Edinburgh Stedengidsen bestsellers

Reisgids 100% Edinburgh Time to Momo | Mo'Media

Reisgids 100% Edinburgh Time to Momo | Mo'Media

Met uitneembare kaart, inclusief navigatie app

Reisgids Edinburgh ANWB Extra

Reisgids Edinburgh ANWB Extra

De kompakte reisgids met uitneembare kaart

Reisgids 100% Edinburgh Time to Momo | Mo'Media

Reisgids 100% Edinburgh Time to Momo | Mo'Media | Met uitneembare kaart, inclusief navigatie app

Met de Time to Momo reisgids Edinburgh op zak stap je je hotel uit en loop je regelrecht naar de leukste wijken van de stad. Op weg naar nieuwe restaurantjes, de beste koffie en dat lokaal gebrouwen biertje. Bij time to momo delen onze lokale auteurs uit liefde voor hún stad alleen de echte highlights met je. Zo sla je de drukke dertien-in-een-dozijn-winkelstraten over en wandel je, terwijl je onderweg een bezienswaardigheid meepikt, naar de leukste adressen waar de locals zelf graag komen. Geniet van elke seconde & haal alles uit je stedentrip.

Wil je nog me...

Reisgids Edinburgh ANWB Extra

Reisgids Edinburgh ANWB Extra | De kompakte reisgids met uitneembare kaart

Met de ANWB Extra gids hebt u een handzame reisgezel. In de gids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft een tiental hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte gids. Ideaal voor een de reiziger die een korte vakantie neemt of die tijdens een uitrustvakantie toch nog wat cultuur en natuur wil zien.

Edinburgh, Schotland, biedt niet te missen bezienswaardigheden, zoals het Edinburgh Castle, de Royal Mile met historische gebouwen, en het Paleis van Holyroodhouse. Ontdek de geschiedenis in het National Museum of Scotland en het Scotch Whisky Experience. Geniet van de lokale keuken in traditionele pubs zoals The Royal McGregor. Voor outdoor-activiteiten, wandel de Arthur's Seat voor panoramische uitzichten of verken het Holyrood Park. Overnachten kan in historische hotels zoals het Balmoral Hotel of charmante B&B's. Maak uitstapjes naar nabijgelegen attracties zoals Stirling Castle of maak een ritje naar de Schotse Hooglanden voor adembenemende natuur. Edinburgh biedt een fascinerende mix van cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.