Uitgeverij Elmar

Wandelgids Centraal Noorwegen Rother Wandelgids

Wandelgids Centraal Noorwegen Rother Wandelgids | 50 wandelingen Geiranger tot Trondheim en naar Borgefjell

De 50 mooiste wandelingen in Centraal-Noorwegen. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.
De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring. Geiranger tot Trondheim en naar Borgefjell. Nordfjord en Sunnmore. Romsdal. Nordmore. Sor-Trondelag. Nord-Trondelag.

16,95

Wandelgids Cevennen Ardeche Rother Wandelgids

Wandelgids Cevennen Ardeche Rother Wandelgids | 50 wandelingen met Grands Causses Algoual massief en Mont Lozere

De Rother wandelgids Cevennen-Ardèche beschrijft 50 wandelingen in deze populaire regio"s in Frankrijk. Met Grand Causses, het Aigoual-massief en Mont Lozère. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids Corfu Korfoe Rother wandelgids

Wandelgids Corfu Korfoe Rother wandelgids | 34 wandelingen

34 Wandelingen naar traditionele dorpen, bergen met mooi uitzicht en afgelegen stranden op Corfu en de omringende Diapontische eilanden van de Ionische zee. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids Corisca Rother Wandelgids

Wandelgids Corisca Rother Wandelgids | 70 wandelingen

De Rother wandelgids Corsica telt maar liefst zeventig wandelingen. Corsica is een populaire vakantiebestemming vanwege het gunstige klimaat, de kilometer lange zandstranden, gezellige dorpjes, uitgestrekte wouden en kristalheldere meren en beken. Maar het zijn vooral de imposante berglandschappen die Corsica bij wandelaars populair maakt. De Rother wandelgids Corsica bevat een rijke keus aan wandelingen. Van eenvoudige strandwandelingen tot zwaardere hoogtetochten voor de gevorderde wandelaar. De wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetaill...

16,95

Wandelgids Cornwall Devon Rother Wandelgids

Wandelgids Cornwall Devon Rother Wandelgids | 50 Wandelingen | De mooiste kust- en veenwandelingen

Cornwall – Devon is een fantastisch wandelparadijs voor natuurliefhebbers; uitzicht op zee en kust, groene heuvels en kronkelende landweggetjes. De mystieke sfeer komt tot leven bij het zien van de brede baaien met ruige kliffen, woeste kloven met subtropische vegetatie en afgelegen stranden met smaragdgroene wateren. Een wandeling naar het meest westelijke punt van Engeland, Land"s End, is een magische ervaring voor elke wandelaar. Alle 50 wandelroutes voor Cornwall en Devon zijn voorzien van duidelijke kaartjes, onmisbare hoogteprofielen, en uitgebreide beschr...

16,95

Wandelgids Costa Blanca Rother Wandelgids

Wandelgids Costa Blanca Rother Wandelgids | verschijnt in mei 2020!

De Rother wandelgids Costa Blanca bevat 53 wandelingen voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar. Dénia, Calpe, Benidorm, Alcoi, Alicante.  Betrouwbare routebeschrijvingen. Gedetailleerde kaarten. Informatieve hoogteprofielen. Downloadbare GPS Tracks.

 

Tijdelijk niet leverbaar

Wandelgids Cote d'Azur Rother Wandelgids

Wandelgids Cote d'Azur Rother Wandelgids | 45 wandelingen

De Rother wandelgids Côte d'Azur beschrijft de 45 mooiste kust- en bergwandelingen in deze prachtige regio.   Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids Cyprus Rother wandelgids

Wandelgids Cyprus Rother wandelgids | 50 wandelingen

De 50 mooiste kust- en bergwandelingen op Cyprus. Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden. De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

16,95

Wandelgids Delfland & Haaglanden de mooiste netwerkwandelingen | Elmar

Wandelgids Delfland & Haaglanden de mooiste netwerkwandelingen | Elmar | 15 wandelingen

De ware wandelliefhebber geeft de voorkeur aan het lopen over gras, half- tot onverhard. In het westen van het land waren de mogelijkheden daarvoor tot voor kort schaars. Maar juist de afgelopen jaren zijn er veel ‘zachte’ voetpaden bijgekomen, dankzij de medewerking van boeren, waterschappen en gemeenten. De meeste van die paden zijn opgenomen in de regionale wandelnetwerken van Utrecht, Noord- en Zuid-Holland.   Anno 2018 is het overgrote deel van die provincies bedekt met een fijnmazig netwerk van uniform bewegwijzerde wandelroutes. De wandelaar kan...

14,99

Wandelgids Dolomieten 1 Rother Wandelgids

Wandelgids Dolomieten 1 Rother Wandelgids | Grödnertal Villnösstal Seiser Alm

De Rother wandelgids Dolomieten 1 bevat 52 uitgelezen wandelingen in het westelijk gedeelte van de Grödner Dolomieten. Alle wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. Deze wandelgids voor de Dolomieten beschrijft wandeltochten tussen Brixen, Bozen en het Fassatal met de Langkofel, de Plose, het Villnößtal, de Seiser Alm en de Rosengarten. Alle hier beschreven wandelingen zijn niet al te moeilijk en volgen goed aangegeven routes. Ze kunnen meestal ook door minder goed getrainde be...

16,95

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.