Uitgeverij Elmar

Wandelgids Eifel Rother wandelgids

Wandelgids Eifel Rother wandelgids

Roodachtige zandsteen, speelse vakwerkhuizen, talloze burchten en kastelen, zo stelt de Eifel tussen Rijn, Moezel en de Hoge Venen zich aan de wandelaar voor. Overal ziet hij een land voor zich vol romantiek: de uit vulkanen ontstane donkere kratermeren, de lieflijke dalen van Ahr, Brohl, Kyll en Erft, de uitgestrekte hoogveengebieden van de Hoge Venen of het merenplateau van de Nordeifel, dat zich sinds lang tot een vakantie- en wandelparadijs heeft ontwikkeld. Maar de auteurs Dieter Siegers, Maria en Winand Reitz – al jarenlang enthousiaste medewerkers van de ...

16,95

Wandelgids Fuerteventura Rother wandelgids

Wandelgids Fuerteventura Rother wandelgids | 30 wandelingen

In de Rother wandelgids Fuerteventura vindt u de mooiste wandelingen voor een fantastische wandelvakantie in dit wandelparadijs.  De 30 wandelingen op het "eiland van de Zon" van de Canarische archipel voeren u langs bizarre kliffen, goudgele zandstranden, groene palmoases, vulkanische kraters en toppen met prachtige uitzichten.  Alle 30 wandelroutes op Fuerteventura zijn voorzien van gedetailleerde kaarten, onmisbare hoogteprofielen en uitgebreide beschrijvingen.

14,95

Wandelgids Gardameer Rother wandelgids

Wandelgids Gardameer Rother wandelgids | 57 wandelingen

De Rother wandelgids Gardameer beschrijft de 57 mooiste dal- en bergwandelingen rond het Gardameer.Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids Gran Canaria Rother wandelgids

Wandelgids Gran Canaria Rother wandelgids | 72 wandelingen

In de Rother wandelgids Gran Canaria vindt u de mooiste wandelingen op dit populaire Canarische Eiland.  Ontdek de schoonheid van Gran Canaria en maak een wandeltocht naar de Pico de las Nieves voor een verbuffend uitzicht.  Alle dagwandelingen voor Gran Canaria hebben betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en hoogteprofielen, voor een fantastische wandelvakantie op Gran Canaria. Verschillende wandelingen zijn ook geschikt voor kinderen en beginners.

17,95

Wandelgids Groene Hart de mooiste netwerkwandelingen | Elmar

Wandelgids Groene Hart de mooiste netwerkwandelingen | Elmar | 15 dagwandelingen

De ware wandelliefhebber geeft de voorkeur aan het lopen over gras, half- tot onverhard. In het westen van het land waren de mogelijkheden daarvoor tot voor kort schaars. Maar juist de afgelopen jaren zijn er veel 'zachte' voetpaden bijgekomen, dankzij de medewerking van boeren, waterschappen en gemeenten. De meeste van die paden zijn opgenomen in de regionale wandelnetwerken van Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Anno 2018 is het overgrote deel van die provincies bedekt met een fijnmazig netwerk van uniform bewegwijzerde wandelroutes. De wandelaar kan z'n eigen route ui...

14,99

Wandelgids Harz Rother wandelgids

Wandelgids Harz Rother wandelgids | 50 wandelingen

Wandelen in de Harz in Duitsland. 50 prachtige wandelingen in het Nationalpark en het natuurpark Harz en in het natuurpark Kyffhäuser - tussen Goslar, Quedlinburg en Göttingen. De Rother Wandelgids Harz bevat 50 wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars door berg en dal, en zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen. Compleet, compact en zeer populair: uitstekend gezelschap voor wandelaars die er een dag, een weekend of een weekje op uit willen trekken.

14,95

Wandelgids Het Geheim Van De Peña Collarada Elmar

Wandelgids Het Geheim Van De Peña Collarada Elmar | Avontuurlijke Bergtochten In De Pyreneeën

Eindelijk is er een gids die op maat is gesneden voor de bergwandelaar die een avontuurlijke tocht in de Pyreneeën wil maken. Pyreneeënkenner Ton Joosten, die meer dan 1400 dagen in de Pyreneeën verbleef, selecteerde de mooiste trektochten om ze te bundelen in deze gids. Tien van de veertien tochten zijn rondwandelingen, hetgeen van belang is voor de vele wandelaars die per auto naar de Pyreneeën reizen. De tochten vormen een netwerk, een gesloten circuit, zodat de wandelaar een enorme vrijheid heeft en desgewenst zijn eigen tocht kan samenstellen. Sommige meerdaag...

niet leverbaar

Wandelgids Ibiza Rother Wandelgids

Wandelgids Ibiza Rother Wandelgids | verschijnt in mei 2020!

De Rother wandelgids Ibiza bevat 32 wandelingen voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar.  Betrouwbare routebeschrijvingen. Gedetailleerde kaarten. Informatieve hoogteprofielen. Downloadbare GPS Tracks.

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelgids Ierland | Rother

Wandelgids Ierland | Rother | 50 wandelingen

De Rother wandelgids Ierland bevat 50 prachtige wandelingen langs de kust en in de bergen van deze wonderschone wandelbestemming. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids IJsland Rother wandelgids

Wandelgids IJsland Rother wandelgids | 55 Wandelingen

Wandelen in IJsland?  De Rother wandelgids IJsland telt maar liefst 70 wandelingen door dit ruige gebied van vuur en water.  Van eenvoudige wandelingen tot zwaardere hoogtetochten voor de gevorderde wandelaar. De wandelroutes zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. Langs de ringweg naar de verste westelijke en oostelijke fjorden, in Þórsmörk, in landmannalaugar en Skaftafell, in de Ásbyrgi en het Mývatn. Elk hoofdstuk wordt voorafgegaan door een inleiding waarin u informatie vindt...

16,95

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.