Wandelkaart National Park Tara  Tapa  Servië | Geodetski Zavod

Wandelkaart National Park Tara Tapa Servië | Geodetski Zavod

Gedetailleerde wandelkaart met hoogtelijnen, wandelroutes en toeristische informatie ingetekend van het Taragebergte in Dinaridi (Dinarische Alpen) in West-Servië. campings, berghutten, natuurgebieden, Hotels, bronnen, grotten zijn op de kaart vermeld.

Schaal: 1:50.000

Wandelkaart Servië Stara Planina | Geokarta

Wandelkaart Servië Stara Planina | Geokarta

Gedetailleerde wandelkaart met ingetekende wandelroutes. Hoogtelijnen, hutten, campings staan vermeld. Op de achterzijde informatie over flora en fauna en toeristische bezienswaardigheden.

Schaal: 1:50.000

Tijdelijk niet leverbaar

wandelkaart Servië Fruska Gora | Merkur-SV

wandelkaart Servië Fruska Gora | Merkur-SV

Wandelkaart Fruska Gora, dit gebied ligt ten zuidwesten van Novi Sad in Servië. Wandelroutes zijn in getekend, de kaart is voorzien van hoogtelijnen. Informatie over natuur en cultuur op de achterzijde.

Schaal: 1:65.000

Bij een bezoek aan Servië mag een toerist zeker niet de oude stad Belgrado, het middeleeuwse klooster van Studenica en de prachtige Donaukloof in de regio Djerdap missen. Geschiedenis en cultuur komen tot leven in het Nationaal Museum en het Nikola Tesla Museum in Belgrado. De natuurlijke schoonheid omvat de Tara Nationaal Park en de indrukwekkende bergtoppen van Zlatibor. Outdoor activiteiten omvatten wandelen, kajakken en wintersporten. Overnachtingsmogelijkheden variëren van chique hotels in Belgrado tot sfeervolle guesthouses en bergchalets, waardoor Servië een diverse reisbestemming is met rijke geschiedenis, prachtige natuur en culturele schatten.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.