Wegenkaart - Autokaart 138 Martinique Zoom Michelin

Wegenkaart - Autokaart 138 Martinique Zoom Michelin

De Michelinkaarten zijn onmisbare overzichtskaarten van een uitstekende kwaliteit. Deze bekende serie wegenkaarten bevatten in goed detail alle hoofdwegen en verbindingswegen tussen de dorpen en steden. Uitgebreid met andere belangrijke weginformatie, zoals tolwegen, tankstations, parkeerplaatsen, af- en opritten, wegnummers, , hoogteverschillen, winterafsluitingen en groene routes. Het zijn dus complete kaarten voor onderweg.

Schaal: 1:80.000

Wegenkaart - Landkaart Martinique - Institut Geographique National (IGN)

Wegenkaart - Landkaart Martinique - Institut Geographique National (IGN) | Departements d'outre-mer de France

Een overzichtelijke en kwalitatief zeer goede wegenkaart van de Franse overzeese gebieden. De kaart bevat alle belangrijke topografische informatie zoals het complete wegennet, een gedetailleerd relief, vormen van vegetatie, nederzettingen enzovoorts. Daarnaast bevatten deze kaarten ook handige toeristische informatie zoals natuurparken, stranden, wandelgebieden en bezienswaardigheden. Kortom, een complete kaart.

Schaal: 1:75.000

Wegenkaart - landkaart Saint Lucia & Martinique | ITMB

Wegenkaart - landkaart Saint Lucia & Martinique | ITMB

De ITMB kaarten kenmerken zich door een kleurrijke en volle cartografische weergave. Het zijn degelijke kaarten, zeker voor gebieden waarvoor kaarten lastig te krijgen zijn, met aanduidingen van onder andere nationale parken en natuurgebieden, vliegvelden, toeristische bezienswaardigheden en een goede aanduiding van het wegennet. Daarnaast bevatten enkele kaarten ook stadsplattegronden (hoofdsteden of belangrijke centra). Bevat voor sommige landen ook aanduidingen in de orginele taal. Roads by classification, Highways , Main Roads, Minor Roads, Dirt Roads, Hiking Trail...

Schaal: 1:450.000

Bij een bezoek aan Martinique, een Frans overzees departement in de Caraïben, mogen toeristen de prachtige Anse d'Arlet-stranden, het historische Fort-de-France met zijn kleurrijke markten en de betoverende Jardin de Balata met zijn tropische planten niet missen. Ontdek de geschiedenis in het museum van Fort-de-France en La Pagerie, het geboortehuis van keizerin Joséphine. Natuurlijke schoonheid omvat de vulkaan Mont Pelée en de tropische regenwouden van de Balata Garden. Outdooractiviteiten variëren van wandelen en duiken tot zeilen. Overnachtingsmogelijkheden variëren van luxe resorts tot charmante boutiquehotels. Raadpleeg lokale toeristenbureaus en reisgidsen voor actuele informatie over accommodatie en activiteiten op dit Franse juweel in de Caraïben.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.