Suriname Reisgidsen bestsellers

Reisgids Suriname ANWB Extra

Reisgids Suriname ANWB Extra

De kompakte reisgids met uitneembare kaart

Reisgids Suriname ANWB Extra

Reisgids Suriname ANWB Extra | De kompakte reisgids met uitneembare kaart

Met de ANWB Extra gids hebt u een handzame reisgezel. In de gids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, café's, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. De ANWB heeft een tiental hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte gids. Ideaal voor een de reiziger die een korte vakantie neemt of die tijdens een uitrustvakantie toch nog wat cultuur en natuur wil zien.

Reisgids Suriname Wereldwijzer Elmar

Reisgids Suriname Wereldwijzer Elmar

De Wereldwijzer van Elmar is een full colourgidsen boordevol informatie voor de moderne reiziger die zijn of haar weg snel wil kunnen vinden. De gids bevat bondige en up-to-date praktische informatie en voor de geïnteresseerde lezer veel achtergrondverhalen. De gids is verder vorm gegeven met duidelijke kaarten en plattegronden en fraaie fotografie. De heldere indeling van de gids maakt de gids een prettig hulpmiddel voor, tijdens en na een reis.

19,95

Tijdelijk niet leverbaar

Reisgids Suriname Dominicus

Reisgids Suriname Dominicus

De Dominicus gidsen zijn zeer degelijke reisgidsen waar de nadruk vooral ligt op het bieden van achtergrondinformatie bij de reisbestemming. Op een persoonlijke wijze worden thema's behandeld als de ontwikkeling van de lokale economie, de kenmerken van de lokale bevolking, verschillende culturele uitingen (zoals religie, gebruiken en gewoonten) en de algemene geschiedenis. Daarnaast wordt er per regio, stad of gebied specifieke informatie gegeven over de belangrijkste kenmerken. Er is een sterke focus op de culturele bezienswaardigheden. De Dominicus is vloeiend ge...

Reisgids Suriname Bradt Travel Guide

Reisgids Suriname Bradt Travel Guide

Prima reishandboek met veel praktische informatie: overnachtingsmogelijkheden, transport, eetgelegenheden, plattegrondjes, backpack informatie, suggesties voor een actieve vakantie. Betrouwbare achtergrond informatie over cultuur, land en bevolking.  Met deze gids kun je van de platgetreden paden af en het avontuur tegemoet. Een geschikte gids voor toeristen luw gebied.

Bij een bezoek aan Suriname mag een toerist zeker niet de historische binnenstad van Paramaribo, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, de prachtige Brownsberg natuurreservaat, en de betoverende Commewijne plantages missen. Geschiedenis en cultuur worden belicht in het Surinaams Museum en Fort Zeelandia. De natuurlijke schoonheid omvat het indrukwekkende regenwoud van het binnenland, de Brownsberg watervallen en de ongerepte Galibi stranden. Outdoor activiteiten omvatten jungle trekking, kajakken en schildpadden spotten. Overnachtingsmogelijkheden variëren van historische hotels in Paramaribo tot eenvoudige jungle lodges en eco-resorts, waardoor Suriname een exotische bestemming is met geschiedenis, natuur en avontuur voor reizigers.

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.