Wandelkaart 031 Pragser Dolomieten Di Braies Tabacco

Wandelkaart 031 Pragser Dolomieten Di Braies Tabacco

DOLOMITI DI BRAIES PRAGSER DOLOMITEN MAREBBE / ENNEBERG
Plan de Corones / Kronplatz Topografische wandelkaart voor de Dolomieten. Zeer gedetailleerde wandelkaart met UTM grid. Wandelpaden zijn ingetekend. Berghutten zijn aangegeven. Moeilijkheidsgraad van het wandelpad is aangeduid. Via Ferrata en Hohenwegen, skiliften, campings, en bushaltes zijn ook aangegeven. Kortom de beste wandelkaart voor de Dolomieten. Materiaal: papier. De legenda is zowel opgesteld in het Duits, Frans, Engels en Italiaans.

Schaal: 1:25.000

11,95

Wandelkaart 111 Valle Maira, Acceglio, monte Chambeyron  | IGC Carta dei sentieri e dei rifugi

Wandelkaart 111 Valle Maira, Acceglio, monte Chambeyron | IGC Carta dei sentieri e dei rifugi

IGC topografische wandelkaarten dekken het gehele Aplen gebied van Piemonte. Goed gedetailleerde kaarten met ingetekende wandelroutes, skiroutes, refuges, berghutten, kabelbanen, hoogtelijnen, GTA  Sentiero  della Grande Traversata dell Alpi, Alta via zijn vermeld. Prazzo, Chiappera, Brec de Chambeyron, S. Anna, Elva, Stroppo, Sampeyre, Marmora, Canosio, Castelmagno, Argentera, Acceglio, Bellino, Colle di Maddalena.

Schaal: 1:25.000

13,50

Wandelkaart 101 Gran Paradiso Cogne La Grivolna  | IGC Carta dei sentieri e dei rifugi

Wandelkaart 101 Gran Paradiso Cogne La Grivolna | IGC Carta dei sentieri e dei rifugi

IGC topografische wandelkaarten dekken het gehele Aplen gebied van Piemonte. Goed gedetailleerde kaarten met ingetekende wandelroutes, skiroutes, refuges, berghutten, kabelbanen, hoogtelijnen, GTA‚  Sentiero‚  della Grande Traversata dell Alpi, Alta via zijn vermeld. La Grivola, Cogne, Punta Tersiva, Lilaz, Monte Rosa dei Banchi, Campiglia Soana, Valprato Soana, Forzo, Torre del Grande San Pietro, Gran Paradiso, Lago di Teleccio, Rosone, Noasca, Ceresole Reale, Pont, Valsavarenche, Nivolet.

Schaal: 1:25.000

13,50

Wandelkaart Monti Sibillini 6 Kaartenset | SER

Wandelkaart Monti Sibillini 6 Kaartenset | SER

Set van zes topografische kaarten van het NP Monti Sibillini - schaal 1/25.000 met opdruk van wandelroutes, toeristische informatie, informatie over berghutten en campings. Te gebruiken voor de trekking Grande Anello Sibillini. 6 Kaartenset.

Schaal: 1:25.000

Tijdelijk niet leverbaar

Stedenreisgids Wandelen in Bologna | Odyssee reisgidsen

Stedenreisgids Wandelen in Bologna | Odyssee reisgidsen

Bolgona heeft drie bijnamen: La Rossa, la Grassa en la Dotta. La Rossa, de rode, dankt de stad aan de rode gebouwen en daken. La Grassa, de dikke, verwijst naar de rijke keuken; je eet er de lekkerste pasta s van Italië. En de derde bijnaam is La Dotta, de geleerde. In Bologna werd in de 11de eeuw de eerste universiteit van Europa gesticht. En nog steeds is Bologna een bruisende studentenstad. Het centrum van Bologna bestaat uit twee pleinen die aan elkaar grenzen: het grote Piazza Maggiore en het kleinere Piazza del Nuttuno. Op het Piazza Maggiore vind je de San...

17,99

Wegenkaart - Landkaart 352 Liguria - Michelin Local

Wegenkaart - Landkaart 352 Liguria - Michelin Local

De Michelinkaarten zijn overzichtskaarten van een prima kwaliteit. Deze bekende serie wegenkaarten bevatten in goed detail alle hoofdwegen en verbindingswegen tussen de dorpen en steden. Uitgebreid met andere belangrijke weginformatie, zoals tolwegen, tankstations, parkeerplaatsen, af- en opritten, wegnummers, , hoogteverschillen, winterafsluitingen en groene routes. Het zijn dus complete kaarten voor onderweg. De Michelinkaarten van Italië hebben een ondergrond welke is geprojecteerd op een satellietfoto.

Schaal: 1:200.000

7,95

Wandelkaart Alpi Apuane 101-102  Carta Dei Sentieri E Rifugi Multigraphic

Wandelkaart Alpi Apuane 101-102 Carta Dei Sentieri E Rifugi Multigraphic

Degelijke wandelkaart van Italië. Zeker voor Italië is het een goede kaart, daar er weinig goed kaartmateriaal beschikbaar is. Naast de gebruikelijke topografische informatie is er ook additionele wandel- en toeristische informatie aan toegevoegd, maar dit is niet dominant op de kaart aanwezig.

Schaal: 1:25.000

11,99

Wandelkaart 025 Dolomiti Di Zoldo Tabacco

Wandelkaart 025 Dolomiti Di Zoldo Tabacco

DOLOMITI DI ZOLDO | CADORINE E AGORDINEPelmo, Antelao, Monte Rite, Bosconero, Mezzodì, Prampèr, Talvena, Tàmer, S. Sebastiano, Civetta, Moiazza Topografische wandelkaart voor de Dolomieten. Zeer gedetailleerde wandelkaart met UTM grid. Wandelpaden zijn ingetekend. Berghutten zijn aangegeven. Moeilijkheidsgraad van het wandelpad is aangeduid. Via Ferrata en Höhenwegen, skiliften, campings, en bushaltes zijn ook aangegeven. Kortom de beste wandelkaart voor de Dolomieten. Materiaal: papier. De legenda is zowel opgesteld in het Duits, Frans, Engel...

Schaal: 1:25.000

11,95

Wandelkaart 672 Dolomiten - Dolomieten | Kompass 4 kaartenset

Wandelkaart 672 Dolomiten - Dolomieten | Kompass 4 kaartenset

De Kompass-kaart is een uitstekende kaart met vrijwel alle topografische details en ingetekende routes om te wandelen en/of te fietsen. De kaart is voorzien van symbolen voor toeristische bezienswaardigheden en andere belangrijke topografische informatie. Eventuele berghutten of schuilhutten zijn duidelijk weergegeven. Gevaarlijke wandel- en fietsroutes zijn goed herkenbaar. Een volledige, heldere en praktische kaart voor heerlijke buitenactiviteiten. Brixen / Bressanone, Bruneck / Brunico, Prags, Innichen, Sillian, S. Stefano di Cadore, Pieve di Cadore, Cortina d...

Schaal: 1:35.000

18,99

Wandelgids 322 Calabrië Kalabrien Rother Wanderführer | Rother Bergverlag

Wandelgids 322 Calabrië Kalabrien Rother Wanderführer | Rother Bergverlag | 50 Wandelingen | Italiens Stiefelspitze vom Pollino bis zum Aspromonte

De vermaarde wandelgiden van Rother Bergverlag zijn uitstekende wandelgidsen voor ieder niveau. Op een kaartje is de wandelroute aangegeven, maar deze is ook beschreven in een beknopte en heldere tekst. Daarnaast is ook de afstand, de verwachte wandeltijd, het niveau, de hoogte en andere praktische informatie aangegeven. Met deze degelijke wandelgids ontdek je de mooiste plekken van jouw bestemming en kun je de spannendste wandeluitdagingen zoeken. 

Wenigen drängt sich Kalabrien – die Fußspitze des italienischen Stiefels – als Wander-Eldo...

14,90

sluiten

Dit artikel is in je winkelwagen gezet.