...

Schaal: 1:12.000

Wandelkaart Het Zwin Wandelnetwerk | Westtoer

Wandelkaart Het Zwin Wandelnetwerk | Westtoer | West-Vlaanderen Wandelnetwerk

Het grensoverschrijdende wandelnetwerk Zwin verkent de ruime regio rond het natuurgebied Zwin. Zorgvuldig geselecteerde en met knooppunten bewegwijzerde wandelpaden doorkruisen het charmante Knokke Heist, Retranchement en Cadzand. Het landschap is er gevarieerd: zee, strand en duinen, de wijsheid van de hystorische zwinpolders en de geborgenheid van natuur en bosgebieden wisselen elkaar af. Ruim 50km wandelpaden zijn via 36 knooppunten met elkaar verbonden tot een netwerk. Kies zelf je startplaats en stippel in alle vrijheid je eigen wandeling uit. Veel wandelplezier!

Schaal: 1:12.000

Wandelkaart Ieperboog Wandelnetwerk | Westtoer

Wandelkaart Ieperboog Wandelnetwerk | Westtoer | West-Vlaanderen Wandelnetwerk


Wie eenmaal geproefd heeft van de landschappelijke en cultuurhistorische rijkdom van het bosrijke gebied ten zuiden van Ieper, krijgt er nooit genoeg van. Provinciedomein De Palingbeek, de Verdronken Weiden en Zillebekevijver vormen de basis van het netwerk. Ga op ontdekking en stap door de glooiende landschappen, de weiden, hagen, knotboomrijen, poelen, kleine bosjes, mooie hoeves en de typische dorpen van onze charmante Westhoek.
 
Deze folder bevat ook twee bewegwijzerde suggestielussen:
 
Gasthuisbossenwandelroute - 10,4 km of ingekorte route 7,4 km...

Schaal: 1:12.000

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.