Topografische kaart Wandelkaart België

Mountainbikekaart Fietskaart Vielsalm | NGI België

Mountainbikekaart Fietskaart Vielsalm | NGI België

De toeristische kaarten van Belgie zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Bra, Lierneux, Arbrefontaine, Bihain, Vielsalm, Bovigny, Grand-Halleux, Petit-Thier.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Andenne | NGI België

Wandelkaart Andenne | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Andenne, Bonneville, Coutisse, Landenne, Maizeret, Nameche, Sclay, Seilles, Thon Samson, Vezin.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Arlon | NGI België

Wandelkaart Arlon | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Thiaumont, Arlon, Heinsch, Guirsch, Bonnert, Autelbas, Tontelange, Toernich & Wolkrange .

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Au pays de Nassogne | NGI België

Wandelkaart Au pays de Nassogne | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Ambly, Bande, Charneux-Chavanne-Harsin, Forrieres, Grune, Lesterny, Masbourg-Mormont, Nassogne.

Schaal: 1:25.000

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Aywaille | NGI België

Wandelkaart Aywaille | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Deigne, Harze, Sougne - Remouchamps, Nonceveux, Ninglinspo, Sprimont.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Bastogne | NGI België

Wandelkaart Bastogne | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Longvilly, Wardin, Bastogne, Noville & Villers-la-Bonne-Eau, Bizory, Bourcy.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Beaumont | NGI België

Wandelkaart Beaumont | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. eaumont, Leval-Chaudeville, Solre-Saint-Géry, Renlies, Thirimont, Leugnies & Barbençon.

Schaal: 1:25.000

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Beauraing | NGI België

Wandelkaart Beauraing | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Baronville, Dion, Felenne, Feschaux, Focant, Froidfontaine, Honnay, Javingue, Martouzin, Prondrome, Voneche, Wancennes, Wiesme, Winenne. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Berlare | NGI België

Wandelkaart Berlare | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Berlare, Overmere & Uitbergen.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Bertrix | NGI België

Wandelkaart Bertrix | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Bertrix, Jehonville, Arboretum, Morepire, Cugnon, Biourge, Cornichai, Auby sur Semois. 

Schaal: 1:15.000

Wandelkaart Bièvre | NGI België

Wandelkaart Bièvre | NGI België | wandelkaart en Mountainbike routes

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Baillamont, Bellefontaine, Bièvre, Cornimont, Graide, Graide-Station, Gros-Fays, Monceau, Naomé, Oizy, Petit-Fays & Six-Planes.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Chiny Florenville Herbeumont | NGI

Wandelkaart Chiny Florenville Herbeumont | NGI

De wandelkaart van België ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Chassepierre, Jamoigne, Saint Cécile, Muno, Suxy, Straimont.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Comblain-au-Pont | NGI België

Wandelkaart Comblain-au-Pont | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Comblain-au-Pont, Rouvreux, Poulseur, Anthisnes.

Schaal: 1:20.000

Wandelkaart Couvin | NGI België

Wandelkaart Couvin | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden en mountainbikepaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De topografsiche kaarten zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Aublain, Dailly, Nismes, Pesche, Frasnes, Mariembourg, Petigny, Cul des Sarts, Bruly, Gonrieux.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Dalhem | NGI België

Wandelkaart Dalhem | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Berneau, Bombaye, Dalhem, Feneur, Mortroux, Neufchâteau, Saint-André & Warsage.

Schaal: 1:20.000

Wandelkaart Daverdisse | NGI België

Wandelkaart Daverdisse | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Topografische wandelkaart met ingetekende wandel- en mountainbike routes. 20 gemarkeerde wandelroutes en 4 mountainbikeroutes. Gembes, Haut-Fays, Porcheresse.

Schaal: 1:20.000

Wandelkaart Durbuy | NGI België

Wandelkaart Durbuy | NGI België

Topografische wandelkaart met ingetekende routes. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. Wandelroutes voorzien van afstanden, Een degelijke kaart. Plaatsen op de kaart: Durbuy, Barvaux, Biron, Weris, Bomal, Hamoir, Borlon, Jenneret, Vieuxville, Bonsin, Villers-Sainte-Gertude. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart en Fietskaart Dinant (met GR126, GR129 en GR575) | NGI België

Wandelkaart en Fietskaart Dinant (met GR126, GR129 en GR575) | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Gebied: Anseremme, Awagne, Bouvignes, Drehance, Falmagne, Falmignoul, Foy Notre-Dame, Furfooz, Lisogne, Liroux, Loyers, Sorinnes, Taviet, Thynes. 

Schaal: 1:20.000

Wandelkaart en Fietskaart Habay la Neuve | NGI België

Wandelkaart en Fietskaart Habay la Neuve | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart.

Schaal: 1:25.000

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart en Mountainbikekaart Anthisnes / Esneux | NGI België

Wandelkaart en Mountainbikekaart Anthisnes / Esneux | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Tilff, Comblain-au-Pont, Anthisnes-Esneux, Hody, Tavier Plainevaux & Poulseur.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart en Mountainbikekaart Bertogne | NGI België

Wandelkaart en Mountainbikekaart Bertogne | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Bertogne, Bastogne, Longchamps, Wigny, Compogne, Mabompre, Frenet, Troismonts, Ourthe, Roumont, Gives. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart en Mountainbikekaart Chaudfontaine (met GR57 en GR573) | NGI België

Wandelkaart en Mountainbikekaart Chaudfontaine (met GR57 en GR573) | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Beaufays, Embourg, Mehagne, Chaudfontaine-Sources, Ninane & Vaux-sous-Chevremont.

Schaal: 1:15.000

Wandelkaart en Mountainbikekaart Jalhay | NGI België

Wandelkaart en Mountainbikekaart Jalhay | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart.  De voorzijde van de topografische wandelkaart is voorzien van ingetekende wandelroutes. Op de achterzijde van de kaart staan moutainbikeroutes en Ravel routes (lange afstandsfietspaden) ingetekend. Baraq...

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart en Mountainbikekaart St-Hubert | NGI België

Wandelkaart en Mountainbikekaart St-Hubert | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. 30 dagwandelingen en 6 mountainbikeroutes. Mirwart, Smuid, Arville, Hatrival, Awenne, Vesqueville.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Etalle | NGI België

Wandelkaart Etalle | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Villers-su-Semois, Mortinsart, Sainte-Marie, Fratin, Buzenol , Vance, Chantemelle.

Schaal: 1:25.000

8,20

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Fauvillers Martelange Sainlez Strainchamps Hollange | NGI België

Wandelkaart Fauvillers Martelange Sainlez Strainchamps Hollange | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Fietskaart Le Chemin de la Liberte | NGI België

Wandelkaart Fietskaart Le Chemin de la Liberte | NGI België | Bastogne Vaux-sur-Sure Sainte-Ode Bertogne 68 km

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Wandel- fietskaart langs de bevrijdingsroute van 1944-1945. Een route langs musea, monumenten, begraafplaatsen en slagvelden. 68 kilometer. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Floreffe | NGI België

Wandelkaart Floreffe | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Floreffe, Buzet, Floriffoux, Franière, Sovimont, Soye.

Schaal: 1:25.000

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Florenville Semois Bouillon entre Ardenne & Gaume | NGI België

Wandelkaart Florenville Semois Bouillon entre Ardenne & Gaume | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart.

Schaal: 1:50.000

Wandelkaart Francorchamps, Hockai, Ster & Neuville | NGI België

Wandelkaart Francorchamps, Hockai, Ster & Neuville | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart.

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Gedinne | NGI België

Wandelkaart Gedinne | NGI België

Gedetailleerde topografische wandelkaart met ingetekende wandelroutes.  28 gemarkeerde wandelroutes met mountainbike-routes en de GR126 is vermeld. Plaatsen op de kaart Gedinne, Rienne, Willerzie, Houdremont, Vencimont, La Galette, Bourseigne-Neuve. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Genappe | NGI België

Wandelkaart Genappe | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart.

Schaal: 1:25.000

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Gerpinnes | NGI België

Wandelkaart Gerpinnes | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart.

Schaal: 1:15.000

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Gouvy | NGI België

Wandelkaart Gouvy | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Gouvy, Beho, Bovigny, Montleban, Cherain, Limerlé.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Groot Bouillon | NGI België

Wandelkaart Groot Bouillon | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. wandelgebieden Bouillon, Corbion, Moyenne Semois, Poupehan, Rochehaut, Tombeau du Geant.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Hamoir | NGI België

Wandelkaart Hamoir | NGI België | Comblain-la-Tour Fairon Filot

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Hamont-Achel | NGI België

Wandelkaart Hamont-Achel | NGI België | De Warmbeelvallei

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Beverbeekse Heide, Haarterheide, Binnenheide, De Tromp. 

Schaal: 1:20.000

Wandelkaart Han sur Lesse | NGI België

Wandelkaart Han sur Lesse | NGI België | Wandel- en mountainbikeroutes.

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Han-sur-Lesse, Belvaux, Éprave, Auffre.

Schaal: 1:10.000

Wandelkaart Han sur Lesse | NGI België

Wandelkaart Han sur Lesse | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Han-sur-Lesse, Belvaux, Éprave, Auffre.

Schaal: 1:10.000

Wandelkaart Hastière-sur-Meuse | NGI België

Wandelkaart Hastière-sur-Meuse | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Agimont, Heer, Blaimont, Hastiere-Lavaux, Hastiere-par-dela-Heer, Hermeton sur Meuse, Waulsort. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Hauts-Pays Nationaal Park | NGI België

Wandelkaart Hauts-Pays Nationaal Park | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Colfontaine, Dour, Frameries, Honnelles, Quévy, Quiévrain.

Schaal: 1:50.000

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Herbeumont | NGI België

Wandelkaart Herbeumont | NGI België

De topografische wandelkaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Martilly, St. Medard, Straimont.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Herve | NGI België

Wandelkaart Herve | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Bolland, Bruyeres, Chaineux, Charneux, Grand-Rechain, Jose, Julemont, Xhendelesse.

Schaal: 1:20.000

Wandelkaart Hotton | NGI België

Wandelkaart Hotton | NGI België

Topografische wandelkaart met ingetekende routes. Hoogtelijnen op de kaart aanwezig. 17  wandelroutes voorzien van afstanden, Een degelijke kaart. Plaatsen op de kaart: Hotton, Rendeux, Marenne, Biron, Soy, Hampteau, Fronville, Deulin, Beffe, Bourdon.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Houyet | NGI België

Wandelkaart Houyet | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Houyet Namen. Omvat: Ciergnon, Finnevaux, Hulsonniaux, Mesnil-Église, Mesnil-Saint-Blaise, Celles, Custinne & Hour en Wanlin.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Huy (Hoei) | NGI België

Wandelkaart Huy (Hoei) | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart.

Schaal: 1:15.000

tijdelijk niet leverbaar

Wandelkaart Jalhay Stavelot Spa Theux | NGI

Wandelkaart Jalhay Stavelot Spa Theux | NGI

Topografische wandelkaart, 85 gemarkeerde wandelingen. Korte en lange wandelingen. U kunt ook verschillende wandelingen aan elkaar knopen. Eveneens zijn lange afstandswandelpaden op de kaart vermeld. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart La Roche en Ardenne | NGI België

Wandelkaart La Roche en Ardenne | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. La Roche-en-Ardenne, Samrée, Beausaint, Hives, Ortho, Champlon, Erneuville, Bertogne.

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart Libin | NGI België

Wandelkaart Libin | NGI België

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Redu, Lesse, Transinne, Villance, Anloy, Ochamps, Glaireuse, Libin, Smuid. 

Schaal: 1:25.000

Wandelkaart March-en-Famenne | NGI België

Wandelkaart March-en-Famenne | NGI België | wandelkaart en Mountainbike routes

De toeristische kaarten van België zijn ideaal om een gebied te verkennen: te voet, met de mountainbike, met de auto, de fiets of via het water. De kaarten bevatten namelijk naast de wandelpaden veelal ook deze extra toeristische informatie. De bladen zijn gedetailleerd genoeg om het gebied te ontdekken en jezelf goed te orienteren. Een degelijke kaart. Hargimont, On, Verdenne, Roy, Lignieres, Humain, Aye, Waha, Champlon, Grimbiemont. 

Schaal: 1:25.000

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.