Wegenkaart - Landkaart Madagaskar - World Mapping Project (Reise Know-How)

Wegenkaart - Landkaart Madagaskar - World Mapping Project (Reise Know-How) | Water- en scheurvaste wegenkaart

Een degelijke water- en scheurvaste wegenkaart met een prettige en rustige kleurstelling. De kaart is 'Polyart' gemaakt, dit synthetische papier bevat geen chloor of andere halogenen en is niet giftig, en dus duurzaam in gebruik. De kaart is slijtvast en beschrijfbaar. Op de kaart zijn de GPS-coördinaten, is er een plaatsnamenregister aanwezig, zijn hoogtelijnen, toeristische informatie zijn aangegeven. De kaart is in de meeste gevallen bedrukt aan beide zijden.

Schaal: 1:1.200.000

Wegenkaart - Landkaart Madagaskar - ITMB Map

Wegenkaart - Landkaart Madagaskar - ITMB Map

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Indexed road map, showing relief and annotated with geographical notes. Elevation col...

Schaal: 1:1Miljoen

Wegenkaart - Landkaart Madagascar - Institut Geographique National (IGN)

Wegenkaart - Landkaart Madagascar - Institut Geographique National (IGN) | Des Pays du monde

Een zeer overzichtelijke, kleurrijke en informatieve wegenkaart. Het bevat aanduidingen van toeristische informatie en culturele instellingen zoals musea, monumenten en natuurgebieden. Daarnaast bevaten de kaarten een heldere aanduiding van het wegennet en tolwegen.

Schaal: 1:1.250.000

Bij een bezoek aan Madagaskar, 's werelds op drie na grootste eiland, zijn onmisbare bezienswaardigheden onder andere de indrukwekkende Tsingy de Bemaraha, de unieke Avenue of the Baobabs en de weelderige regenwouden van Andasibe-Mantadia. Ontdek de geschiedenis in het Paleis van de Koningin in Antananarivo en het Musée de la Photographie in Antsiranana. Madagaskar biedt ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid met adembenemende kustlijnen en zeldzame flora en fauna. Outdoor activiteiten omvatten wandelen, duiken en walvissen spotten. Overnachtingsmogelijkheden variëren van eco-lodges tot strandresorts. Lokale toeristenbureaus en reisgidsen bieden actuele informatie over accommodatie en activiteiten in Madagaskar.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.